• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ben geldim canım zaten benim öğle paydosum yok :63: yemeğimi yiyip yerime geliyorum :63:

Anladım canım, o da zor ya...
Bizim öğle paydosumuz var, fakat ofiste birinin daima nöbet kalması gerekiyor.
Ben bazen dışarı çıkmayı istemiyorum, bugün olduğu gibi, arkadaşlara diyorum siz çıkın diye.
Öyle yani... Son zamanlarda zaten işler malum... Yani hayırlısı bakalım...

Afiyet olsun canım... :34:

benimde yok öğle tatilim, burda ne bulursam onu atıştırıyorum, yemekte yok :63:

Hmm o kötüymüş canım ya, sorumsuz iş sahipleri işte.
Ben kızıyorum öyle iş yerlerine, sonuçta eleman çalıştırıyorsun yani.
Yemeğini, yolunu düşünmek durumundasın... :19:
Neyse canım, sende olmadı evden birşeyler götürüyorsundur... :26:

kocişim gidecek diye depresyonlardayım ben :26: her an moralim bozulabiliyor yada düzelebiliyor karmaşık ruh halim var .. ama sizlere de bunu çok yansıtmak istemiyorum :31:

Kıyamam canım benim ya, sıkma kendini o kadar bi tanem...
Rabbim hayırlısı ile gidip, hayırlısı ile dönmesini nasib etsin...
İnşallah gittiği gibi de dönecek tekrar yuvasına, hiç üzme o kadar kendini.
zaman dediğin nedir ki? su gibi akıp geçer inan... :29:

Anladım canım, o da zor ya...
Bizim öğle paydosumuz var, fakat ofiste birinin daima nöbet kalması gerekiyor.
Ben bazen dışarı çıkmayı istemiyorum, bugün olduğu gibi, arkadaşlara diyorum siz çıkın diye.
Öyle yani... Son zamanlarda zaten işler malum... Yani hayırlısı bakalım...

Afiyet olsun canım... :34:

Bizde de dışarıda yemek istersen 1 saat çıkabiliyorsun onun dışında rahatız gün içerisinde işlerimiz olunca çıkıp hallediyoruz buna da şükür :9:

kocişim gidecek diye depresyonlardayım ben :26: her an moralim bozulabiliyor yada düzelebiliyor karmaşık ruh halim var .. ama sizlere de bunu çok yansıtmak istemiyorum :31:

Canım benım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah eşin ama sen de hep içine atma arada olsun paylaş bizimle ....

Hmm o kötüymüş canım ya, sorumsuz iş sahipleri işte.
Ben kızıyorum öyle iş yerlerine, sonuçta eleman çalıştırıyorsun yani.
Yemeğini, yolunu düşünmek durumundasın... :19:
Neyse canım, sende olmadı evden birşeyler götürüyorsundur... :26:

Kıyamam canım benim ya, sıkma kendini o kadar bi tanem...
Rabbim hayırlısı ile gidip, hayırlısı ile dönmesini nasib etsin...
İnşallah gittiği gibi de dönecek tekrar yuvasına, hiç üzme o kadar kendini.
zaman dediğin nedir ki? su gibi akıp geçer inan... :29:

bazen evden getiriyorum da çokta bişey yemiyorum ya:31:
biliyorum zaman çabuk geçecek ama elimde olmuyor, aklıma düşünce modumda düşüyor, sonra dağıtıyorum kafamı bişeylerle. sonra bi şarkı görüyorum dinliyorum bi bakıyorum yine batmışım :14:

Canım benım hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah eşin ama sen de hep içine atma arada olsun paylaş bizimle ....

tatlım sizler yaşamınıza devam ederken ben buraya negatif duygular yüklemek istemiyorum .. çünkü çözümü yok ki .. tamamen duygudan ibaret bi durumum var :31: arada asker topiklerine yazıp geliyorum :26:

tatlım sizler yaşamınıza devam ederken ben buraya negatif duygular yüklemek istemiyorum .. çünkü çözümü yok ki .. tamamen duygudan ibaret bi durumum var :31: arada asker topiklerine yazıp geliyorum :26:

bize söylemesi kolay biliyorum.ateş düştüğü yeri yakıp geçiyor.ama bildiğim bir şy var ki o gidip geldiğinde
ilkayım küllerinden yeniden doğacak:16::16::16: bambaşka bir iş bambaşka bir ortam..

onun yokluğundan kendini biraz zor olsada derslere vereceksin.ilerde bebiş istiyorsunuz..rahat izin alabilmen ve daha iyi
çalışma koşulları için gerekli olacak çünkü..iyi geliyorsa ağla tabi..kalbini de ne zaman istersen açç:29:

geçen de izlediğim kelebeğin rüyasından alıntı ; unutmamak imkansız değil ama hatırlamamak mümkün..kısa bir süre için

bize söylemesi kolay biliyorum.ateş düştüğü yeri yakıp geçiyor.ama bildiğim bir şy var ki o gidip geldiğinde
ilkayım küllerinden yeniden doğacak:16::16::16: bambaşka bir iş bambaşka bir ortam..

onun yokluğundan kendini biraz zor olsada derslere vereceksin.ilerde bebiş istiyorsunuz..rahat izin alabilmen ve daha iyi
çalışma koşulları için gerekli olacak çünkü..iyi geliyorsa ağla tabi..kalbini de ne zaman istersen açç:29:

geçen de izlediğim kelebeğin rüyasından alıntı ; unutmamak imkansız değil ama hatırlamamak mümkün..kısa bir süre için

ooff doldu yine gözlerim :14:

İşlerim bitmese de yine geldim :1:

Benim eski işyerimin zorluklarını anlatmıştım
Öğle arasını bırakın yemeği yerken bile hızlı olmalıydın 5 dk 5 dk dır mantığı vardı patronda
Sipariş ediyorsun yemek gelene kadar çalışmaya devam, yemek gelince de boğazına dizercesine hızlı ye kalk..

Şimdi çok şükür 1 saatimiz var ama biz yemek yedikten sonra çok durmuyoruz , kalkıyoruz
30 ya da en geç 40 dk da dönüyoruz
İşlerimizi daha rahat yapabilmek için, sıkıştırmamak için

Darısı sizin başınıza kızlar

İlkay çok zor bir durum haklısın
Ama bu kadar yüklenme kendine
Siz tanışalı yıllar yıllar geçmiş, 6 ay mı geçmeyecek

Ben sevgiliyken asker yolu beklediğimden senin kadar zorlanmadım belki ama
Hem Hakkari'de oluşu, hem bazen haber alamayışım, hem 15 ay olması
Kuş uçmaz kervan geçmez bir dağda herşeyden mahrum olması da çok beter bir durumdu inan

Senin eşin kısa dönem yapacağından çok uzaklarda olmaz, olsa bile hani uçak veya araba girmeyen bi yerde olmaz yani
Fırsat buldukça gider görürsün
Tabi evde yalnızlık çekersin ama arada annenlere gidersin, bi şekilde geçer inan
Hiç sıkma canını, tek ayrılığınız vatan borcundan olsun :16:

İlkay çok zor bir durum haklısın
Ama bu kadar yüklenme kendine
Siz tanışalı yıllar yıllar geçmiş, 6 ay mı geçmeyecek

Ben sevgiliyken asker yolu beklediğimden senin kadar zorlanmadım belki ama
Hem Hakkari'de oluşu, hem bazen haber alamayışım, hem 15 ay olması
Kuş uçmaz kervan geçmez bir dağda herşeyden mahrum olması da çok beter bir durumdu inan

Senin eşin kısa dönem yapacağından çok uzaklarda olmaz, olsa bile hani uçak veya araba girmeyen bi yerde olmaz yani
Fırsat buldukça gider görürsün
Tabi evde yalnızlık çekersin ama arada annenlere gidersin, bi şekilde geçer inan
Hiç sıkma canını, tek ayrılığınız vatan borcundan olsun :16:

canım teşekkür ederim :31: sanırım evlilikten dolayı bu kadar zor geliyor bana .. biliyorum günler geçecek ve gelecek eşim ..
neyse hadi dağıtalım havayı :31:

moralimi en çabuk yerine getiren ve aşkımı büyük oranda depreştiren şarkıdır :16:

[video=youtube;co8LNn7noHw]http://www.youtube.com/watch?v=co8LNn7noHw[/video]

Son iki saat :9: Bugün çok sıkıldım ben ya....

Kızlar bir şey sorayım şimdi biz sürekli eşimin abilerine gidiyoruz (çünkü sürekli davet ediyolar) ama onlar bize 1-2 kere geldiler..
Diyorum ki acaba cuma akşam onları çayamı çağırsam hep ben hep ben olmuyo çünkü utanıyorum sürekli gidince...
Eşime sordum sen bilirsin dedi..

Cumartesi de dinlenirim pazar da arkadaşlarla sinemaya gideceğiz zaten...

Back
X