- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.301
6cm ya. Topuklu gitsen aynıyızhele sennn hiç gözüme gözükme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6cm ya. Topuklu gitsen aynıyızhele sennn hiç gözüme gözükme
Babası kılıklı diyor musunKüçük kız var, agresif. Babasına benzedi.
topuklu sevmem ben sneaker cıyım6cm ya. Topuklu gitsen aynıyız
kendi resim atmıyor bari babasını göreydik bebelerinnBabası kılıklı diyor musun
Ben de arada giyerim. Elbise giyeceksem ya da özel gündetopuklu sevmem ben sneaker cıyım
Yok, hoşuma gidiyor. Büyük kızı dövüş sanatlarına yönlendireceğim. Bu kadar piremseslik başa bela.Babası kılıklı diyor musun
Bebeleri gör bence.ordan katibi çıkarırsınkendi resim atmıyor bari babasını göreydik bebelerinn
Ben oğlumu gönderdim sevmedi. Jimlastiğe gönderdim bayıldı oysa ki hayvan gibi çocuk. Durduk yere üzerime atlıyor sonra da gülüyor bomba gibi atladım diyeYok, hoşuma gidiyor. Büyük kızı dövüş sanatlarına yönlendireceğim. Bu kadar piremseslik başa bela.
Ben korkuyorum, oturduğumuz muhite fazla bu çocuklar. Muhittin gerçi, evet.Ben oğlumu gönderdim sevmedi. Jimlastiğe gönderdim bayıldı oysa ki hayvan gibi çocuk. Durduk yere üzerime atlıyor sonra da gülüyor bomba gibi atladım diye
Taşınmak istiyorum Katip. Bu çocuğu burda büyütürsem buranın patronu olur bütün torbacıları kendine bağlar. Mafya anası olmaya hazır değilim ahhaajsjjaajBen korkuyorum, oturduğumuz muhite fazla bu çocuklar. Muhittin gerçi, evet.
Direk 2 tatli kaşığı veriyorum benimki cok seviyor. Öksürüğü direk azaltıyor bir kac gunde komple kesiyorKeçiboynuzu özünü ek gıdaya geçtikten sonra bir hevesle aldım ama sevmemişti hiç. Nasıl veriyorsun onu? Öksürüğe mi iyi geliyor?
Ben cıbıl yatıyom. Anca.hiç esmiyorrr.balkona gittim geldim olmadı.çokkk sıcak çokkkk
bende sanırım babaya çekmişim erkek kardeşim hiç öyle değildir çok uysalKüçük kız var, agresif. Babasına benzedi.
iş yok mu yarın?sen niye uyumadın bakimm?Ben cıbıl yatıyom. Anca.
Uykum yok.iş yok mu yarın?sen niye uyumadın bakimm?
koyunları sayUykum yok.
milli eğitim bakanı değişti .bakalım yarın neler olacak?koyunları say
sahiden mimilli eğitim bakanı değişti .bakalım yarın neler olacak?
Ben de deneyeyimmmmmDirek 2 tatli kaşığı veriyorum benimki cok seviyor. Öksürüğü direk azaltıyor bir kac gunde komple kesiyor