• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ay canım benim, o duyguyu çok iyi biliyorum, çünkü bu doğum kontrol ilacı da bana 10 kiloya yakın aldırdı.
Nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum... :50:
Bazen üzülüyorum, özellikle yaşımdan dolayı, bir yerleşirse bu kilolar yandığımın resmidir.
Hoş eşimde ufak tefek bir insan değil Allah'tan yanında abes durmuyorum.
O da felaket aldı son zamanlarda, göbek ilerledi gitti...

Geçen arkadaşım doğum yaptı, oraya gittik hastaneye.
Eşime dedim "hazır gelmişken, senin şu göbekteki bebişi de alsınlar sezeryanla, zor oluyor sana taşıması artık" diye, koptuk ikimizde. Ama hakikaten 9 aylık hamile kadınla yarıştırabilecek bir göbeği var... :9: :9:

hehhehee :9::9::9: iyiki normal duruyorsunuz canım
ben eşimin yanında nasıl duruyorum tahmin edemezsin eşim 70 kg boyu da 1.72 fit yani çok dikkat ediyor kendine :30: bak şimdi bi kere daha aklıma geldi o büyük fark

Ay canım benim, o duyguyu çok iyi biliyorum, çünkü bu doğum kontrol ilacı da bana 10 kiloya yakın aldırdı.
Nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum... :50:
Bazen üzülüyorum, özellikle yaşımdan dolayı, bir yerleşirse bu kilolar yandığımın resmidir.
Hoş eşimde ufak tefek bir insan değil Allah'tan yanında abes durmuyorum.
O da felaket aldı son zamanlarda, göbek ilerledi gitti...

Geçen arkadaşım doğum yaptı, oraya gittik hastaneye.
Eşime dedim "hazır gelmişken, senin şu göbekteki bebişi de alsınlar sezeryanla, zor oluyor sana taşıması artık" diye, koptuk ikimizde. Ama hakikaten 9 aylık hamile kadınla yarıştırabilecek bir göbeği var... :9: :9:

ayy Allah iyiliğini versin canım yaaaa:9::9::9::9:
dimi yaş ilerledikçe özellikle iş yaşamının getirdiği yaşam tarzı ile birlikte hareketsizlik sonucu
bir şekilde kilo alınıyor..eskiler aslında asıl ev işi yapıyormuş diyorum ben hep:6:
süpürge yok, çamaşır-bulaşık makinesi yok.zahmetliymiş o vakit her şey..

verirsin canım neden veremeyeceksin..hamilelikten önce vermek en iyisi.yoksa dediğin gibi
yerleşir kalır.bünyelerimiz de müsait.:26: evdeyken daha bir rayına oturtursun sen merak etme.:34:

Ay sende bilmiş insanlara denk gelmişsin valla...
Bana da aynını demişlerdi, annem kayınvalidemden daha genç ve dinç.
kayınvalidem zaten az çok biliyorsunuz, hastalıkları ve nazları ayrı terane...

Herkes bana da diyordu "çocuğun olunca annen bakar, hem ona meşgale olur, genç kadın"...
Evlendikte çocuğumuz kaldı diyordum bende... :9: :9:

Ama şimdi de kayınvalidemler mevzu çocuk olunca
Ben bakarım canımmm, diyo.. Hani siz yeter ki yapın gibisinden :1:

Dedim mesele kimin bakacağı değil zaten, benim annem bakar hem
Siz çalışıyosunuz ya dedim :27: ( Sözlenmeden evvel ki hesaplarını hatırlatmak açısından )

Olsun o zaman kadar ben işten bile çıkarım belki diyo :8:

Kızlar eşimin terbiyesiz erkek kuzeni vardı ya...
Salı akşamı bir kıza evlenme teklif etmişti hani anlatmıştım size...

Çarşamba akşamı da eşimin bir diğer kuzeninin doğum günüydü.
Oraya gitmiştik. Bu evlenme teklif eden çocuk o akşam benim için herkesin içinde demiş ki "afferin adam oldu bu kız"...
Ben bunu bir duydum nevrim döndü resmen... Eşime de kızdım beni savunamadığı için, gerçi o ortamda o yokmuş.
Yani o duymamış bu lafını, fakat ben duydum...

Akşam eve vardıktan sonra telefon açtım "nedir senin derdin, neden benimle uğraşıyorsun, hem sen kimsin ki bana adam olmuş diyorsun, sen mi doğurdun beni" diye... Bana demez mi "ben seni tanımam, sen kapat kocan arasın" eşimde yanımdaydı... Sinirlendi bu hareketine...
Kendisi aradı ve açtı ağzını yumdu gözünü... Ne istiyorsunuz bu kızdan, size ne yaptı, herkes ile iyisinizde biz mi fazla geldik size, bitmek bilmedi bu hal ve hareketleriniz. Varsa bir problemin yüzümüze söyle, ne saygısızlık, ne terbiyesizlik gördün Souvvenir'den de böyle davranıyorsun sen, o senin samimiyetine inanıp seni aradı, kendi hakkını arayabilen bir insan olarak, ki bende yanındaydım, sen diyorsun "sen kapat eşin arasın" bu nasıl laf oğlum...
Baya bir tartıştılar aralarında...

Şimdi sanırım herkes haddini bilir artık. Evlendik evleneli üstüme geliyorlar.
Ortada birşey yokken problem çıkartmaya çalışıyorlar.
Bende dedim onlara "arkamdan konuşmayın, bir diyeceğin varsa yüzüme söyle veririm ben cevabımı delikanlı gibi, gerekirse bende zaten lafımı yüzüne söylerim... ama karı gibi laf yapmayın insanın arkasından" dedim...

Sonra özür diledi hem benden hem eşimden...

ben eşimin yanında nasıl duruyorum tahmin edemezsin eşim 70 kg boyu da 1.72 fit yani çok dikkat ediyor kendine :30: bak şimdi bi kere daha aklıma geldi o büyük fark

ne kadar alıştırmışız kendimizi illa benzer olucaz, boyu boyuma huyu huyuma diyerek de..:31:
dışarı çıkıp gerçek dünyaya baktığımızda hiç de öyle değil aslında..güzellik çirkinlik, kısalık uzunluk..vs. bütün kavramlar
iç içe çiftlerde..ve ben görünce yermek , eleştirmek yerine ne kadar mutlu oluyorum...kendim kısa ve tombul olduğum için mi?
Evet belkide bu yüzden öyledir, bilemiyorum..bir şekilde Rabbim yerleştirmiş bu duyguyla içimi..Allah korusun çok fit ve güzel olup
sürekli kibre bulanmış da gezebilirdim.:18: her şey bir sağlığa bakıyor..Allah ım sağlımızı daim etsin..kilo da vericez inşallahh:29:

Oraya gitmiştik. Bu evlenme teklif eden çocuk o akşam benim için herkesin içinde demiş ki "afferin adam oldu bu kız"...
Ben bunu bir duydum nevrim döndü resmen... Eşime de kızdım beni savunamadığı için, gerçi o ortamda o yokmuş.

Akşam eve vardıktan sonra telefon açtım "nedir senin derdin, neden benimle uğraşıyorsun, hem sen kimsin ki bana adam olmuş diyorsun, sen mi doğurdun beni" diye... Bana demez mi "ben seni tanımam, sen kapat kocan arasın" eşimde yanımdaydı... Sinirlendi bu hareketine...
Kendisi aradı ve açtı ağzını yumdu gözünü... Ne istiyorsunuz bu kızdan, size ne yaptı, herkes ile iyisinizde biz mi fazla geldik size, bitmek bilmedi bu hal ve hareketleriniz. Varsa bir problemin yüzümüze söyle, ne saygısızlık, ne terbiyesizlik gördün Souvvenir'den de böyle davranıyorsun sen, o senin samimiyetine inanıp seni aradı, kendi hakkını arayabilen bir insan olarak, ki bende yanındaydım, sen diyorsun "sen kapat eşin arasın" bu nasıl laf oğlum...

Bende dedim onlara "arkamdan konuşmayın, bir diyeceğin varsa yüzüme söyle veririm ben cevabımı delikanlı gibi, gerekirse bende zaten lafımı yüzüne söylerim... ama karı gibi laf yapmayın insanın arkasından" dedim...

aaaa inanmıyorum , terbiyesizmiş gerçekten de , birde cesaretsiz seninle konuşmaya cesaret edememiştir de ondan eşini ver demiştir , neyse eşin boyamış bir güzel almıştır ağzının payını

ne terbiyesizliği oldu bu sümsüğün:20: kaçırmışım orayı ben:26:

Canım benim takma kafana boşver.
Daha yaşın müsait senin, uygun bir zamanda verirsin kilolarını.
:16:

ayy Allah iyiliğini versin canım yaaaa:9::9::9::9:
dimi yaş ilerledikçe özellikle iş yaşamının getirdiği yaşam tarzı ile birlikte hareketsizlik sonucu
bir şekilde kilo alınıyor..eskiler aslında asıl ev işi yapıyormuş diyorum ben hep:6:
süpürge yok, çamaşır-bulaşık makinesi yok.zahmetliymiş o vakit her şey..

verirsin canım neden veremeyeceksin..hamilelikten önce vermek en iyisi.yoksa dediğin gibi
yerleşir kalır.bünyelerimiz de müsait.:26: evdeyken daha bir rayına oturtursun sen merak etme.:34:

Amin canım Allah cümlemizin iyiliğini versin... :9: :9:
Biz eşimle çok eğleniyoruz vallahi, gırgır şamata gidiyo... :9: :nazar:

Dediğin gibi canım, evde bir düzene oturunca hareket edince insan verir kilo.
Ama böyle masa başında zor oluyor gerçekten. Vereceğin varsa da kilo veremiyorsun. :31:

Ama şimdi de kayınvalidemler mevzu çocuk olunca
Ben bakarım canımmm, diyo.. Hani siz yeter ki yapın gibisinden :1:

Dedim mesele kimin bakacağı değil zaten, benim annem bakar hem
Siz çalışıyosunuz ya dedim :27: ( Sözlenmeden evvel ki hesaplarını hatırlatmak açısından )

Olsun o zaman kadar ben işten bile çıkarım belki diyo :8:

Benim kayınvalideme ben çocuk emanet etmem.
Çok egoist bir insan olduğu için, çocuğa ne aşılayacağını kestiremiyorum.
Tamam o da bir anne, muhakkak benden daha iyi bakacaktır, o kesin.
Fakat söylemleri ve hareketleri çok düşüncesiz, söylenmemesi gereken lafları çocuğa söyleyebiliyor,
veya yapılmaması gereken hareketlerde bulunuyor...
Kısaca kaş yapıcam derken göz çıkartan bir insan...
Belki kötülükten yapmıyor bunları, anlıyorum, fakat cahil davranıyor...
Bu da korkutucu... Kısmet o günler gelsin de bakalım...
Yaşar görürüz hayırlısı ile... :31:

Ne için aferin adam oldu demiş anlamadım ama ne için olursa olsun öyle çocuğundan bahsedermiş gibi konuşması saçma
Önce neymişsin ki ?

Zihnimde şımarık zengin züppelerinden biri canlandı doğrusu :19:

Benim kayınvalideme ben çocuk emanet etmem.
Çok egoist bir insan olduğu için, çocuğa ne aşılayacağını kestiremiyorum.
Tamam o da bir anne, muhakkak benden daha iyi bakacaktır, o kesin.
Fakat söylemleri ve hareketleri çok düşüncesiz, söylenmemesi gereken lafları çocuğa söyleyebiliyor,
veya yapılmaması gereken hareketlerde bulunuyor...
Kısaca kaş yapıcam derken göz çıkartan bir insan...
Belki kötülükten yapmıyor bunları, anlıyorum, fakat cahil davranıyor...
Bu da korkutucu... Kısmet o günler gelsin de bakalım...
Yaşar görürüz hayırlısı ile... :31:

Benim kayınvalidem iyi niyetlidir aslında ama hani istemeden de olsa yanlış yaptığı hatta pot kırıp kendini bile kötü yansıttığı olur
Zamanla anladım bilerek yapmıyor, huyu öyle onun
Ama çocuklara karşı tahammülsüz

Kendi kızkardeşinin oğlu var, 3,5 yaşında
Bi kere annesi nikaha gitti, çocuk uyuyordu diye yanımızda bıraktı evde..
Çocuk uyandı annesi yok ağladı, kayınvalidem ayy ben çekemem dedi camları filan açtı bu ne ses diye
Susturcam diye aldı çocuğu kollarından tutmuş zıpzıp sinirli sinirli yere indirip kaldırıyo çocuk ta kızıp kasıyo kendini
Kötü oldu yani daha beter ağladı çocuk
Ben sese gelemem diyodu kendisi

Ben bu sahneden sonra 1-2 saat çocuğa tahammül edemeyen birine kendi yavrumu emanet etmem zaten
İkisine de işkence olur bu uzun vadede

ne terbiyesizliği oldu bu sümsüğün:20: kaçırmışım orayı ben:26:

Ya olaylar o kadar acayip gelişti ki Eylül'cüm bende sapıttım neyin ne olduğunu.
Ben işimde gücümde, gerçekten dedikodu vs. yapacak vakti olmayan bir insanım.
Kaldı ki bu eşimin kuzenlerini ben ancak doğum günlerinde, özel toplantılarda görüyorum.
O kadar yani, ne aşırı bir samimiyetim ne de aşırı bir mesafem var, normalim herkese karşı.
Hepsini arkadaş olarak görüyorum, yaşlar birbirine yakın olduğu için, fakat bir çoğu benden küçük...

Eşimin kuzenleri ile görüşmeme gibi bir hali vardı, bende diyordum görüşelim.
Çünkü gerçekten eşimin her daim yanındalar, evlillik sürecinde de yanımızda oldular.
Gelemedikleri hallerde telefon edip hal hatır sordular.
Kayınvalidemin bütün yaptığı hareketlere istinaden, eşimin teyzeleri hep yapıcı oldu.
Bana yardımcı destek oldular, bunları asla unutamam...

Bende eşimi kuzenlerine karşı ısıtmaya çalıştım hep, görüşelim, gidelim onlar gelsin diye.
Sonunda dedim ki tamam böyle olmuyor, iş güç derken bizde gidemiyoruz.
Madem ki her ay 1 evli kuzenin evinde buluşalım ve sadece 4 evli kuzen var.
Diğer kuzenler ile de yılbaşında toplandığımızda konuştuk, kabul ettiler.

Ne olduysa bundan sonra oldu zaten canım.
Bir taktılar bana... Her girdiğim ortamda ardımdan laflar söylenildi ileri geri.
Benim karakterime yakışmayacak davranışlarda b ulundular.
1 olur 2 olur 3 olur sabır sabır sabır...
En sonunda patladım bende...
Eşime açtım ağzımı yumdum gözümü, kuzenler senin sen neden birşey demiyorsun.
Niye beni savunamıyorsun ki benim yaptığım birşey yok ortada.
Kendi akrabalarımdan çok senin akrabaların ile görüşüyoruz farkındaysan.
Kaldı ki herkese aşırı saygı hürmet gösteriyorum, bu mu olmalı karşılığı diye patladım.

Kuzenini aradım "senin derdin ne benimle" diye...
Eşim bırak ben ararım dedi, ben öfkelenince ağzımın tartısı olmaz,
"bırak ben kendimi savunmaktan aciz değilim" diye sinirlendim.
Nitekim adam "sen kapat kocan arasın" dedi ya, ona da ayrı bir sinirim var hala.
Ama neyseki özür diledi davranışlarından dolayı...

Fakat mevzu tabii ki bu çocuğa patladı, ama ortada diğer kuzenlerin yaptıkları da var.
Bana karşı tavır almalar, selam vermemeler, selam almamalar,
en son Çarşamba akşamı görüştük onlarla, "ha siz böyle mi davranmak istiyorsunuz,
keyfiniz bilir, bende bundan sonra böyleyim" tavrında, hiç biri ile münasebet göstermedim.
Akşamın sonunda herkes anladı anyayı konyayı... :19:

sağolasın elifnam, inşallah bakalım. Allah hayırlısını nasib etsin...

Sana da hayırlı cumalar ve kadınlar günün kutlu olsun...

Ben bugünün cuma olduğunu bile unutmuşum... :30:

hoş buldum sağ ol
ben bi tek burda kısa bi künye okuyup tanıştığımızı biliyorum
sonrasında da gümledim zaten :17::1:

kızlar eşimin terbiyesiz erkek kuzeni vardı ya...

çarşamba akşamı da eşimin bir diğer kuzeninin doğum günüydü.

Kendisi aradı ve açtı ağzını yumdu gözünü... Ne istiyorsunuz bu kızdan, size ne yaptı, herkes ile iyisinizde biz mi fazla geldik size, bitmek bilmedi bu hal ve hareketleriniz. Varsa bir problemin yüzümüze söyle, ne saygısızlık, ne terbiyesizlik gördün souvvenir'den de böyle davranıyorsun sen, o senin samimiyetine inanıp seni aradı, kendi hakkını arayabilen bir insan olarak, ki bende yanındaydım, sen diyorsun "sen kapat eşin arasın" bu nasıl laf oğlum...

şimdi sanırım herkes haddini bilir artık. Evlendik evleneli üstüme geliyorlar.
Bende dedim onlara "arkamdan konuşmayın, bir diyeceğin varsa yüzüme söyle veririm ben cevabımı delikanlı gibi, gerekirse bende zaten lafımı yüzüne söylerim... Ama karı gibi laf yapmayın insanın arkasından" dedim...

aaa kaç yaşında bu kişiki sana adam olmuş afferin diyebiliyor
yada kendisi adammı ki evli bir kadın için böyle birşey saçmalayabiliyor
omu karar veriyor senin adam olup olmadığına
hanım olmuş dese iyi manada bir derece ama adamlık erkeğe yakışır
kadınada hanımlık yakışır
kendi eşi hakkında böyle birşey duysa ne hisseder acaba
bak çok pis sinirlendim hee:47::47::47:

Ne için aferin adam oldu demiş anlamadım ama ne için olursa olsun öyle çocuğundan bahsedermiş gibi konuşması saçma
Önce neymişsin ki ?

Zihnimde şımarık zengin züppelerinden biri canlandı doğrusu :19:

Zihnin doğru söylüyor canım, şımarık zengin züppesinden başka birşey değil.
Babanın kurmuş olduğu işte çalışıyorlar, yedikleri önlerinde yemedikleri ardlarında.
Altlarında 200 bin TL araba, kendisini adam sanıyor, ama ne bir eğitim var ne bir karakter...
Yazık yani, ağızlarının tartıları yok, yeri geldimi basar küfürü ne ortam dinler ne insan.
Annesine bile küfürlü konuşup "başlarım sana da" gibi cümleler kurabilen birisi.
Ve benden yaşça küçük...

Bende eşime kızdım, herkese nazı geçer belki bu çocuğun ama benimle akrabalığı yok.
Beni hiiiççç ilgilendirmez, ya edebini bilir, ya da ben onların olduğu ortama girmem.
Bu kadar basit dedim...

Kendileri bilir artık...

ha adam oldun dediği mevzu da, daha önce ben misafirliğe gittiğim yerde iş yapmaz mışım, o akşam yapmış mışım....

Eşim çok öfkelendi zaten, dedi sen ne sanıyorsun benim eşimi?
Benim karım menüsküslü bacağı ile herkese hizmet etti.
Kaldı ki sen ne kadar gördün karımı, ne kadar ne yaptığını biliyorsun ki eleştiriyorsun?
Hem sana mı kaldı onun iş yapıp yapmadığını yargılmak? diye kükredi...

Bundan sonra pek birşey diyebileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca gerçekten ben bir tabak kaldırmaktan aciz bir insan değilim.
Hem kime gidersem gideyim ben iş yaparım, çünkü böyle eğitim almışım büyüklerimden.
El el üstünde oturulmaz derler bizde, hakikaten öyle ben yapamam yani.

Zihnin doğru söylüyor canım, şımarık zengin züppesinden başka birşey değil.
Babanın kurmuş olduğu işte çalışıyorlar, yedikleri önlerinde yemedikleri ardlarında.
Altlarında 200 bin TL araba, kendisini adam sanıyor, ama ne bir eğitim var ne bir karakter...
Yazık yani, ağızlarının tartıları yok, yeri geldimi basar küfürü ne ortam dinler ne insan.
Annesine bile küfürlü konuşup "başlarım sana da" gibi cümleler kurabilen birisi.
Ve benden yaşça küçük...

Bende eşime kızdım, herkese nazı geçer belki bu çocuğun ama benimle akrabalığı yok.
Beni hiiiççç ilgilendirmez, ya edebini bilir, ya da ben onların olduğu ortama girmem.
Bu kadar basit dedim...

Kendileri bilir artık...

Öyle olur zaten genelde
Boşver daha önce de demiştim kuzen toplantısı işinden vazgeç
Bunlarla ne kadar az görüşsen o kadar iyi
Bir de böyle bi toplantı gelenek haline gelir sonra hepten önü alınamaz

Böylesi bu yaltan sonra iflah olmaz
Sen merhaba-merhaba de geç, eşek değilse anlar zaten..

Benim kayınvalidem iyi niyetlidir aslında ama hani istemeden de olsa yanlış yaptığı hatta pot kırıp kendini bile kötü yansıttığı olur
Zamanla anladım bilerek yapmıyor, huyu öyle onun
Ama çocuklara karşı tahammülsüz

Kendi kızkardeşinin oğlu var, 3,5 yaşında
Bi kere annesi nikaha gitti, çocuk uyuyordu diye yanımızda bıraktı evde..
Çocuk uyandı annesi yok ağladı, kayınvalidem ayy ben çekemem dedi camları filan açtı bu ne ses diye
Susturcam diye aldı çocuğu kollarından tutmuş zıpzıp sinirli sinirli yere indirip kaldırıyo çocuk ta kızıp kasıyo kendini
Kötü oldu yani daha beter ağladı çocuk
Ben sese gelemem diyodu kendisi

Ben bu sahneden sonra 1-2 saat çocuğa tahammül edemeyen birine kendi yavrumu emanet etmem zaten
İkisine de işkence olur bu uzun vadede

Senin kayınvaliden de bir enteresanmış.
Ben de söylenmeyecek şeyleri söylüyor derken, şunu kast ediyorum.
Bir gün eltim ve eşi ve oğlu kayınvalidemde oturuyorlar.
Aynı ortamda kayınpederde var.
Hepsi televizyona bakıyorlar işte, kayınvalidem durduk yere (o zaman biz eşimle nişanlıyız) demişki torununa:
"oğlum, bak amcan evleniyor artık, onun odası boşalıyor.
o odayı sana ayarlayacağım, bende kalırsın,
hanı olur ya anneler babalar anlaşamadığı zamanlar ayrılırlar,
onlar ayrılınca sende bende kalırsın bundan sonra" demiş...

Tabii eşimin abisi sinirli bir insandır "sen ne diyorsun" diye bir kükremiş evde... :9: :9:

Benim kayınvalidem hem cahil, hem dengesiz...
Zaten hastalıkları var, hiç bakamaz...

ha adam oldun dediği mevzu da, daha önce ben misafirliğe gittiğim yerde iş yapmaz mışım, o akşam yapmış mışım....

Eşim çok öfkelendi zaten, dedi sen ne sanıyorsun benim eşimi?
Benim karım menüsküslü bacağı ile herkese hizmet etti.
Kaldı ki sen ne kadar gördün karımı, ne kadar ne yaptığını biliyorsun ki eleştiriyorsun?
Hem sana mı kaldı onun iş yapıp yapmadığını yargılmak? diye kükredi...

Bundan sonra pek birşey diyebileceklerini sanmıyorum.
Ayrıca gerçekten ben bir tabak kaldırmaktan aciz bir insan değilim.
Hem kime gidersem gideyim ben iş yaparım, çünkü böyle eğitim almışım büyüklerimden.
El el üstünde oturulmaz derler bizde, hakikaten öyle ben yapamam yani.

O mevzuyu biliyordum da
Ben bunu bi erkeğin hesap edeceğini düşünemedim :1:
Kendi mi böyle, yoksa dedikodu getiren götüren mi iyi tembihliyor bilemiyorum ama kendi de 'adam olsa' çok iyi olur
Ne bu böyle mahalle karısı gibi muhabbetler :19:

souvvenırcım, nerede çokluk orada b.luk hesabı aferdersin..hani kaynaşmak vs güzel ama
böyle kalabalık ailelerde olan şeyler maalesef laf, söz, dedikodu..az görmek candan görmek ise en güzeli.
zaten zamanla düzeninizi öyle böyle kuracaksınız bu kişilere karşı da..bazen insanların sergiledikleri tavır ve davranışlar
zamanla ortaya çıkıyor, bir an da göremiyorsun ya da yüzünü göstermemek de büyük bir oyuncu olabiliyor..göya işte ne kadar parası
pulu var dediğin adam..ama onkuruş değeri yok, hele ki ne kadar edepsizce laf etmiş.hiç yakışmıyor..erkeklik kalıbından utanır insan.

sen zaten ziyadesiyle işinde gücünde olan birisin..ev de olsan da değişmez bu biliyorum.
en güzeli mesafen olsun, adamına göre davran, seni sayanı sen de say fazlasına gerek yok bence.
iyilikten maraz doğar lafı gerçekten bizler için..her girdiği ortam da türlü türlü maskeleri olanlara hala hayretle bakıyorum ben.
çok güzel laf kıvırabiliyorlar da zekaları işte gerçeklerin ortaya çıkması için yetmiyor her daim.:31:

bak, evde olunca da bir şekilde irtibat kuralım, gönül koyarım o na göre:19::34:

aaa kaç yaşında bu kişiki sana adam olmuş afferin diyebiliyor
yada kendisi adammı ki evli bir kadın için böyle birşey saçmalayabiliyor
omu karar veriyor senin adam olup olmadığına
hanım olmuş dese iyi manada bir derece ama adamlık erkeğe yakışır
kadınada hanımlık yakışır
kendi eşi hakkında böyle birşey duysa ne hisseder acaba
bak çok pis sinirlendim hee:47::47::47:

Kendisi bekar ve 27 yaşında canım, çocuk denecek yaşta değil...
Baktığın zaman dersin aklı fikri var ama işte...
Paran varsa herşeye hükmedebilirsin mantığı ile yaşıyorlar.
Fakat yanıldıkları birşey var, her kuşun eti yenmiyor... :23:

Senin kayınvaliden de bir enteresanmış.
Ben de söylenmeyecek şeyleri söylüyor derken, şunu kast ediyorum.
Bir gün eltim ve eşi ve oğlu kayınvalidemde oturuyorlar.
Aynı ortamda kayınpederde var.
Hepsi televizyona bakıyorlar işte, kayınvalidem durduk yere (o zaman biz eşimle nişanlıyız) demişki torununa:
"oğlum, bak amcan evleniyor artık, onun odası boşalıyor.
o odayı sana ayarlayacağım, bende kalırsın,
hanı olur ya anneler babalar anlaşamadığı zamanlar ayrılırlar,
onlar ayrılınca sende bende kalırsın bundan sonra" demiş...

Tabii eşimin abisi sinirli bir insandır "sen ne diyorsun" diye bir kükremiş evde... :9: :9:

Benim kayınvalidem hem cahil, hem dengesiz...
Zaten hastalıkları var, hiç bakamaz...

kızlar valla Allah sağlık sıhhaet ve kolaylık versin de en güzeli bizim çekip çevirmemiz..
hani nasıl olur bilmiyorum ama annem de biliyorum müstakbel kayınvaliden de ve hatta b.annemden de..
zor oluyor onlar için belli bir yaştan sonra..Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın..mübarek vakitlerde dualarımız
kabul olsun inşallahh:16::16::16:

Back
X