• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Eki Görüntüle 667279 $2013-03-23 15.37.58.webp

Siz yokken yaptığım cicilerimi paylaşayım bende :63:

herkescikler yok..ilkay bugün yeni işe başladı..souvvenır nerede acaba şimdi.
çilek desen yok.efinam vardı o da yok, krizi artık burada görmüyorum zaten..

yok oğlu yok sanırım.:26:

Yazarım tabi, siz beni yalnız bırakıyosunuz :63:
İşteyken kk da stres atıyorum
Evdeyken de bu ara bahçeye sardım, yeni yeni çiçekler uyduruyorum :8:

:31: gez tabi gez..ben de yoktum yaa..malum beyan zamanları yoğun oluyoruz epey..sağolsunlar dün haber geldi odadan,
süreler uzatılmış.haberde h.sonu geliyor.:1:

oovv evet..maşallahh:nazar: çok güzel gerçekten..ben de istiyom evimde çiçek..

:31: gez tabi gez..ben de yoktum yaa..malum beyan zamanları yoğun oluyoruz epey..sağolsunlar dün haber geldi odadan,
süreler uzatılmış.haberde h.sonu geliyor.:1:

oovv evet..maşallahh:nazar: çok güzel gerçekten..ben de istiyom evimde çiçek..

Hadi gözün aydın :1:

Çaktırma :27: bunlar gerçek değil :17: gerçekler illa soluyo diye kalıcı bi çözüm bulmak istedim :17::17::17:

günaydın kızlar birde ben varım :9: kuzu süper olmuş çiçek ama börekmi o diğerini anlamadım. bende pazar kahvaltımı paylaşayım dur. hemde ctesi 4 buçukta yapıp sabah 10 da hazırladım kahvaltı helal banaa:nazar:

günaydın kızlar birde ben varım :9: kuzu süper olmuş çiçek ama börekmi o diğerini anlamadım. bende pazar kahvaltımı paylaşayım dur. hemde ctesi 4 buçukta yapıp sabah 10 da hazırladım kahvaltı helal banaa:nazar:

Teşekkür ederim
Evet börek te, diğerini nasıl anlamadın ona daha çok uğraştım halbuki çiçek o çiçek

2011 gelini olarak herkese Merhaba :54::54::54:
konuyu görünce bir selam vermeden çıkmayım dedim :54::54::54:

goşgeldinnn speedyy:16::16: bekleriz her zaman..maşallah, ne kadar olmuş..tanışmasak da kk da seni tanımayan yoktur sanırım.:31:

Hadi gözün aydın :1:

Çaktırma :27: bunlar gerçek değil :17: gerçekler illa soluyo diye kalıcı bi çözüm bulmak istedim :17::17::17:

olsun..gerçekleri de olur inşallah.tam çiçek zamanı :29:

hoş geldin piyonistcimm:16::16: gel gel kaynaşalımm:9:
afiyet olsunnn:56:

Teşekkür ederim
Evet börek te, diğerini nasıl anlamadın ona daha çok uğraştım halbuki çiçek o çiçek

kuzucum çiçeğini anladım böreğini anlamaıştım :9: çiçeklere sardımın yanında 2 dilim böreği birleştiremedim ondan yani :9:

Teşekkür ederim Cumartesi iş çıkışı eve gidince yaptım çiçekleri, fosforlu taşlar gelince ekleyeceğim

Evet tava böreği
Diğer topikte de paylaşmıştım da kimsecikler yoktu :1:

tava böreği bende yapıyorum arada kolayıma geliyor :)
Teflonda yaptın dimi ?

Back
X