• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ya benim içimden geliyor ondan, yoksa çok miskinimdir bakma.
Kendimi zorlaya zorlaya yapıyorum herşeyi... ama güzel oldular.
Hakkaten evlilik başka bişimiş bunu öğrendim... :17: :17:
:1: :1:

Benimde gitmem lazım onun için yaaa... ama inan şu ev işlerinden dolayı 1 hafta tırnaklarımı kesemedim :30:
Ancak dün akşam kesmeye vakit buldum :9: :9:

bende başlarda hiç vakit ayıramamıştım tırnak kesmeye, en sonunda iş yerine tırnak makasımı getirip odamda kestim :27:

Benimde sulu yemeklerle pek aram yok, yaparım ama çok sevmem..

Hamur işini seve seve yaparım , löpür löpür götürürüm :27:

maşallah yarasın :9:
neler var hamur işi olarak çeşitler ne, ya benim aklıma pek bişi gelmiyor akşam yemeğinde hamur işi olarak :26:

Bir sefer patatesli gül böğreği yapmıştım, hazır yufkadan.
Kuzenime arkadaşları gelecekti ertesi gün yesinler diye yapmıştım...
Fazla doldurmuşum yufkaların içini ama götürmüşler bütün börekleri valla...
Bana tadımlık kalmamıştı... :1: :1:

Bana hazır olan herşeyi verin (milföy hamuru, yufka, hazır hamur gibi) bişiler yaparım illa iyi veya kötü...
Fakat hamur karmak konusunda ne kadar becerikliyim bilemicem.. denemedim daha :26:

Kızlar düğün fotolarımdan bir çoğu hala yok, çünkü hem fotoğrafçıdan almadık hem bilgisayara fotoğrafları atmadık...
Ama var olan bir tanesini paylaşayım :)))

Gelin çiçeğim canlıydı çok güzel yapmışlar. :16:
2 kez fırlattım gelin çiçeğimi.. 1 sefer evden çıktığımda, öyle bir adet var dedi kızlar.
Sonrasında ise düğün bitince... En son alanda kaldı çiçeğim :9:

Evet ama tam kol değil.
Sadece omuzlarımı kapatacak kadar...
Kusurlarım belli olmasın diye...

Ama aksilik aksilik üstüne oldu. Tam gelin almaya gelecekler, arabaların kornaları duyuluyor, gelinliğim yırtıldı...
Tamda o omuzdan... Allah'ım dedim napıcaz, veee benim babam terzi... Durun dedim ya...
Evde terzi var, babamı çağırın... Babam ama heyecandan kendisi de birşey yapamadı...
Neyseki yengem vardı o da terzi, o dikti... fakat iğne kırıldı bu sefer...

Sonra nazar okudular falan filan... Neyseki diktiler halloldu..
Ama düğünde gene yırtıldı o ayrı konu :9:

Fakat hiiiçç takmadım kafama,,, bol eğlendim bol güldük... Çok güzel bir düğündü... :16:

Gelin çiçeğim canlıydı çok güzel yapmışlar. :16:
2 kez fırlattım gelin çiçeğimi.. 1 sefer evden çıktığımda, öyle bir adet var dedi kızlar.
Sonrasında ise düğün bitince... En son alanda kaldı çiçeğim :9:

ben canlı kullanmadım internetten sipariş verip yaptırdım :16: düğün sonunda attım eşimin bi arkadaşı tuttu ama tutmamış bildiğin dağıtmış çiçeğimi :47:
onda kalmadı ben geri aldım :9: canlı olsaydı bırakırdım .. düzeltmeye çalıştım ama ilk hali gibi değil tabi çiçeğim .. salonumda şimdi :16:

:1: :1: :1:

Ay çok alemsin, tamam ben sana sulu yemek yapmaya geleyim, sende bana hamur işi yapmaya gel.... :9:

Olur :27:
Eşim milföy hamurunu pek sevmez, ben yufkadan yaparım ya da poğaça yoğururum :56:

maşallah yarasın :9:
neler var hamur işi olarak çeşitler ne, ya benim aklıma pek bişi gelmiyor akşam yemeğinde hamur işi olarak :26:

Sağol :1:
Zaevklerinize bağlı, ben kısır ve yanına börek yaparım çayla beraber yeriz bazen..
Yeni börek tarifi deniyceksem özellikle, yapar Ous'u kobay olarak kullanırım :27:

Evet ama tam kol değil.
Sadece omuzlarımı kapatacak kadar...
Kusurlarım belli olmasın diye...

Ama aksilik aksilik üstüne oldu. Tam gelin almaya gelecekler, arabaların kornaları duyuluyor, gelinliğim yırtıldı...
Tamda o omuzdan... Allah'ım dedim napıcaz, veee benim babam terzi... Durun dedim ya...
Evde terzi var, babamı çağırın... Babam ama heyecandan kendisi de birşey yapamadı...
Neyseki yengem vardı o da terzi, o dikti... fakat iğne kırıldı bu sefer...

Sonra nazar okudular falan filan... Neyseki diktiler halloldu..
Ama düğünde gene yırtıldı o ayrı konu :9:

Fakat hiiiçç takmadım kafama,,, bol eğlendim bol güldük... Çok güzel bir düğündü... :16:

nazar çıkmış bence :9: iyiki de kafana takıp düğünde canını sıkmamışsın tatlım :16: görmezden gelip deliler gibi oynamak en güzeli :21:

Zaevklerinize bağlı, ben kısır ve yanına börek yaparım çayla beraber yeriz bazen..
Yeni börek tarifi deniyceksem özellikle, yapar Ous'u kobay olarak kullanırım :27:

evet bazen börek olabilir akşamları :31: eşim patatesli börek sevmez bende ona bayılırım :56: o yüzden heralde hiç yapasım gelmiyor peynirli börek :27:

Back
X