Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soooouvveniirr hamilesin. tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın...soooouvveniirr hamilesin. tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah...hayırlı olsun çok sevindim. darısı isteyen herkesin başınaa![]()
iyiyim canım çok şükür. işler güçler. uzun bir ara vermiştim epey girmiyordum siteyede şimdi yeni yeni girmeye başladım ne çok şey, ne çok insan değişmiş. zaman geçiyor aramıza minikler de katılıyor bak artarak çoğalıyoruz :)Amin inşallah...
Allah her isteyene nasib etsin.
nasılsın?
Kesinlikle öyle.iyiyim canım çok şükür. işler güçler. uzun bir ara vermiştim epey girmiyordum siteyede şimdi yeni yeni girmeye başladım ne çok şey, ne çok insan değişmiş. zaman geçiyor aramıza minikler de katılıyor bak artarak çoğalıyoruz :)
Ben evlendikten sonra iş yeri kapanmıştı.ben işten hiç kopmadım ama hayat hızlı akıyor çok şey yaşıyoruz ara vermek durumunda kalmışım işte. şimdi herşey yoluna girince başladım işte yine..
demek erkek :) ne kadar güzel Allah bağışlasın.. bende yıllık izndeydim dün başladım işe soluğu kk'da aldım. insan özlüyor eskileri. evde kalmakta güzelmiş ama kk ya g,remiyorsun nette takılmaya bile vaktin yok iş bitmiyor, çalışmak harika bişeymiş ya :)Ben evlendikten sonra iş yeri kapanmıştı.
Sonrasında hamile kalınca da yeni işe girmedim.
Oğlum doğduktan sonra tekrar iş aradım, böylelikle yeniden başladım.
Hayat işte, ordan oraya sürüklüyor insanı...
Evet erkek, kısmetse 2. de erkek.demek erkek :) ne kadar güzel Allah bağışlasın.. bende yıllık izndeydim dün başladım işe soluğu kk'da aldım. insan özlüyor eskileri. evde kalmakta güzelmiş ama kk ya g,remiyorsun nette takılmaya bile vaktin yok iş bitmiyor, çalışmak harika bişeymiş ya :)
Evet erkek çocuğu gerçekten zor, ama Allah dağına göre kar veriyor sanırım.erkek çocuk bakmak çok zormuşş. yeğenimde gördüm parçalayasım geliyor bazen. inşallah senin çocuklar çooooook uslu olurlar hiç sorun çaıkarmazlar. haklısın 2 hafta evde kaldım 1 kahve yapıp içemedim ayaklarımı uzatıp. halbuki iştee şimdi ne içsem diyorum![]()
SouvveniR
Allah vaktiyle nasib eder inşallah.öyle tabiiki. benim yok maalesef.SouvveniR