• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

CAnlarım benim ya... geldim geldiiimm... :29:

Neler yaptınız nasıl geçti haftasonu bakalım??

sesimizi duymuş hemende gelivermiş :9:
benim pazar günüm güzel geçti .. geç uyanıp, harika bi kahvaltının ardından sıkı bir temizlik yaptım :10: sonrada süslenip püslenip arkadaşlarımla dışarı çıktım :31: kocişte evde arkadaşlarıyla playstation oynadı :55:

hoşgeldin canımmm:16: ben de ev tatilindeydim..:9:
bir yere gitmedim göya ama dediğin gibi evde ayaklarımı uzatıp bir oturmadım..hep dışarıda idim..
dün evdeydim sadece kitap okudum bol bol..yeğenim vardı zaten bizde ,onla ilgilendik derken bitti gitti,
yeni hafta geldi...:30:

Ah canım benim hafta dediğin nedir ki, al işte evlendim, balayına gittim, evime bile alıştım valla...
Hamd olsun tabii ki ama, zaman dediğin su gibi akış geçiyor...
İnsan hayretlere düşüyor vallahi... :30:

Ayrıca sana cevap yazıcam, vaktim dolsun... :34: :34:

sesimizi duymuş hemende gelivermiş :9:
benim pazar günüm güzel geçti .. geç uyanıp, harika bi kahvaltının ardından sıkı bir temizlik yaptım :10: sonrada süslenip püslenip arkadaşlarımla dışarı çıktım :31: kocişte evde arkadaşlarıyla playstation oynadı :55:

Ooo desene güzel bir haftasonu geçirdin.
Vallahi ben köle isaura rollerindeyim bu ara... :9: :9:
Cuma akşamı nikah şahidimi yemeğe aldık, çok eğlendik vallahi.
İyi ki geldiler, cumartesi günü arkadaşımın bebek okuması vardı.
Ona gittim ve anneme geçtim oradan, bir uyumuşum anacımda, sormayın vallahi... Çok iyi geldi :17: :9:
Pazar günü senin gibi bende temizlik yaptım, sonrasında kocamla alışveriş yaptık.
DAha sonra da kayınvalideme gittik, zaten bize yakınlar... Yemek yedik, akşam 9:30 gibi kalktık oradan (erken gitmiştik zaten).
Fakat gel gelelim yine yatmamız 12'yi buldu. Barbunya ayıklayıp buzluğa attımda :9: :9:

Günaydınnnnn

Cuma akşamı 3 tepsi kurabiye hazırladım , Cumartesi 13:00 kadar çalışıp sonrasında kaynanamlara gittim kurabiyelerimle beraber :1: Görümcemin sözü vardı.. Malum geç döndük ve Pazar öğlene kadar uyumuşuz :1: Ve Pazar akşamıda uykumuz gelmediğinden bugün dökülüyorum :68:

Ah canım benim hafta dediğin nedir ki, al işte evlendim, balayına gittim, evime bile alıştım valla...

10 dk engeli..:27: evet canım benim de parça parça oldu o yüzden...:26:
seneye kısmetse diyeceksin ki bak eylül bir yıl oldu..:nazar::nazar: bakarsın ben koştururum
başının eti yerim,napcam ben diye..:31:

Günaydınnnnn

Cuma akşamı 3 tepsi kurabiye hazırladım , Cumartesi 13:00 kadar çalışıp sonrasında kaynanamlara gittim kurabiyelerimle beraber :1: Görümcemin sözü vardı.. Malum geç döndük ve Pazar öğlene kadar uyumuşuz :1: Ve Pazar akşamıda uykumuz gelmediğinden bugün dökülüyorum :68:

Aynı ben... bende dökülüyorum vallahi veee karnım acıktı iyi mi.... :9:
Ellerine kollarına sağlık, eminim güzel olmuştur kurabiyelerin... hamarat insanın hali başka tabiii.... :34:
Nasıl geçti söz? İnşallah herşey çok iyi olmuştur canım...

10 dk engeli..:27: evet canım benim de parça parça oldu o yüzden...:26:
seneye kısmetse diyeceksin ki bak eylül bir yıl oldu..:nazar::nazar: bakarsın ben koştururum
başının eti yerim,napcam ben diye..:31:
Evet aynen öyle canım, bir de kafayı toplayabilsem, geç yazıyorum bu ara size.
Ne telefonu bitiyor, ne gelen zarfı ayyy... Bir rahat soluk alamadım vallahi...

Ay canım benim, Allah hayırlısı ile en iyilerini en güzellerini nasib etsin de, var sen başımın etini ye...
Çok mu... :29:

Aynı ben... bende dökülüyorum vallahi veee karnım acıktı iyi mi.... :9:
Ellerine kollarına sağlık, eminim güzel olmuştur kurabiyelerin... hamarat insanın hali başka tabiii.... :34:
Nasıl geçti söz? İnşallah herşey çok iyi olmuştur canım...

Teşekkür ederim, utandırık oldum :17:
50 kişinin üzerindeydi, ilk kez bu kadar kalabalık bi söz gördüm :53: Ona rağmen yine de güzeldi.. Sadece çok tıklım tıkıştı ev..

Teşekkür ederim, utandırık oldum :17:
50 kişinin üzerindeydi, ilk kez bu kadar kalabalık bi söz gördüm :53: Ona rağmen yine de güzeldi.. Sadece çok tıklım tıkıştı ev..

Benim sözüm de öyleydi valla, minnacık eve o kadar insan nasıl sığdı ben hala şaşıyorum...
Hatta kocamın halaları o gün şey demişler, "bilseydik kuzenlerini de getirirdik" :53: :53:
Halbu ki ben onlara demiştim, ev ufak, bizim için sorun değil istediğiniz kadar insanla gelin, ama sıkıntıyı siz çekeceksiniz.
Oturmaya yer olmaz demiştik, nitekim onlar çekti sıkıntıyı... Antrede, balkonda ve benim ufakcık odamda oturmak zorunda kaldılar... :9: :9:

Benim sözüm de öyleydi valla, minnacık eve o kadar insan nasıl sığdı ben hala şaşıyorum...
Hatta kocamın halaları o gün şey demişler, "bilseydik kuzenlerini de getirirdik" :53: :53:
Halbu ki ben onlara demiştim, ev ufak, bizim için sorun değil istediğiniz kadar insanla gelin, ama sıkıntıyı siz çekeceksiniz.
Oturmaya yer olmaz demiştik, nitekim onlar çekti sıkıntıyı... Antrede, balkonda ve benim ufakcık odamda oturmak zorunda kaldılar... :9: :9:

Maşallah.. Zaten millet rekabete dönüştürüyor..
Onca kalabalığa rağmen 2 o yok mu bu yok mu , keşke onu da çağırsaydınız muhabbeti dönüyordu :53:'
Karşı taraf 20 kişi civarında geliriz demişti zaten , yani kaynanamların tarafı daha çoktu :9:

Safları sıklaştırın gibi birşey oldu durum :9: Tek fark taburelerde oturmalarıydı..

Biz zaten servis vs. hep mutfakta ayaktaydık :27:

Mutfakta olanlar en rahatları bence kadercim, en azından duracak ve işlenecek şey var.
O kalabalığın içerisinde oturmak zaten vahim bir durum bence... Şahsen gözüm almaz... :9:
Neyse, iyi geçmiş anlaşılan, hayırlısı olsun diyelim... İnşallah çok mutlu olurlar... :34:

Mutfakta olanlar en rahatları bence kadercim, en azından duracak ve işlenecek şey var.
O kalabalığın içerisinde oturmak zaten vahim bir durum bence... Şahsen gözüm almaz... :9:
Neyse, iyi geçmiş anlaşılan, hayırlısı olsun diyelim... İnşallah çok mutlu olurlar... :34:

cumartesi benim kuzeniminde nişanı vardı ama söz gibiydi evin içinde 50den fazlaydı sanırım .. hatta erkek komşuda oturdular .. ben elimde makinem fotoğrafçıydım ne mutfak işine karıştım ne de içerde oturdum :9: ama annemler falan karşı tarafla öyle birbirlerine bakmak zorunda kaldılar gerçekten sıkıcı bi an :51:

Maşallah, desene bu haftasonu herkes yoğun bir tempodaymış...
Hayırlısı olsun canım ya, inşallah onlar da çok mutlu olurlar..
Dediğine katılıyorum, karşı karşıya kalmak ve bakışmak durumunda olmak tuhaf birşey.
Sen en güzelini yapmışsın desene, fotoğraf çekmek zevklidir... :34:

Ben bir güzel karnımı doyurdum, şimdi öğle saatinde rahat rahat alışverişe vakit ayırabileceğim... :9: :9:

Ben bir güzel karnımı doyurdum, şimdi öğle saatinde rahat rahat alışverişe vakit ayırabileceğim... :9: :9:

Maşallah, desene bu haftasonu herkes yoğun bir tempodaymış...
Hayırlısı olsun canım ya, inşallah onlar da çok mutlu olurlar..
Dediğine katılıyorum, karşı karşıya kalmak ve bakışmak durumunda olmak tuhaf birşey.
Sen en güzelini yapmışsın desene, fotoğraf çekmek zevklidir... :34:

aynen ben baya fotoğraf çektim, hatta karşı tarafın kızları nedense gıcık oldular sanırım onları çekmememden kaynaklandı ama napayım yani tanımadığım insanlara poz mu verdireyim :9:

Servis esnasında tabak yapmak için mutfaktaydı , sonra çay servisi için içerde oturmak zorunda kaldım.. Birinin çayı bitiyo doldurmadan biri daha :27: kızlar da sıkıldık diye gelmediler içeri.. Eee bende gelin olduğumdan iş başa düştü :23: Bi de komşuları yardım etti sağolsunlar..

cumartesi benim kuzeniminde nişanı vardı ama söz gibiydi evin içinde 50den fazlaydı sanırım .. hatta erkek komşuda oturdular .. ben elimde makinem fotoğrafçıydım ne mutfak işine karıştım ne de içerde oturdum :9: ama annemler falan karşı tarafla öyle birbirlerine bakmak zorunda kaldılar gerçekten sıkıcı bi an :51:

Ama ne güzel, komşuları en azından evini açmış.. Bi alt katta dayıları oturmalarına rağmen sandalye getirelim demişler ( yani aman bizim eve gelmesinler yeter ki.. ).. Sandalyelerini alıp geldiler.. Herkesten önce de dağıldılar.. Sevmezlermiş misafir filan..

Servis esnasında tabak yapmak için mutfaktaydı , sonra çay servisi için içerde oturmak zorunda kaldım.. Birinin çayı bitiyo doldurmadan biri daha :27: kızlar da sıkıldık diye gelmediler içeri.. Eee bende gelin olduğumdan iş başa düştü :23: Bi de komşuları yardım etti sağolsunlar..

Ama ne güzel, komşuları en azından evini açmış.. Bi alt katta dayıları oturmalarına rağmen sandalye getirelim demişler ( yani aman bizim eve gelmesinler yeter ki.. ).. Sandalyelerini alıp geldiler.. Herkesten önce de dağıldılar.. Sevmezlermiş misafir filan..

Ay zaten o çay muhabbeti en sinir bozucusu. Herkes aynı anda içmez çayını, habire bir bardakları doldur, bir daha git mutfağa doldur servis yap falan...
Gelin olmak zor iş, bende pazar günü kayınvalideme gittiğimde dedim eyvah zaten dinlenemedim yaptıracak bana bütün işleri diye tedirgin oldum.
Neyse ki umduğum gibi olmadı, kendi yaptı herşeyi, bende yardım ettim tabii ki... :9: :9:

ne alışverişi kız, dün alışveriş yaptık kocamla dememişmiydin sen :9:

Evet canım kocamla gittik alışverişe ama mutfak alışverişi yaptık.
Evin eksiği bitermi, yemeklik falan bi sürü şey aldık.
Şimdi bi bakınıcam, ne zamandır dışarı çıktığım yok (bu anlamda) bi gezineyim bakalım.. :9: :9:

Ay zaten o çay muhabbeti en sinir bozucusu. Herkes aynı anda içmez çayını, habire bir bardakları doldur, bir daha git mutfağa doldur servis yap falan...
Gelin olmak zor iş, bende pazar günü kayınvalideme gittiğimde dedim eyvah zaten dinlenemedim yaptıracak bana bütün işleri diye tedirgin oldum.
Neyse ki umduğum gibi olmadı, kendi yaptı herşeyi, bende yardım ettim tabii ki... :9: :9:

Evet , bir de o kadar kişiden kimse oralı olmadı.. Çaydan kaçışıyo millet.. Elleri titrermiş, kalablığı sevmezlermiş.. Herkes mutfakta kokteyl yaptı :27: Ben gelin olduğumdan içime sinmedi içeri gittim , iyi de oldu.. Kaynanamın eltileri filan bile kendi tabağını koymadılar mutfağa :53:

Evet , bir de o kadar kişiden kimse oralı olmadı.. Çaydan kaçışıyo millet.. Elleri titrermiş, kalablığı sevmezlermiş.. Herkes mutfakta kokteyl yaptı :27: Ben gelin olduğumdan içime sinmedi içeri gittim , iyi de oldu.. Kaynanamın eltileri filan bile kendi tabağını koymadılar mutfağa :53:

herkes kaçar mutfaktan :6: teyzemler çay vermedi, sadece kola fanta dağıtıldı bide nişan lokumu vardır bizim burda o dağıtıldı .. mutfaktaki tek iş bardakları yıkamak oldu onuda birileri yaptı geçti :27: sen evin gelini olunca tabi sorumlu hissetmişsindir kendini :31:

Back
X