Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Selam kızlar henüz yeni işime başlamadim evdeyim mutluyum huzurluyum ev kusuyum

merhaba kızlar
ben de eşime maaşın 3500 ü geçerse işi bırakıcam diyorum

Geçer canım hatta baya fazlasını alir esin aslında benim eşimin 3bin 4 bin arası ama biz göremiyoruz borçlari var ailesinin neyse çok şükür işimiz var bebis olduktan sonra düşünebiliriz

Geçer canım hatta baya fazlasını alir esin aslında benim eşimin 3bin 4 bin arası ama biz göremiyoruz borçlari var ailesinin neyse çok şükür işimiz var bebis olduktan sonra düşünebiliriz

tamam canım borçlar bitince düşünebilirsiniz belki isterseniz ailenin borçlarını siz ödüyorsanız zor tabi :44:
yetiyor ya 3 bin lira, araba ve ev için kısmak lazım o da geç olur artık, bilemiyorum:44:

tamam canım borçlar bitince düşünebilirsiniz belki isterseniz ailenin borçlarını siz ödüyorsanız zor tabi :44:
yetiyor ya 3 bin lira, araba ve ev için kısmak lazım o da geç olur artık, bilemiyorum:44:

Canım eşim babasıyla çalıştığı için senin benim olmuyor şimdilik. Borçlar bitince artık eşim kazandığını alacak. Ama ben yinede bırakmak istemiyorum çünkü daha ev alacağız.. eşimin kazandigiyla da ev alinir ama o zamanda zevk icin harcanan parayi kısmak lazım onu istemiyorum hiç biraz daha rahat bir işim olursa benim için sorun yok

evet canım, rahat iş olursa süper olur inşallah yeni işinde rahat ve huzurlu olursun canım benim gibi amelelik yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…