• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

evet 2 hafta yeni bitti .. balayından döneli bir hafta oldu ne fotoğraflarla ne de videoyla ilgilenebildik :31:

en azından ayakların rahatmış :34: ben ilk danstan sonra değiştirip dolgu topuklu bi ayakkabı giydim çok rahat ettim yoksa günüm mahvolabilirdi gelin ayakkabılarımla :51:

Ben normalde de topuklu ile yürüyemem

Hem eşimle aynı boydaydık hem normalde de topuklu hiç giymezdim

O gelinlikle kesin düşerdim zaten

O yüzden alıştığım şekilde düz ayakkabı giydim, converse bile giyecektim de ablamlar bari düğünün de onu giyme dediler :27:

Yemeğimi yedim geldim kızlar... Cips almadım ama baharatlı kraker aldım... :9::17:

Hoş geldin bende birazdan çıkacağım yemeğe, dönüşte cips alırım

Çoğu zaman alıyorum zaten , Ous gülüyo

Aynı sokakta çalıştığımızdan ve bağlantılı firmalar olduğundan aynı saatte çıkıyoruz , birlikte yemeğe gidiyoruz eşimle..

Bende oynamayı severim, yani eğer kendimi samimi hissettiğim bir ortamsa...

Mesela dün akşamki düğünde hiç oynamadım, kurtlarım kıpraştı resmen... :9:
Kendi kınama saklıyorum kurtlarımı sonra bir bir dökücem... :32: :32:

Ben hiç sevmem , pekte beceremem

Ama yakınımsa biraz kalkarım kem küm

Bi dans ederim Ous la, bir de çiftetelli.. Öyle hızlı oyunlar göbek atmalar haldır haldır halaylar bana göre değil..

Ooooo

Bizde ne mümkün teyzeler ellerini burnuma sokacaktı resmen öp diye tutmuş bekliyorlar oraya kadar uzatıp :27:

Öpüyosun , öteki yüzüne yapışıyor

Bi bekle önceki gitsin bi dimi

Beklemediler epey bi işkence çektik takı merasiminde, üçlü beşli eller gördüm öptüm öptüm hemen gitsinler diye :27:

Eee sizin eş dost akraba takıda sizinle foto çektirmediler mi, bizim takı takan öptüren bir de yanımıza geçip foto çekilmesini bekliyordu her yerde olduğu gibi..

Ayyyy tam stress... Bizimde öyle olacak büyük ihtimall.... :31:
Ama olsun ben yine bulurum keyfimi çıkaracak bir durum... :32:

İnşallah canım, nişanlımın akrabası otel tanıtım yapıyor TV de.
Onlar ayarlayacak, var olan odalardan en iyisi olacakmış bakalım... İnşallah şansımıza güzel bir oda olur... :16:

biz bodrum kefaluka otelde yaptık çok memnun kaldık :16:

sadece biraz rüzgarlıydı (tabi o otelden kaynaklanmıyor) tam döneceğimiz gün rüzgar kesildi :37:

Ayyyy tam stress... Bizimde öyle olacak büyük ihtimall.... :31:
Ama olsun ben yine bulurum keyfimi çıkaracak bir durum... :32:

mutlaka bulmalısın :31:

insana bi enerji geliyor o gün bende anlayamadım çılgınca dans edip deli gibi gülümsedim :32::21: herkeste mi öyle oluyor acaba :26:

aslına şu yaşadıklarını bir defterde toplayacaktın canım, sonrada düğün gecesinden sonra eşine verecektin...
tüm sıkıntılar,heycanlar...vs..:17:

Ben normalde de topuklu ile yürüyemem

Hem eşimle aynı boydaydık hem normalde de topuklu hiç giymezdim

O gelinlikle kesin düşerdim zaten

O yüzden alıştığım şekilde düz ayakkabı giydim, converse bile giyecektim de ablamlar bari düğünün de onu giyme dediler :27:

Hoş geldin bende birazdan çıkacağım yemeğe, dönüşte cips alırım

Çoğu zaman alıyorum zaten , Ous gülüyo

Aynı sokakta çalıştığımızdan ve bağlantılı firmalar olduğundan aynı saatte çıkıyoruz , birlikte yemeğe gidiyoruz eşimle..

Ben hiç sevmem , pekte beceremem

Ama yakınımsa biraz kalkarım kem küm

Bi dans ederim Ous la, bir de çiftetelli.. Öyle hızlı oyunlar göbek atmalar haldır haldır halaylar bana göre değil..
Kız valla converse giyseydin süper olurdu.
1Eylül de benim nikah şahidim evlendi, erkek. O convers giydi valla :) Damatlığın altına, şirin olmuştu ben beğendim yani... :34:
Ay eşinle yemeğe gidebiliyor olman ne güzel, sevindim senin adına ya...
Şimdiden afiyet olsun o zaman canım... Öptüm... :54:

Ohhh ne güzel, insanın eşi olunca başka ya...
Ben düğünlere eşli hiç gitmemiştim, hep nikaha gittik.
Dün akşam inanılmaz güzeldi o anlamda.
Nişanlımın beni bir sarıp sarmalaması vardı, kendimi hiç yalnız hissetmedim... :16:
Halbu ki bir yabancı gibiydim ortama... :31:

biz bodrum kefaluka otelde yaptık çok memnun kaldık :16:

sadece biraz rüzgarlıydı (tabi o otelden kaynaklanmıyor) tam döneceğimiz gün rüzgar kesildi :37:

Ay desene şansınıza...
Bizde annemle 2009 da gitmiştik sanırım tatile.
Yağmur yağmıştı ne üzülmüştüm...
Bakalım bizim kısmetimize ne çıkacak... :31: Eylül ayı olması beni korkutuyor, hani eylül başı olsa yine iyi de, 24'ünde gidicez... İnşallah bahtımıza hava güzel olur... :31:

kızlar sayenizde yeni yeni şeyler öğrendim yaaa..meğer ben ne uzakmışım bu durumlara...:9:

Ne güzel işte canım... Sana bunlar fragman tadında geliyordur şimdi... :9:
Bende hadi biraz konunun içine girmeye başladım sanıyodum ama bak, insanın bilmediği çok şey var, ben bile yeni yeni şeyler duyuyorum... Eh tecrübeli olmak farklı birşey zaar... :54:

Evet setcardımızla romantik öğle yemekleri yiyoruz hala :27:

Beni tek gören çocuk sanır, o yüzden Ous kıskanıyo galiba :9: Erkek arkadaşları ile çıkmıyor yemeğe hiç.. Beni bekliyo :9:

Küçük sanıyorlar beni evliyim deyince acıyanlar bile oluyor vah vah neden erken evlendirmişler seni gibisinden :9:

İlkay senin çok yeniymiş, çalışmak zor geliyordur balayından sonra, darısı souvvenirin başına

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz :3:

mutlaka bulmalısın :31:

insana bi enerji geliyor o gün bende anlayamadım çılgınca dans edip deli gibi gülümsedim :32::21: herkeste mi öyle oluyor acaba :26:

Benim deli halim fenadır.. Dün akşam bi ara tuttu o halim...
Şimdi gelinle damatı görünce kendim geldim aklıma, Allah bir enerji furyasıdır...
Nişanlım "ne içiyosun sen, ver bakim şu suyu" demeye başlamıştı... :9: :9:

inşallah hava da güzel olur canım...ben de hep eylül de istiyorum düğünün olursa şayet..
düğün şarkınız nedir canım bu arada? müzik için bir belirleme yaptınız mı?

Kız valla converse giyseydin süper olurdu.
1Eylül de benim nikah şahidim evlendi, erkek. O convers giydi valla :) Damatlığın altına, şirin olmuştu ben beğendim yani... :34:
Ay eşinle yemeğe gidebiliyor olman ne güzel, sevindim senin adına ya...
Şimdiden afiyet olsun o zaman canım... Öptüm... :54:

Ohhh ne güzel, insanın eşi olunca başka ya...
Ben düğünlere eşli hiç gitmemiştim, hep nikaha gittik.
Dün akşam inanılmaz güzeldi o anlamda.
Nişanlımın beni bir sarıp sarmalaması vardı, kendimi hiç yalnız hissetmedim... :16:
Halbu ki bir yabancı gibiydim ortama... :31:

eşle düğünlere gitmekte güzel onunla birlikte yapılan her şey gibi :16:

Benim deli halim fenadır.. Dün akşam bi ara tuttu o halim...
Şimdi gelinle damatı görünce kendim geldim aklıma, Allah bir enerji furyasıdır...
Nişanlım "ne içiyosun sen, ver bakim şu suyu" demeye başlamıştı... :9: :9:

biz balayından döndükten sonra bi ilkokul arkadaşımızın düğününe gitmiştik ordaki gelinle damatta öyleydi bi enerji depoları vardı sanki :23: genel bir durum olabileceğini düşünüyorum tabi çok üzücü bir olay olmadığı sürece ..

Bende öyleydim

Hatta kınamda öğrendim bunları

Şaşkolozlaştım

O yüzden yazıyorum ki sizler bilinçli gelinler olun :27:

Sağolasın canım.... :54: :54:Sizlerde olmasanız zaten, bizde şaşkolozlaşıp kalıcaz...

Bakalım bilmediğimiz daha neler görüp neler duyucaz... :31:

aslına şu yaşadıklarını bir defterde toplayacaktın canım, sonrada düğün gecesinden sonra eşine verecektin...
tüm sıkıntılar,heycanlar...vs..:17:

ASlında evet harika olurdu, fakat benim nişanlım enteresan bir tiptir.
"Demek öyle hissettin ha... Hmmm... " der durur benim canımı sıkar :41:, boşver, bak ne güzel foruma yazıyorum...
Hem deşarz oluyorum hem de burada kalıyor yazdıklarım, canım sıkılınca arada döner bakarım... :9:
Hem de arkadaşlara tecrübe oluyor en azından....

Eskiden ben günlük tutardım da, artık bıraktım... :31:

Evet setcardımızla romantik öğle yemekleri yiyoruz hala :27:

Beni tek gören çocuk sanır, o yüzden Ous kıskanıyo galiba :9: Erkek arkadaşları ile çıkmıyor yemeğe hiç.. Beni bekliyo :9:

Küçük sanıyorlar beni evliyim deyince acıyanlar bile oluyor vah vah neden erken evlendirmişler seni gibisinden :9:

İlkay senin çok yeniymiş, çalışmak zor geliyordur balayından sonra, darısı souvvenirin başına

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz :3:

Bende sodexho, nişanlımda multinet var, bizde arada dışarı çıkınca yiyoruz.
Öğlenleri olmasa da, akşamları mecbur kalınca... :34:

Afiyet olsun canım, görüşürüz gelince... :54:

İnşallah ya, darısı hem benim hem de tüm evlenecek yeni gelinlerin başına inşallaahhh.... :16:

Back