Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ya sorma canım, bende diyorum evlenmemi mi bekliyormuş bu insanlar anlamadım yani.
Hepsi birden üstüme çullanıyor, neyse şimdi bir nebze uzak dururlar artık...
Bende rahat bir nefes alırım sonunda...

Cahil insanlar diyorum artık, ne diyeyim yani...
Futursuzca laflar edebiliyorlar durduk yere...

Vallahi canım doğru dedin, hem çokluktan, hem de onların yapacak işleri olmadığından.
Para var pul var, bizim gibi geçim dertleri yok, benim kafam neye çalışıyor onların kafası neye.
Hayret ediyorum bazen, eşime de diyorum, ne bu diyorum ya...
Biz burada geçim derdine düşmüşüz, 2 kuruş kenara atalım da geleceğimiz iyi olsun diye.
Bunların derdi yok kim tabak kaldırdı, yok kim oturdu kalktı... Yuh artık dedim.
İki güzel sohbet edip, bir çay içmişsin nedir ki? Ama geçinmeye niyetleri yok kendileri bilir...

Ben hep iyi davrandım, iyi düşündüm... Bu saatten sonra da beklemesinler benden birşey.
Eşime de dedim "Allah hepsini bildiği gibi yapsın"...

Haklısın canım, bir annenin çocuğu büyütmesi başka, bir kaç kişinin birden çocuğu büyütmesi başka.
Anne bakımı her daim en sağlıklı ve güzel olanı orası muhakkak.
Rabbim hayırlı kazançlar ile imkanları nasib etsin, sağlık sıhhat huzur versin hepsi olur...

Slm Kızlar ben çok yoğunum iki gündür o yüzden pek gelemiyorum Bu arada Kadınlar günümüz kutlu olsun..

Kader Hoşgeldinn özledik seni

Best Hoşgeldin

Sovi işinin kesinleşmesine sevindim en azından belirsizlik kalktı ortada hakkını da aldın eminim seni boşta bırakmayacaklar yoksa çalışmaya alışan bir insan evde zaman geçiremiyor...
Hayırlısı olsun ...

Bebek konusunda eşim bir sen sonra istiyor ben iki sene ortak bir karar veremedik henüz ama bekleyeceğiz hedeflerimiz var onları yerine getirmemiz gerek ardından bebiş Allah izin verirse

Kilo konusu benim en büyük problemim hatta dün akşam eşim bile uyardı bebek olana kadar toparlanmalısın yoksa kendini toparlayamazsın sonra takıntı yapıyorsun dikkat etmen gerek dedi...

Yemek benim en büyük mutluluğum ya nasıl vazgeçebilirim bilmiyorum

Sovi sence neden seninle uğraşıyorlar kıskanıyorlar mı acep...
Bu arada kim söyledi onun öyle dediğini o ortamda yokmuşsunuz ya...
Eşin de sende iyi yapmışsınız... Tabi bu tip insanlar laftan ne kadar anlar ki...

Çocuk bakımı konusunda benim kv bakıcak ama hiç istemiyorum bakmasını çocukların yanında olur olmaz konuşuyorlar çünkü ailecek yapıları öyle dikkat denen bir şey yok o yüzden hiç istemeyerek baktıracağım ya da baştan tavrımı koyacağım alınırsa alınır artık ne yapayım..

Hatta öyle ileri geri konuşmalar da ben çocuklar var onlar etkileniyor falan diyorum ama pek tınlayan yok yanii...

Tabi ki öyle en güzeli kendi çocuğuna kendin bakman ama her zaman bu mümkün olmuyor işte
Eskiden bir baba çalışır 5 çocuklu bir aileye bakabilirmiş
Şimdi hayat şartları çok ağırlaştı bi kişiyle birşey olmuyor, dededen babadan kalan birşey yoksa

Amin Eylülcüm cümlemizin

Boşver sıkma canını
Benim öz kuzenlerim var böyle
Hiç sebebini bilmem ama kendimi bildim bileli böyle bi sürtüşme çekişme tarzı bişey var
Kendilerini övüp, seni yermeye çalışırlar ( Amcamın kızları, annesi de annemi sevmezmiş o dolmuştur herhalde hiç bilemiyorum anlamlandıramıyorum başka türlü )
Bunlar bari seni yeni tanıyan birileri, salla gitsin

Ben o bahsettiğim öz olupta bi enteresan olan kuzenlerimle görüşmüyorum mesela
Babamlarda bağlı değiller kardeşlerine, bayramda seyranda görmek durumunda olursam hoşgeldiniz deyip geçiyorum kenara

Ben mesela bunları gördükten sonra, eşimin kuzeni böyle olsa bozulmam
Zaten sıfatları değil karakterleridir, münasebetimi belirleyen

yakın bir dostum var kadercim.uzun bir aradan sonra çalışmaya başlayacak.
çocuğu 4 yaşlarında falan.şimdi bir anaokulu arıyor.annesi bakamaz hasta kadın zaten.kayınvalidesi desen aynı.mecburen
verecek.Allahtan artık eskiye nazaran daha çok böyle yerler.yoksa eskiden kadın evde bakıyormuş bir başına..şidmi ev kadını
olanlar da -misal bir tanıdığım- iki çocuğa tek başına bakamıyor.annesi olacak illa yanında..ee ona bakarsan benim annem 3 çocuğa bakmış kimse de yokmuş .varmış da yokmuş hesabı..biz çalışıyoruz sıkıntı orada..yoksa pek güzel bakarız da inşallah daha güzel
imkanlar olur o vakte kadar.

Bircan, sağolasın canım... Hayırlısı Allah'tan artık...
İnşallah senin de işlerin bu yoğunlukta çok boğmaz...
Arada uğra sohbet edellim...

Eylülcüm, canım benim, arada gelirim tabii ki, kendimden haberdar ederim.
Sen hiç merak etme... Bir hal çaresine bakarız zaten...

Haklısın canım, fakat ben kendi ailemden görmedim futursuzca davranışlar.
Ha yeri geldi mi bizde sürtüşmeler yaşadık ama gelir suratıma söyler diyeceğini.
Bende cevabını veririm zaten... Böyle ardımdan ileri geri konuşulması hoşuma gitmiyor...
Gelsin adam gibi yüzüme söylesin, canımı alsın...

Benim de karakterim bu, dobralığı seviyorum.
Diğer şekilde davranışların manasını söylemeye dilim varmıyor, ama anladın sen onu...

Evet ben çalışmazsam zaten kimseden yardım istemem, onlar teklif etse bile ( annem eder ) ben reddederim..
Şu an çalışıyorum diye hatta, temizliğini bile yapalım istersen 15 günde ayda bir ne zaman istersen çağır dip köşe yapalım diyorlar
Annem ve ablamlar
Yok diyorum ben hallediyorum, eşim de yardım ediyo teşekkür ederim

Benim huyum böyle, bekarken de kendi işimi kendim hallederdim
Yardım istersem kendimi yetersiz görüp, mutsuz olabilirim çünkü ( Genel anlamda )

Ama ev işi müşterek tabi, ev arkadaşım da eşim olduğuna göre sadece o yardım edebilir gözüyle bakıyorum

Son düzenleme:

Biraz başım ağırdı kızlar, bana müsade...
Tekrar gelirim sohbet ederiz... Öpüyorum sizleri...
Herşey için sağolun...

Bende direk söylerim, direk söylenmesini isterim.. Eşim detaycıdır mesela ona bile soru bu cevap evet mi hayır mı kısa ve öz cevap istiyorum derdim

Ama herkes bir değil ki
Hayatının her döneminde bu tarz insanlarla karşılaşabilirsin ( dedikoduyu ve laf vurmayı marifet gören tipler )

Onlarla mesafeli olursun veya aynı yöntemle sende laf vurursun , tercih senin
Ama onlar için canını sıkmamalısın, değmezler inan..

geçmiş olsun canım görüşürüz

ben de işe koyulayım iyice..çenem düştü ama işler güçler çok..

görüşmek üzere hanımlarrr:13:

Hoş buldum
Eee hani özleyince yöneticiye taciz mesajı atacaktın beni geri gönderene kadar..
O kadar bakındım tık çıkmadı senden

Kısa bir toplantım vardı gittim bir geldim kimsecikler kalmamış

Çok düşündüm msj atayım diye inan ki söylediklerim aklıma geldi çünkü ama neden atmadım bilmiyorum yahu

Bir uyku bastırdı kafamı kaldıramıyorum ya başım da çok ağrıyor akşam eltim gelecek onun ağırlığımı acep

Ben cin gibiyim de işler yoğun maalesef
Benim eltim yok (iyi ki de yok nedense çevremde gördüğüm eltiler yüzüne gülücükler saçıp ardından kuyusunu kazıyo), beyim evde yemek yapıyo ( izinli )
Bakalım menü de ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…