evet 2 hafta yeni bitti .. balayından döneli bir hafta oldu ne fotoğraflarla ne de videoyla ilgilenebildik
en azından ayakların rahatmışben ilk danstan sonra değiştirip dolgu topuklu bi ayakkabı giydim çok rahat ettim yoksa günüm mahvolabilirdi gelin ayakkabılarımla
Yemeğimi yedim geldim kızlar... Cips almadım ama baharatlı kraker aldım...
Bende oynamayı severim, yani eğer kendimi samimi hissettiğim bir ortamsa...
Mesela dün akşamki düğünde hiç oynamadım, kurtlarım kıpraştı resmen...
Kendi kınama saklıyorum kurtlarımı sonra bir bir dökücem...
Ooooo
Bizde ne mümkün teyzeler ellerini burnuma sokacaktı resmen öp diye tutmuş bekliyorlar oraya kadar uzatıp
Öpüyosun , öteki yüzüne yapışıyor
Bi bekle önceki gitsin bi dimi
Beklemediler epey bi işkence çektik takı merasiminde, üçlü beşli eller gördüm öptüm öptüm hemen gitsinler diye
Eee sizin eş dost akraba takıda sizinle foto çektirmediler mi, bizim takı takan öptüren bir de yanımıza geçip foto çekilmesini bekliyordu her yerde olduğu gibi..
[video=youtube;U4Lc0d35mnQ]http://www.youtube.com/watch?v=U4Lc0d35mnQ[/video]
kızlar bu haftadan başlayalım kızımızı hazırlamaya
İnşallah canım, nişanlımın akrabası otel tanıtım yapıyor TV de.
Onlar ayarlayacak, var olan odalardan en iyisi olacakmış bakalım... İnşallah şansımıza güzel bir oda olur...
Prova olur hem
evet kadercim..
bu kızın heycanı beni de sarıyor ne zamandır...
afiyet olsun canım yemekte yemedim cipste almadım henüz bakalım ilerleyen saatlere
Ayyyy tam stress... Bizimde öyle olacak büyük ihtimall....
Ama olsun ben yine bulurum keyfimi çıkaracak bir durum...
kızlar sayenizde yeni yeni şeyler öğrendim yaaa..meğer ben ne uzakmışım bu durumlara...
kızlar sayenizde yeni yeni şeyler öğrendim yaaa..meğer ben ne uzakmışım bu durumlara...
Kız valla converse giyseydin süper olurdu.
Ben normalde de topuklu ile yürüyemem
Hem eşimle aynı boydaydık hem normalde de topuklu hiç giymezdim
O gelinlikle kesin düşerdim zaten
O yüzden alıştığım şekilde düz ayakkabı giydim, converse bile giyecektim de ablamlar bari düğünün de onu giyme dediler
Hoş geldin bende birazdan çıkacağım yemeğe, dönüşte cips alırım
Çoğu zaman alıyorum zaten , Ous gülüyo
Aynı sokakta çalıştığımızdan ve bağlantılı firmalar olduğundan aynı saatte çıkıyoruz , birlikte yemeğe gidiyoruz eşimle..
Ben hiç sevmem , pekte beceremem
Ama yakınımsa biraz kalkarım kem küm
Bi dans ederim Ous la, bir de çiftetelli.. Öyle hızlı oyunlar göbek atmalar haldır haldır halaylar bana göre değil..
biz bodrum kefaluka otelde yaptık çok memnun kaldık
sadece biraz rüzgarlıydı (tabi o otelden kaynaklanmıyor) tam döneceğimiz gün rüzgar kesildi
mutlaka bulmalısın
insana bi enerji geliyor o gün bende anlayamadım çılgınca dans edip deli gibi gülümsedimherkeste mi öyle oluyor acaba :26:
Kız valla converse giyseydin süper olurdu.
1Eylül de benim nikah şahidim evlendi, erkek. O convers giydi valla :) Damatlığın altına, şirin olmuştu ben beğendim yani...
Ay eşinle yemeğe gidebiliyor olman ne güzel, sevindim senin adına ya...
Şimdiden afiyet olsun o zaman canım... Öptüm...
Ohhh ne güzel, insanın eşi olunca başka ya...
Ben düğünlere eşli hiç gitmemiştim, hep nikaha gittik.
Dün akşam inanılmaz güzeldi o anlamda.
Nişanlımın beni bir sarıp sarmalaması vardı, kendimi hiç yalnız hissetmedim...
Halbu ki bir yabancı gibiydim ortama...
Benim deli halim fenadır.. Dün akşam bi ara tuttu o halim...
Şimdi gelinle damatı görünce kendim geldim aklıma, Allah bir enerji furyasıdır...
Nişanlım "ne içiyosun sen, ver bakim şu suyu" demeye başlamıştı...
Bende öyleydim
Hatta kınamda öğrendim bunları
Şaşkolozlaştım
O yüzden yazıyorum ki sizler bilinçli gelinler olun
aslına şu yaşadıklarını bir defterde toplayacaktın canım, sonrada düğün gecesinden sonra eşine verecektin...
tüm sıkıntılar,heycanlar...vs..
Evet setcardımızla romantik öğle yemekleri yiyoruz hala
Beni tek gören çocuk sanır, o yüzden Ous kıskanıyo galibaErkek arkadaşları ile çıkmıyor yemeğe hiç.. Beni bekliyo
Küçük sanıyorlar beni evliyim deyince acıyanlar bile oluyor vah vah neden erken evlendirmişler seni gibisinden
İlkay senin çok yeniymiş, çalışmak zor geliyordur balayından sonra, darısı souvvenirin başına
Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?