O mevzuyu biliyordum da
Ben bunu bi erkeğin hesap edeceğini düşünemedim
Kendi mi böyle, yoksa dedikodu getiren götüren mi iyi tembihliyor bilemiyorum ama kendi de 'adam olsa' çok iyi olur
Ne bu böyle mahalle karısı gibi muhabbetler
souvvenırcım, nerede çokluk orada b.luk hesabı aferdersin..hani kaynaşmak vs güzel ama
böyle kalabalık ailelerde olan şeyler maalesef laf, söz, dedikodu..az görmek candan görmek ise en güzeli.
zaten zamanla düzeninizi öyle böyle kuracaksınız bu kişilere karşı da..bazen insanların sergiledikleri tavır ve davranışlar
zamanla ortaya çıkıyor, bir an da göremiyorsun ya da yüzünü göstermemek de büyük bir oyuncu olabiliyor..göya işte ne kadar parası
pulu var dediğin adam..ama onkuruş değeri yok, hele ki ne kadar edepsizce laf etmiş.hiç yakışmıyor..erkeklik kalıbından utanır insan.
sen zaten ziyadesiyle işinde gücünde olan birisin..ev de olsan da değişmez bu biliyorum.
en güzeli mesafen olsun, adamına göre davran, seni sayanı sen de say fazlasına gerek yok bence.
iyilikten maraz doğar lafı gerçekten bizler için..her girdiği ortam da türlü türlü maskeleri olanlara hala hayretle bakıyorum ben.
çok güzel laf kıvırabiliyorlar da zekaları işte gerçeklerin ortaya çıkması için yetmiyor her daim.
bak, evde olunca da bir şekilde irtibat kuralım, gönül koyarım o na göre
kızlar valla Allah sağlık sıhhaet ve kolaylık versin de en güzeli bizim çekip çevirmemiz..
hani nasıl olur bilmiyorum ama annem de biliyorum müstakbel kayınvaliden de ve hatta b.annemden de..
zor oluyor onlar için belli bir yaştan sonra..Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın..mübarek vakitlerde dualarımız
kabul olsun inşallahh
kızlar valla Allah sağlık sıhhaet ve kolaylık versin de en güzeli bizim çekip çevirmemiz..
hani nasıl olur bilmiyorum ama annem de biliyorum müstakbel kayınvaliden de ve hatta b.annemden de..
zor oluyor onlar için belli bir yaştan sonra..Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın..mübarek vakitlerde dualarımız
kabul olsun inşallahh
Ya sorma canım, bende diyorum evlenmemi mi bekliyormuş bu insanlar anlamadım yani.
Hepsi birden üstüme çullanıyor, neyse şimdi bir nebze uzak dururlar artık...
Bende rahat bir nefes alırım sonunda...
Cahil insanlar diyorum artık, ne diyeyim yani...
Futursuzca laflar edebiliyorlar durduk yere...
Kader Hoşgeldinn özledik seni
Tabi ki öyle en güzeli kendi çocuğuna kendin bakman ama her zaman bu mümkün olmuyor işte
Eskiden bir baba çalışır 5 çocuklu bir aileye bakabilirmiş
Şimdi hayat şartları çok ağırlaştı bi kişiyle birşey olmuyor, dededen babadan kalan birşey yoksa
Amin Eylülcüm cümlemizin
Boşver sıkma canını
Benim öz kuzenlerim var böyle
Hiç sebebini bilmem ama kendimi bildim bileli böyle bi sürtüşme çekişme tarzı bişey var
Kendilerini övüp, seni yermeye çalışırlar ( Amcamın kızları, annesi de annemi sevmezmiş o dolmuştur herhalde hiç bilemiyorum anlamlandıramıyorum başka türlü )
Bunlar bari seni yeni tanıyan birileri, salla gitsin
Ben o bahsettiğim öz olupta bi enteresan olan kuzenlerimle görüşmüyorum mesela
Babamlarda bağlı değiller kardeşlerine, bayramda seyranda görmek durumunda olursam hoşgeldiniz deyip geçiyorum kenara
Ben mesela bunları gördükten sonra, eşimin kuzeni böyle olsa bozulmam
Zaten sıfatları değil karakterleridir, münasebetimi belirleyen
yakın bir dostum var kadercim.uzun bir aradan sonra çalışmaya başlayacak.
çocuğu 4 yaşlarında falan.şimdi bir anaokulu arıyor.annesi bakamaz hasta kadın zaten.kayınvalidesi desen aynı.mecburen
verecek.Allahtan artık eskiye nazaran daha çok böyle yerler.yoksa eskiden kadın evde bakıyormuş bir başına..şidmi ev kadını
olanlar da -misal bir tanıdığım- iki çocuğa tek başına bakamıyor.annesi olacak illa yanında..ee ona bakarsan benim annem 3 çocuğa bakmış kimse de yokmuş .varmış da yokmuş hesabı..biz çalışıyoruz sıkıntı orada..yoksa pek güzel bakarız da inşallah daha güzel
imkanlar olur o vakte kadar.
Haklısın canım, fakat ben kendi ailemden görmedim futursuzca davranışlar.
Ha yeri geldi mi bizde sürtüşmeler yaşadık ama gelir suratıma söyler diyeceğini.
Bende cevabını veririm zaten... Böyle ardımdan ileri geri konuşulması hoşuma gitmiyor...
Gelsin adam gibi yüzüme söylesin, canımı alsın...
Benim de karakterim bu, dobralığı seviyorum.
Diğer şekilde davranışların manasını söylemeye dilim varmıyor, ama anladın sen onu...
Hoş buldum
Eee hani özleyince yöneticiye taciz mesajı atacaktınbeni geri gönderene kadar..
O kadar bakındım tık çıkmadı senden
Çok düşündüm msj atayım diye inan ki söylediklerim aklıma geldi çünküama neden atmadım bilmiyorum yahu
Laf değil icraat lazım
Kader'cim şaka bir yana aklıma geldi ama forum kurallarına uyar mı ne denir bilmediğim için yazmadım yani
Şaka diyorum
Yazma yazma , bir de sen başına iş açmabenim yüzümden
Bir uyku bastırdı kafamı kaldıramıyorum ya başım da çok ağrıyor akşam eltim gelecek onun ağırlığımı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?