• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Son iki saat :9: Bugün çok sıkıldım ben ya....

Kızlar bir şey sorayım şimdi biz sürekli eşimin abilerine gidiyoruz (çünkü sürekli davet ediyolar) ama onlar bize 1-2 kere geldiler..
Diyorum ki acaba cuma akşam onları çayamı çağırsam hep ben hep ben olmuyo çünkü utanıyorum sürekli gidince...
Eşime sordum sen bilirsin dedi..

Cumartesi de dinlenirim pazar da arkadaşlarla sinemaya gideceğiz zaten...

Bence de çağır
Ama ille de Cuma şart değil
İstersen bi sonraki Cumartesiye de alabilirsin

Kızlar bir şey sorayım şimdi biz sürekli eşimin abilerine gidiyoruz (çünkü sürekli davet ediyolar) ama onlar bize 1-2 kere geldiler..
Diyorum ki acaba cuma akşam onları çayamı çağırsam hep ben hep ben olmuyo çünkü utanıyorum sürekli gidince...

ee ne güzel sana bırakmış..eğer hazırlanabiliyorsan çağır öyleyse:31:

hangi filme:23: geçen hafta gittik biz kelebeğin rüyası güzeldi..şimdi sefillere gitmek istiyorum.:21:

canım çağırmak içinden geliyorsa çağır yoksa bende külfet geliyor insana mecburi misafir ağırlamak :19:

Bence de çağır
Ama ille de Cuma şart değil
İstersen bi sonraki Cumartesiye de alabilirsin

Cumartesi çağırırsam tüm gün beynimi yerim huyumu biliyorum :9: Cuma olur ise perşembe den çayın yanına bir şeyler hazırlarım evim temiz sadece süpürürüm olur biter..
Bu arada senin şerbetki kurabiyeyi bir akşam önceden hazırlasam şerberi falan koysam olur mu?

ee ne güzel sana bırakmış..eğer hazırlanabiliyorsan çağır öyleyse:31:

hangi filme:23: geçen hafta gittik biz kelebeğin rüyası güzeldi..şimdi sefillere gitmek istiyorum.:21:

Evet pek karışmaz öyle şeylere zaten

Hangisine gideceğimiz belli değil ben de kelebeğin rüyasına gitmek istiyorum ama bakalım arkadaşlar ne diyecek :9:

canım çağırmak içinden geliyorsa çağır yoksa bende külfet geliyor insana mecburi misafir ağırlamak :19:

Ben zaten geçen hafta çağıracaktım onlar önce davrandı sonra annemler geldi... Bu hafta evim de temizken çağırayım o zaman yarın akşam eşime aratırım artık..:9:

Cumartesi çağırırsam tüm gün beynimi yerim huyumu biliyorum :9: Cuma olur ise perşembe den çayın yanına bir şeyler hazırlarım evim temiz sadece süpürürüm olur biter..
Bu arada senin şerbetki kurabiyeyi bir akşam önceden hazırlasam şerberi falan koysam olur mu?

Olur bende hep öyle yapıyorum
Şerbeti daha iyi çekmiş oluyo :56:

Bizim işyerinde arıza bi adam var
Tek kendi işi önemli sanıyo, tek kendi müşterisi
Bende ona gıcık olduğumdan bilerek hemen yapmıyorum işini
Bir sürü işim var, bi ara yaparım diyorum
Kader hanım benimkini araya kaydırsanız diyo
Diğer işler daha önce geldi, sizinkini sona kaydırsak diyorum :1:
Im cım diyo kalıyo nedense bana fazla musallat olmuyo, cevap bile veremiyo:8: sinirlenip gidiyo

2 dk sonra bi daha gelse de :1:

Im cım diyo kalıyo nedense bana fazla musallat olmuyo, cevap bile veremiyo:8: sinirlenip gidiyo

oohh iyi olmuş, işi önemli olan tek kişinin kendisi olmadığını birinin ona anlatması lazım o kişi de sen oluyorsun :9:

:1: delisin sen ya :9: bazıları gerçekten kaşınıyor :9: Ne garip insanlar var ya...

oohh iyi olmuş, işi önemli olan tek kişinin kendisi olmadığını birinin ona anlatması lazım o kişi de sen oluyorsun :9:

Ben zaten huy olarak elimde bişey bekletmeyi sevmem
Eve gidince aklıma takılır çünkü

İşini yapmayanın sıkıştırılmasına karşı değilim ama koca firmada tek benim işime öncelik verilsin dedi mi ayar oluyorum

Bu adam takıntılı ama verdiği evrağı bile tek tek okuyo
Zaman kaybı oluşturuyo farkında değil
'Orda yazıyosa ben okuyabilirim ' dedim :1:
Ama hala aynı

Herkese böyle, herkesle kavgalı bu yüzden
Nedense benle daha siftahı yok :27:

Ben zaten huy olarak elimde bişey bekletmeyi sevmem
Eve gidince aklıma takılır çünkü

İşini yapmayanın sıkıştırılmasına karşı değilim ama koca firmada tek benim işime öncelik verilsin dedi mi ayar oluyorum

Bu adam takıntılı ama verdiği evrağı bile tek tek okuyo
Zaman kaybı oluşturuyo farkında değil
'Orda yazıyosa ben okuyabilirim ' dedim :1:
Ama hala aynı

Herkese böyle, herkesle kavgalı bu yüzden
Nedense benle daha siftahı yok :27:

korktuysa demek ki :9:

korktuysa demek ki :9:

Korktuğunu sanmıyorum
Psiko bi tip :1:
Çok vukuatı var diye bende şikayetçi olursam diye tırsıyo olabilir

Geçen müdürün peşine koşuyodu merdivenlerden
Adam tamam tamam diyo bu susmuyo
Yapmayacağım X git dedi en son
Yok yaparsınız da ben yine bi söylim dedim diyodu yağ çekiyodu en son :1:

Bende sessiz sakinimdir genelde ama psiko ile de psiko olurum yani :1:

Benim de bazen içimden canavar çıkar kınadan bir gün önce tüm evi ayağa kaldırmıştım annemler huyumu biliyor tabi ben tepinirken onlar sustular yazık eşim neye uğradığını şaşırmıştı :9: :9: Babaannemde diyor ki " daha ilk günden çocuğun aklını aldın"

Günaydın Kızlar :16: :3: :9:

Kendimi çok yorgun hissediyorum akşam 10:30 da yattım ama hala uykum var evi bile toparlamadım :(((

Back
X