inşallah hava da güzel olur canım...ben de hep eylül de istiyorum düğünün olursa şayet..
düğün şarkınız nedir canım bu arada? müzik için bir belirleme yaptınız mı?
eşle düğünlere gitmekte güzel onunla birlikte yapılan her şey gibi
biz balayından döndükten sonra bi ilkokul arkadaşımızın düğününe gitmiştik ordaki gelinle damatta öyleydi bi enerji depoları vardı sankigenel bir durum olabileceğini düşünüyorum tabi çok üzücü bir olay olmadığı sürece ..
Evet setcardımızla romantik öğle yemekleri yiyoruz hala
Beni tek gören çocuk sanır, o yüzden Ous kıskanıyo galibaErkek arkadaşları ile çıkmıyor yemeğe hiç.. Beni bekliyo
Küçük sanıyorlar beni evliyim deyince acıyanlar bile oluyor vah vah neden erken evlendirmişler seni gibisinden
İlkay senin çok yeniymiş, çalışmak zor geliyordur balayından sonra, darısı souvvenirin başına
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz
Yok canım ya, daha bir belirleme yapamadık o konuda.
Bu arada eylül ayını bende çok severim, fakat ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bu ayın.
Bir bakarsın günlük güneşlik olur bir bakarsın hava bozar zannedersin kış...
Artık bahtımıza ne çıkarsa...
Şarkı olarak bir iki şey geçti aklımdan... Paylaşıcam onları da, önce bulayım....
ohh kıskansın tabi
ayy yeniii pek yeniii
zor oluyor yaa hele işten sonra eve gidip ev işlerini yetiştirmeye çalışmak daha zor .. düzenimde oturmadı .. olsun yorulsam da iyi gidiyor herşey
afiyet olsun
Yok canım ya, daha bir belirleme yapamadık o konuda.
Bu arada eylül ayını bende çok severim, fakat ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bu ayın.
Bir bakarsın günlük güneşlik olur bir bakarsın hava bozar zannedersin kış...
Artık bahtımıza ne çıkarsa...
Şarkı olarak bir iki şey geçti aklımdan... Paylaşıcam onları da, önce bulayım....
Mesela ben bu şarkıyı çok severim ama nasıl dans edilir bilemedim...
Karla Bonoff-all my life - Düğün Dans Müzikleri - Yabancı Slow - YouTube
yerli yabancı nasıl yardımcı olabiliriz canım??:13:
Ay şimdi fark ettim sen daha 2 haftalık evliymişsin... Canim benim ya...
Allah mutluluk huzuru evinizden eksik etmesin inşallah...
türkçe mi düşünüyorsun yabancı mı
yabancı düşünüyormuşsun tamda sormuştum
prova yapın bi bakın düğün öncesi
eveet yepyeni evliyim daha
amin inşallah hepimize nasip etsin mutlu huzurlu günler
eveet yepyeni evliyim daha
amin inşallah hepimize nasip etsin mutlu huzurlu günler
Amin canım inşallahhh...
Vallahi canım nişanda da aynı kaos yaşandı...
Ve sonunda hiç birşeye karar vermedik... Ne çaldılarsa onunla dans ettik mecburen...
Dün düğününe gittiğimiz çift, pasta geldiğinde şu şarkıyı çaldırdılar...
[video=youtube_share;fNckCA3dvE0]http://youtu.be/fNckCA3dvE0[/video]
aminnn darısı başımaa inşallah da kocam askere gitmek istemiyo düğün erteleniyo ne yapayım sizce ısrar mı edeyim yoksa kendi haline mi bırakayım trip mi atatyım...şimdi ona nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum
pasta müziğin ve giriş müziğini ayarlamayı unuttuk biz ne çaldılarsa oşimdi hatırlamıyorum bile
canım bizim nişan paramız rafel el romanın ömrümün sahibi gayet güzel bir dans parçası neşeli birbirinizin gözlerine bakarak tekrarlayabileceğiniz tarzda:)ne öyle çok slov melankolik şarkılar seçiliyor bence.dans düğünün başlangıcı insan ne kadar enerjik başlıyorsa öle devam eder
Benim nişanlım pasta müziği olarak bunu istiyor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?