Geyik Muhabbeti / Off-Topic

sal gitsin yahuuu

ben de bugün ayrı bir kokoş hatun havası var..
arkadaşım diğer bir şehirden bana doğum günü hediyesi yollamış kolyeydi küpeydi..
takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş bir halım var bugünn..

sürekli bakımlı gezmek de ayrıca bir zor zaten canım..temiz olunur tabi bakımlı da olmaya çalışılır
ama her daim zor gibi..:26:

ya her daim makyajın zaten cilde ciddi zararları var, dediğin gibi her daim kokoş gezmek zor.

Fakat senin bugün hakkındır, doğum günü kızı... Yakışmıştır arkadaşıma...

Ben de canım isterse eğer, hafif makyaj yaparım, ofiste de makyaj malzemelerim vardır apansız lazım olur diye...

ama devamlı makyaja karşıyım diyebilirim...

canım yaaa..:26: vardır her şey de bir hayır derler...
sağlık olsun..geç olsun da güç olmasın inşallahh..

Evet bende her zaman aynı fikirdeyim de, uyardığım halde böyle başımıza birşey gelince çok üzülüyorum...
Kâle alınmamak canımı sıkıyıor... :26:

ben hemen hemen hergün bir kalem bir allık bir ruj kullanıyorum..ama çok dahasını kırk yılda bir diyebilirim.
ve dediğin gibi zararı var..senin soğal halinde zaten güzelmiş canımm

Bak şimdi bir haber aldım acayip sinirim bozuldu, cumartesi günü gelmeyecek miş mobilyalarımız...

sıkma canını düğüne 2 gün vardı benim halılarım geldiğinde

gelir, hemen yerleştirirsiniz ev tamammış gibi görünür gözüne

bugünlük benden bu kadar canlarım...
yavaştan toplanıp çıkayım ben...gözüşmek üzere,her şey gönlünüzce olsun inşallahhhh

bugünlük benden bu kadar canlarım...
yavaştan toplanıp çıkayım ben...gözüşmek üzere,her şey gönlünüzce olsun inşallahhhh

Sağolasın canım, iyi haftasonları şimdiden...
Bende birazdan toparlanıp çıkıcam kısmetse, arkadaşıma gidicez bebeğini görmeye

Herkese iyi sohbetler kızlar, bende ufaktan çıkıcam... Beni topimde yalnız bırakmayın...
Her zaman gelin buyrun sohbete, kaynatalım...

Şimdiden herkese iyi haftasonları diliyorum... Öpüldünüz...

halı en kolayı tatlım ben arife günü aldım bayram bitti ertesi gün geldi

herşey olup bitiyor canını sıkarsan çok telaşlı geçer günlerin

Sağolasın canım ya, inşallah can sıkıntısı yaşamadan sağ salim atlatırız şu kalan 15 günü...
Zaten çok az zaman kaldı, hayırlısı ile atlattık mı tamamdır, rahata ericem o zaman inşallah...

atlatırsınnn hele son bir hafta o kadar hızlı geçiyor ki .. ben düğünümün olduğunu kına gecesinde yüzüme kırmızı tülü örttüklerinde farkına varmıştım o güne kadar evleniyoruz, şunu aldık bunu aldık eve yerleştirdik falan diyordum o örtü örtülünce "aaa gün gelmiş" demiştim sonrası bambaşka bir mutluluk zaten

Günaydın

Kader anı yaklaşıyor zor durumlar

Ben atlattıysam herkes atlatır ama merak etme

Ben çok çekingen biriyimdir Tam son gün hadi dayan diyordum kendime.. O takı merasimi 3 kilo verdirdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…