• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Tüm dostlara selam olsun... :KK54:
Uzun bir aradan sonra tekrar arada buraya bakmaya fırsat bulacağım artık sanırım...
Çalışmaya başladım kızlar, oğluma annem bakıyor... :KK68::KK49:

Herkese Selamlar uzun zaman oldu buralara gelmeyeli ama sizleri özledim...
Umarım herkes sağlık ve sıhhattedir?

Kimsecikler kalmadı ya... :olamaz::olamaz:

nerelerdesiniz ey ahaliii??? Çok boş kaldı bu topik vallahi...
Özledim güzel sohbetleri :KK51::KK51:

Amin inşallah...
Allah her isteyene nasib etsin.

nasılsın?
iyiyim canım çok şükür. işler güçler. uzun bir ara vermiştim epey girmiyordum siteyede şimdi yeni yeni girmeye başladım ne çok şey, ne çok insan değişmiş. zaman geçiyor aramıza minikler de katılıyor bak artarak çoğalıyoruz :)

iyiyim canım çok şükür. işler güçler. uzun bir ara vermiştim epey girmiyordum siteyede şimdi yeni yeni girmeye başladım ne çok şey, ne çok insan değişmiş. zaman geçiyor aramıza minikler de katılıyor bak artarak çoğalıyoruz :)
Kesinlikle öyle.
Bende uzun zaman girmedim, baya bir ara verdim.
Fakat işe başlayınca, işleri toparladıktan sonra soluğu yine burada alıyorum.
Eski günlerdeki gibi... :-)

ben işten hiç kopmadım ama hayat hızlı akıyor çok şey yaşıyoruz ara vermek durumunda kalmışım işte. şimdi herşey yoluna girince başladım işte yine..

ben işten hiç kopmadım ama hayat hızlı akıyor çok şey yaşıyoruz ara vermek durumunda kalmışım işte. şimdi herşey yoluna girince başladım işte yine..
Ben evlendikten sonra iş yeri kapanmıştı.
Sonrasında hamile kalınca da yeni işe girmedim.
Oğlum doğduktan sonra tekrar iş aradım, böylelikle yeniden başladım.

Hayat işte, ordan oraya sürüklüyor insanı...

Ben evlendikten sonra iş yeri kapanmıştı.
Sonrasında hamile kalınca da yeni işe girmedim.
Oğlum doğduktan sonra tekrar iş aradım, böylelikle yeniden başladım.

Hayat işte, ordan oraya sürüklüyor insanı...
demek erkek :) ne kadar güzel Allah bağışlasın.. bende yıllık izndeydim dün başladım işe soluğu kk'da aldım. insan özlüyor eskileri. evde kalmakta güzelmiş ama kk ya g,remiyorsun nette takılmaya bile vaktin yok iş bitmiyor, çalışmak harika bişeymiş ya :)

demek erkek :) ne kadar güzel Allah bağışlasın.. bende yıllık izndeydim dün başladım işe soluğu kk'da aldım. insan özlüyor eskileri. evde kalmakta güzelmiş ama kk ya g,remiyorsun nette takılmaya bile vaktin yok iş bitmiyor, çalışmak harika bişeymiş ya :)
Evet erkek, kısmetse 2. de erkek.
Artık çift kale maç yaparlar benimle diyorum... :-)

Evde olmak güzel ama dediğin gibi evin işi bitmiyor.
İnsan bırak internete girmeye oturup bazen bir kahve içmeye fırsat bulamıyor.
Ya diyorum ben kendime zaman yaratamadım, çok iş çıkıyordu evin içinde bir bakıyordum akşam oluyordu.

Çalışmak kadar güzel birşey yok hakikaten.
Hem maddi hem de manevi anlamda.
Zaten yıllarca çalışmaya alışkın biri olarak, işe geri dönmek çok iyi geldi bana...

erkek çocuk bakmak çok zormuşş. yeğenimde gördüm parçalayasım geliyor bazen. inşallah senin çocuklar çooooook uslu olurlar hiç sorun çaıkarmazlar. haklısın 2 hafta evde kaldım 1 kahve yapıp içemedim ayaklarımı uzatıp. halbuki iştee şimdi ne içsem diyorum :eğlence: SouvveniR SouvveniR

erkek çocuk bakmak çok zormuşş. yeğenimde gördüm parçalayasım geliyor bazen. inşallah senin çocuklar çooooook uslu olurlar hiç sorun çaıkarmazlar. haklısın 2 hafta evde kaldım 1 kahve yapıp içemedim ayaklarımı uzatıp. halbuki iştee şimdi ne içsem diyorum :eğlence: SouvveniR SouvveniR
Evet erkek çocuğu gerçekten zor, ama Allah dağına göre kar veriyor sanırım.
Çok yoruyor o ayrı, ama dünyaya bedel sevgisi. Zaten annelik bu yüzden kutsal ilan edilmiş bence.
Her halini çekiyor insan.
Rabbim acılarını dertlerini göstermesin de varsın haşere olsunlar napalım.
Şurada en fazla çekeceğimiz ilkokula kadar, ondan sonra başka dertleri olur, onlara koştururuz.

Senin var mı?

Back