- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi mahperi hatun
ne yapmıyor ki bana uyuzbaşka türlü bunalırım ben evde kız
şanslarını deniyorlar işte
E ee sayfa birikmiş dur bakayım ne yapıyor mus benim perime
Adana da oturuyorm ben sen?Kızlar merak ediyorum gerçekten nerelerde oturuyosunuz?
Ay negüzel kız oralar ben çok istiyorum her sene tatil için ama olmuyooo niye kız atsana
Antalyadayım ben kuşum
Aa neden kiyamiyonmu cnm bn hel atarm trip snrmi bozdgnda bu huyumu sevmiyor ama:)Ben hiç trip atamıyorum
Derdi ne ki[/QUOTE]ne yapmıyor ki bana uyuzarkasından bol bol lafını ettiriyor sağolsun
Ne bileyim bende böyleyim işteoo niye kız atsana
Antalyadayım ben kuşum
ne yapmıyor ki bana uyuzbaşka türlü bunalırım ben evde kız
şanslarını deniyorlar işte
E ee sayfa birikmiş dur bakayım ne yapıyor mus benim perime
çok beter kız yeminle yandım yaz boyuAy negüzel kız oralar ben çok istiyorum her sene tatil için ama olmuyo
İstanbul ah memleketimin güzel şehirleriAdana da oturuyorm ben sen?
onun derdi bitmiyor ki son zamanlarda herşeyden nem kapıyor adamDerdi ne ki
Bırasıda çok sıcak hele ben sıcağı hiç sevmem ayyyçok beter kız yeminle yandım yaz boyuhala kış gelmedi gelse diye bakıyorum
Adana kebap salgam meshur bnde baylrm salgama hele tanesini cok severm kzİstanbul ah memleketimin güzel şehirleri
Kız şalgamada bayılırım eşim kilisli adanadan geçerken alırız hep
Aynen kuzum ya askerde diye eskisi gbi cok fazla atmiyorm ama bazen dayanamiyorm tabine yapmıyor ki bana uyuzarkasından bol bol lafını ettiriyor sağolsun
Mesela[/QUOTE]onun derdi bitmiyor ki son zamanlarda herşeyden nem kapıyor adam
Ben kimseye trip atamıyorum yapım bu[/QUOTE][QU OTE="silemm, post: 42670847, member: 636706"]Aa neden kiyamiyonmu cnm bn hel atarm trip snrmi bozdgnda bu huyumu sevmiyor ama:)
bende sevmem ya kış benim mevsimim yağmuru seyredicem sıcak çikolatamı yudumlucamBırasıda çok sıcak hele ben sıcağı hiç sevmem ayyy
aaa askerde şimdi kız fazla üstüne gitme çocuğun dönsün acısını çıkarırsınAynen kuzum ya askerde diye eskisi gbi cok fazla atmiyorm ama bazen dayanamiyorm tabi
hoşgeldinn kiiiYeettttimmmm geyik var dediler geldimmm
Hos geldin elvanim uyudumu minnakYeettttimmmm geyik var dediler geldimmm