Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Kurabiye kalıplarımla süsleme işini hallediyorum ben

Çok sağ ol duydum ama uzun bekletmek lazım sanıp üşeniyordum hemen doğruyorduk

Kurabiye kalıplarımla süsleme işini hallediyorum ben

Çok sağ ol duydum ama uzun bekletmek lazım sanıp üşeniyordum hemen doğruyorduk

rica ederim pek fazla değil.ayrıca arada fırsat buldukça ben kesip atarım dolaba.
hazır kullanması güzel olur.

heeee..biz bunun patatessiz halini yapardık hep..birde normal patatesi haşlayıp , içine baharat ya da soğan atıp sarımsaklı yoğurt ve böyle
yağlı seviyorum evetözlemişim beaaa

Ben eşimden öğrendim
Hatta ilk anlattığında
Ne alaka ya hem patates hem makarna dedim de sonra yapınca eşimden çok yedim
Biz patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz, haşlama değil.

Eylül
O vatandaşa bi kapak daha yaptım Cumartesi çıkmadan da sen görmedin sanırım yazdığımı
Soğuk savaş sürüyo

Ama o pişman gibi, küçük emraha döndü
Bakalım

Eylül
O vatandaşa bi kapak daha yaptım Cumartesi çıkmadan da sen görmedin sanırım yazdığımı
Soğuk savaş sürüyo

Ama o pişman gibi, küçük emraha döndü
Bakalım

hee okudum da aslında bişiy yazamayınca öyle kalıyor.h.sonu buraya gelmek aklıma gelmiyor pek
bizde de var soğuk savaş sessiz ve derinden devam ediyor..kafam rahat olsun, uğraşamaıcam

hee okudum da aslında bişiy yazamayınca öyle kalıyor.h.sonu buraya gelmek aklıma gelmiyor pek
bizde de var soğuk savaş sessiz ve derinden devam ediyor..kafam rahat olsun, uğraşamaıcam

Bende haftasonu uğramıyorum, mesai saatlerimde tek çalışmaktan sıkılıp buraya uğruyorum işte

Küçük Emrah gibi geliyor evrak bırakıyor, ben yüzüne bile bakmıyorum, kolay geldin diyor, teşekkürler diyorum ekrana bakarken
Kıl tipler olur ya onlar gibi yapıyorum
Şimdi yeni traş olmuş bi de
Yürrü ense traşını görelim demek istedim bi an

her yerde bir kıl tip mevcut yaa..
ben karşı karşıya oturduğumuzdan -çapraz karşı- mecburen olmadıkça sesimi çıkarmıyorum.kendi halimde açlıp oynuyorum.
bazısı üstüne üstüne gelir seni ayar etmek için.ama tınlamyınca asıl onlar ayar olup gidiyorlar..

Evet ben kıl değilim ama hakedene acayip kıllık yaparım

Bizimki değişik bi tür
Bu kata gelince gayet normal hatta espri bile yapabiliyo
Kendi katlarında müdür var, orda öyle bi değişiyo ki
Kendi çok biliyomuş ta biz bişey yapmıyomuşuz moduna geçiyo
O günden beri bende bu yanar döner diye yüzüne bile bakmıyorum, orda frklı burda farklı kişilerden nefret ederim

Allah'tan müdür de kimin ne olduğunu çözebilecek biri

aynen..her farklı ortamda ayrı kıvıranları ben de sevmiyorum..
amannnn en güzel senin..tek tek takıl kafana göreee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…