• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

popeyes'i biliyorum zaten tatlım severim :56:
Mc ve Burger ı eşim yememi istemiyor, valla gizli gizli yiyebilirim işyerinde ama bende kendimi soğutmaya çalışıyorum o yüzden 1,5 yıldır yemiyorum ne Burger ne Mc :31:

Neden yemeni istemiyor? :44:

Tamam sağlıksız birşey bir noktada, ama insan bu canı çeker.
Benim eşim böyle bişi dese, daha çok yerdim sanırım... İnatsal bi durum
:9: :9:
oluyor oluyor da arttırdığımla da daha çok saçıyorum ..:9:
muhasebe ofisleri biraz kıt kanaattir zaten idare ediyoruz işte...:31:

Sende haklısın canım, gerçekten öyle ama, insan bir kenara toplayamıyor.
Evlendikten sonra farklı oluyor biliyor musun? Benim şu an canım alışveriş yapmak istemiyor.
Geçen gün bir dışarı çıktım bakınayım diye, alacak hiç birşey bulamadım...
Bir tek şimdi bayram gelecek onun düşüncesi sardı o kadar... :9:

$487584_411486378904412_1515581908_n.webp

:52::9::9::9:

Neden yemeni istemiyor? :44:

Tamam sağlıksız birşey bir noktada, ama insan bu canı çeker.
Benim eşim böyle bişi dese, daha çok yerdim sanırım... İnatsal bi durum
:9: :9:[/I][/B]

sağlıksız olduğu için .. bir de arkadaşı burdaki bir Burgerda çalışıyor .. mutfağıyla ilgili güzel şeyler anlatmamış .. üniversite boyunca çok yedim ama :56:

benim inat huyum yoktur ya, burger yemeyerek hayatımda pek bişey eksilmiyor diye düşünerek bende sözüne riayet ediyorum :31:

sağlıksız olduğu için .. bir de arkadaşı burdaki bir Burgerda çalışıyor .. mutfağıyla ilgili güzel şeyler anlatmamış .. üniversite boyunca çok yedim ama :56:

benim inat huyum yoktur ya, burger yemeyerek hayatımda pek bişey eksilmiyor diye düşünerek bende sözüne riayet ediyorum :31:

Canım zaten inat yapılacak bir durum değil gerçekten...
Benim biraz yapı gereği inada bindirme huyum vardır da, o yüzden kesin inatlaşırdım dedim... :ssz:
Ne güzel işte, sağlık açısından iyi olmuş, bizde aslında çıkartsak hayatımızdan fena olmaz. :34:

avatarımı değiştiresim geldi :9: nerde bu avatarların hepsi? bende azıcık var :26:

heeyy çok fazla çeşit var :26: kararsız kaldım indirdim bi kaç tane .. şimdilik bu dursun bakalım :31:

Back
X