• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Bu arada souvvenir, koltukta birkaç damla yemek lekesi olmuştu
Eşim silmişti ama göl göl izi kalmıştı
Silinebilir kumaş değil diye yıkamaya verecektik ya
Dün aklıma takıldı şunu gel bi güzel silelim çıkar belki dedim, çıkmazsa yine veririz yıkamaya
Aldık 2 lif o bi baştan ben diğer baştan köşeyi silmeye, sabah eşim kaldırdı beni işe gidiyoruz diye ilk koşup ona bakmışım :1: kurumuş ve alacalı değil gayet dümdüz ve temiz açık renk olmasına rağmen iz kalmadı çok şükür :16:

Rahatladım, tülleri de atıcam makineye
Halıları da yıkamaya vereceğiz

Souvvenir Kocanın yanında olması çok iyi zaten eşinin sana güvenini ve ilgisini kıskandıkları için böyle yapıyorlar.
Bu arada bu bilgileri sana getiren bir 3. kişi var her söylenilene de inanma senin onlarla iyi olduğunu görünce bunu hazmedememiş olabilirler bir de bu açıdan bakmanı öneririm.

Böyle insanlar için de kendini yıpratma üzülme değmez eşin ile birlikte gelirsiniz haklarından...

Dün aklıma takıldı şunu gel bi güzel silelim çıkar belki dedim, çıkmazsa yine veririz yıkamaya
Aldık 2 lif o bi baştan ben diğer baştan köşeyi silmeye, sabah eşim kaldırdı beni işe gidiyoruz diye ilk koşup ona bakmışım :1: kurumuş ve alacalı değil gayet dümdüz ve temiz açık renk olmasına rağmen iz kalmadı çok şükür :16:

Günaydın Kader :63: Unuttun sen beni gelmedin kaç gündür buralara :1:

Bu arada ellerinize sağlık iyi olmuş hem leke de çıkmış bana de fikir oldu başıma gelirse ne yapacağımı biliyorum:9:
Benim de cumartesi akşam halıma görümcenin kızı çay döktü ilk sildiğimde çıkmadı neredeyse ağlayacaktım ki
çıktı çok mutlu oldum :16:

Günaydın Kader :63: Unuttun sen beni gelmedin kaç gündür buralara :1:

Bu arada ellerinize sağlık iyi olmuş hem leke de çıkmış bana de fikir oldu başıma gelirse ne yapacağımı biliyorum:9:
Benim de cumartesi akşam halıma görümcenin kızı çay döktü ilk sildiğimde çıkmadı neredeyse ağlayacaktım ki
çıktı çok mutlu oldum :16:

Sen sanki beni çok hatırlıyosun da :63::1:

Sağ ol, bizim çıkmıyordu kumaştan dolayı iz kalıyordu komple silince her yer aynı oldu :1:

Evet canım sağolasın, neyseki eşim pasif değil dediğin gibi...
Hamd olsun, hep diyorum, eşimden yana şanslıyım maşallah... :nazar: :nazar:

Koltuklarına çok sevindim canım, ne zamandır senin kafanı kurcalıyordu.
Misler gibi olmuştur eminim...
Cumartesi bir temizlik yapmışız vallahi aklın durur...
Bütün camların perdelerini salon, mutfak, yatak odası, balkon (ufak odam hariç, onu geçen hafta yıkamıştım zaten) yıkadık. Güneşliklerini de.
Yatak odasından gidildiği için balkona, yatak odamdaki halı biraz kirlenmiş gibiydi, onu da sildirdim gelen kadına.
Yatak odası en çok kirlenen yer sanıyorum bizim evde, veya en çok toz toplayan, orayı dip köşe temizledik.
Camlar, evin her yeri pırıl pırıl oldu vallahi... :16:

Bahar geliyor şimdi, biraz bekle haftaya veya ondan sonraki hafta ver halılarını.
Havalar biraz ısınacak, hem daha temiz kururlar kanımca...
Şimdiden hayırlı olsun canım, misler gibi olacak evin desene... :16:

Evet canım sağolasın, neyseki eşim pasif değil dediğin gibi...
Hamd olsun, hep diyorum, eşimden yana şanslıyım maşallah... :nazar: :nazar:

Koltuklarına çok sevindim canım, ne zamandır senin kafanı kurcalıyordu.
Misler gibi olmuştur eminim...
Cumartesi bir temizlik yapmışız vallahi aklın durur...
Bütün camların perdelerini salon, mutfak, yatak odası, balkon (ufak odam hariç, onu geçen hafta yıkamıştım zaten) yıkadık. Güneşliklerini de.
Yatak odasından gidildiği için balkona, yatak odamdaki halı biraz kirlenmiş gibiydi, onu da sildirdim gelen kadına.
Yatak odası en çok kirlenen yer sanıyorum bizim evde, veya en çok toz toplayan, orayı dip köşe temizledik.
Camlar, evin her yeri pırıl pırıl oldu vallahi... :16:

Bahar geliyor şimdi, biraz bekle haftaya veya ondan sonraki hafta ver halılarını.
Havalar biraz ısınacak, hem daha temiz kururlar kanımca...
Şimdiden hayırlı olsun canım, misler gibi olacak evin desene... :16:

Çok sevindim senin adına
Ben bi koltuk halloldu diye havalara uçarken sen her yeri paklamışsın maşallah
Sıra bende :1:

Nisan'ın 2 sinde maç varmış, eşim sever izlemeyi git izle dedim arkadaşlarınla
Ama sen tek kalma, X le gideriz eşiyle de sen takılırsınız dedi
En son biz onlara gitmiştik, bende eve davet edelim yemek yeriz sonra siz maç izlemeye gidersiniz yakınlarda bi cafeye
Tamam dedi

Nisan'ın 2 sinden önce herşeyi halledeyim diyorum bende aslında?
Nisan dan sonra pek petekler açılmaz zaten
Açılsa da çok iz yapmaz ki, bizim 16 aydır duruyo halılar, kışın evlendiğimiz için iki kış geçirmiş olduk

Sen sanki beni çok hatırlıyosun da :63::1:

Sağ ol, bizim çıkmıyordu kumaştan dolayı iz kalıyordu komple silince her yer aynı oldu :1:

Ben seni takip ediyorum bikerem :63: ama sen bir ordasın bir orda yakalayamıyorum :9:

Bu arada halılar iki hafta içinde kurur mu ki misafir çağıracaksın ya ?

Ben de halılarımı mayıs ortası yıkamaya vereceğim(aslında benim halılar kirlenmedi ama çok toz var bir kere yıkansa iyi olur) tüllerimi de o zaman bir kez daha yılarım şubatın son haftası yıkamıştım çünkü ama camları arada bir kez daha silerim çok pislenmeden silersem kolay oluyor.:9:

Ben seni takip ediyorum bikerem :63: ama sen bir ordasın bir orda yakalayamıyorum :9:

Bu arada halılar iki hafta içinde kurur mu ki misafir çağıracaksın ya ?

Ben de halılarımı mayıs ortası yıkamaya vereceğim(aslında benim halılar kirlenmedi ama çok toz var bir kere yıkansa iyi olur) tüllerimi de o zaman bir kez daha yılarım şubatın son haftası yıkamıştım çünkü ama camları arada bir kez daha silerim çok pislenmeden silersem kolay oluyor.:9:

Bi beğeni bile atmıyosun ben müneccin iyim beni takip ettiğini bileyim :63: Kandırık yapma şimdi :1:

Millet hamarat ya, ikinciye yıkıyo :1: Ben camları da çok sık silmem kışın , hatta kışın silmem diyebilirim :1: yağmurlar bitsin başlarım :6:

Bi beğeni bile atmıyosun ben müneccin iyim beni takip ettiğini bileyim :63: Kandırık yapma şimdi :1:

Millet hamarat ya, ikinciye yıkıyo :1: Ben camları da çok sık silmem kışın , hatta kışın silmem diyebilirim :1: yağmurlar bitsin başlarım :6:

:71: barışalım :9:

Kışın zaten çok zor oluyor ben kışın evlendim ilk temizlik çok zordu ama iki hafta falan önce hava çok güzeldi o zaman tekrar sildim camları :9:

Cumartesi hava çok soğuktu (halende öyle) balkonu yıkadım ama dondum...

:71: barışalım :9:

Kışın zaten çok zor oluyor ben kışın evlendim ilk temizlik çok zordu ama iki hafta falan önce hava çok güzeldi o zaman tekrar sildim camları :9:

Cumartesi hava çok soğuktu (halende öyle) balkonu yıkadım ama dondum...

Eh madem öyle diyosun, barışalım :13:

Bilmiyorum ya ben üşenirim
Tekrar batmıcak mı balkon ? Boşver çıkmıyosunuzdur oraya zaten bu hava düzelince silerdim ben olsam

Mesela biz bi alan kapattık balkon gibi oldu ama epey büyük bi alan , bahçe kısmından
Ben sırf silme süpürme olmasın terlik giy çıkar vs. derdi de olmasın diye
Orayı komple çim halıyla kapladım, altı fayans normalde.. Bi elektirikli süpürge tutuyoruz tertemiz oluyor,içerdeki halılar gibi hatta onlardan bile iyi plastik ve koyu yeşil diye
İş güçle çok uğraşmayı sevmiyorum keyfim yerinde olmalı :21:

Eh madem öyle diyosun, barışalım :13:

Bilmiyorum ya ben üşenirim
Tekrar batmıcak mı balkon ? Boşver çıkmıyosunuzdur oraya zaten bu hava düzelince silerdim ben olsam

Mesela biz bi alan kapattık balkon gibi oldu ama epey büyük bi alan , bahçe kısmından
Ben sırf silme süpürme olmasın terlik giy çıkar vs. derdi de olmasın diye
Orayı komple çim halıyla kapladım, altı fayans normalde.. Bi elektirikli süpürge tutuyoruz tertemiz oluyor,içerdeki halılar gibi hatta onlardan bile iyi plastik ve koyu yeşil diye
İş güçle çok uğraşmayı sevmiyorum keyfim yerinde olmalı :21:

En iyisini yapmışsın ben de ablası bize gelecek enişteside gelir sandım ondan yıkadım sigara içiyor balkonda içer diye ama :33:

Ben yemeğe gittim geldim kızlar, aç karnımı doyurdum... :56: :9:

Aşağıda bir muhabbete kulak misafirliği yaptım, 2 genç kadın muhabbet ediyorlardı.
Temizlikti konuları ve kız şunu dedi "ya annem geldi de evin yüzü güldü, ben bazen yetemiyorum evin işine, o geldi de dürtüklemiş oldu evin her yerini temizledik, nasıl batıyor heryer.. Koltukların altını çektik falan, ama her daimde çekemiyorum ki ben koltuklarımı. O olmasa hala pis kalırdı altları" diyordu...
Yanındaki kız da "valla çekilmez zaten, ne gerek var koltukların altını her hafta temizlemeye" dedi...

Bende içimden tek manyak benim o zaman dedim :9: :9:
Ben her cumartesi ev temizliği yapıyorum, bütün cam pervazlarını silerim, sonra süpürge yapar halıları kaldırırım (yolluk, mutfak, yatak odası, banyo, ufak oda) salonun halılarını da kaldırabildiğim kısmını katlarım. Ondan sonra tozları alır, yerleri silerim... Banyoyu çamaşır suyu ile lavabo & klozet ovarım... İşim biter...
Kalan zamanla da ya yemek yaparım, ya da işim yoksa yayarım kendimi... :9: :9:

Cumartesi hakkaten buz gibiydi hava. Bende temizlik ile uğraştığım için.
Evin her yerini açtık, bi de halı sildirince mecbur kurutmak gerekiyordu.
Ev bir ara buz gibi oldu, camlar pencereler açık olunca...

Ama tertemiz oldu vallahi...
Cumartesi gene aynı işlemlere devam tabii... :31: :9:

Cumartesi hakkaten buz gibiydi hava. Bende temizlik ile uğraştığım için.
Evin her yerini açtık, bi de halı sildirince mecbur kurutmak gerekiyordu.
Ev bir ara buz gibi oldu, camlar pencereler açık olunca...

Ama tertemiz oldu vallahi...
Cumartesi gene aynı işlemlere devam tabii... :31: :9:

Ben de her cumartesi tüm evi kaldırırım koltukların altınıda mutlaka çeker silerim hatta buzdolabını falan da çekiyorum başka türlü içim rahat etmez camların önlerini de her hafta alırım. Hafta için de mutlaka süpürge açıyorum mutfağı da zaten yemek yapıp ardından mutlaka siliyorum yemekler pişerken elimde bir bez dolabların dışını falan silerim.. :9: :9:

Kızlar bir iş başvurusunda bulunmuştum (aslında birden çok) ve aradılar...
Yarın sabahtan oraya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum kısmetse...
Hayırlısı bakalım inşallah... :53:

Ben de her cumartesi tüm evi kaldırırım koltukların altınıda mutlaka çeker silerim hatta buzdolabını falan da çekiyorum başka türlü içim rahat etmez camların önlerini de her hafta alırım. Hafta için de mutlaka süpürge açıyorum mutfağı da zaten yemek yapıp ardından mutlaka siliyorum yemekler pişerken elimde bir bez dolabların dışını falan silerim.. :9: :9:

Aynı ben valla... Bende öyleyim... :9:
Ama başka türlü olmuyor ki canım, yoksa altından kalkamam bunca işin.
Biriktiği zaman kir, mümkünatı yok çıkmıyor vallahi...

Bizim balkonda sigara içiliyor ve kapalı balkon. Perdem de var orada.
1 hafta o balkonun pervazlarını almayayım, ertesi hafta nasıl oluyor biliyor musun, şoka girersin...
Tozdan, kirden ve özellikle isten geçilmiyor... O yüzden mümkün mertebe her hafta yapıyorum.
Toz ve kir birikince, sonrasında çıkartması daha zor oluyor.
Böyle işim daha çabuk bitiyor, zaten çok kirli olmadığı için ovma gibi bir derdim yok.
Siliyorum tertemiz, hem de ev güzel kokuyor...

Ya ben inananamıyorum bazen, sadece toz bile alsan, evin çehresi değişiyor yaw... :9:
Ben hafta arası süpürge vs. yapamıyorum, çalışınca vakit bulamıyorum ona.
Ancak haftasonları o kadar...

Yemeğe çıkmıştım yeni geldim...

Kızlar bir iş başvurusunda bulunmuştum (aslında birden çok) ve aradılar...
Yarın sabahtan oraya görüşmeye gitmeyi düşünüyorum kısmetse...
Hayırlısı bakalım inşallah... :53:

Ayy inşallah olur canım ya hayırlı haberlerini bekliyorum...:46:

Aynı ben valla... Bende öyleyim... :9:
Ama başka türlü olmuyor ki canım, yoksa altından kalkamam bunca işin.
Biriktiği zaman kir, mümkünatı yok çıkmıyor vallahi...

Bizim balkonda sigara içiliyor ve kapalı balkon. Perdem de var orada.
1 hafta o balkonun pervazlarını almayayım, ertesi hafta nasıl oluyor biliyor musun, şoka girersin...
Tozdan, kirden ve özellikle isten geçilmiyor... O yüzden mümkün mertebe her hafta yapıyorum.
Toz ve kir birikince, sonrasında çıkartması daha zor oluyor.
Böyle işim daha çabuk bitiyor, zaten çok kirli olmadığı için ovma gibi bir derdim yok.
Siliyorum tertemiz, hem de ev güzel kokuyor...

Ya ben inananamıyorum bazen, sadece toz bile alsan, evin çehresi değişiyor yaw... :9:
Ben hafta arası süpürge vs. yapamıyorum, çalışınca vakit bulamıyorum ona.
Ancak haftasonları o kadar...

Ben ilk evlendiğim de hiç bir şeyi yetiştiremiyordum hatta diğer topikte şikayet etmişliğim vardı ama artık öyle sorunum olmuyor alıştım pratikleştirdim kendimi işimi ertelemiyorum kendime de zamanım kalıyor hem evim temiz oluyor hem yemeğim oluyor hafta sonuda bir yere gittiğimde içim rahat oluyor :32:

Yemeğe çıkmıştım yeni geldim...

Ayy inşallah olur canım ya hayırlı haberlerini bekliyorum...:46:

Ben ilk evlendiğim de hiç bir şeyi yetiştiremiyordum hatta diğer topikte şikayet etmişliğim vardı ama artık öyle sorunum olmuyor alıştım pratikleştirdim kendimi işimi ertelemiyorum kendime de zamanım kalıyor hem evim temiz oluyor hem yemeğim oluyor hafta sonuda bir yere gittiğimde içim rahat oluyor :32:

Afiyet olsun canım...
Amin inşallah, hayırlısı bakalım...
Müdürüm ile konuştum, yarın sabahtan gidicem görüşmeye. :18: Heyecanlandım da...
7 yılın ardından iş görüşmesine gitmek korkutucu geliyor...

Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun... Ben aslında 1-2 ay çalışmadan kafa dinlemek istiyordum.
Fakat eşimin akrabalarının bu tavırları sonucunda, çalışmaya devam etmeye karar verdim.
Yine hayırlısı Allah'tan diyorum... Kimseyi kaldıracak durumda değilim zaten, kendi derdim bana yeter de artar...

Evet zamanla insan alışıyor bence, bende yetiştiremiyordum ve canım sıkılıyordu.
Durduk yere kendime stres ve üzüntü yapıyordum "niye yapamıyorum, yetemiyorum" diye.
Ama dediğin gibi, şimdi herşeyi bende düzenine oturttum. Hamd olsun herşeye yetiyorum... :16:

kızlar merhaba nasılsınız bakalım
işler çok yoğun bu aralar pek giremedim
anca girebildim
bu arada dün modokodan bişiler baktık nişnalım ile
ama çoook pahalı yavvvv:18::18:
Sadece bakmakla yetindik vallahi:1::1::1:

Back
X