- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi mahperi hatun
papatyam geldi sayfa mis gibi kokunca anladım daha iyiyim ben görüşmeyeli nasıl geçti piknik?Görüşmeyeli nasılsınız bayanlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyam geldi sayfa mis gibi kokunca anladım daha iyiyim ben görüşmeyeli nasıl geçti piknik?Görüşmeyeli nasılsınız bayanlar?
Cok guzel trip atarm .d oda atar ama pes etmez .dbazen ben bile şaşıyorum nasıl trip atıyorum diye çekilecek gibi değilim bu konuda
Iyi cok sukur cnm sen naslsn?:)Görüşmeyeli nasılsınız bayanlar?
ay karşılık mı veriyor kız benimkide güzel trip atarmış onuda öğrenmiş bulundumCok guzel trip atarm .d oda atar ama pes etmez .d
Güzeldi valla çoluk çocuk kaynana kaynata ne ararsan vardı siz neyaptınız? Topiğinde hayırlı olsun kuzum iyi olmuş..papatyam geldi sayfa mis gibi kokunca anladım daha iyiyim ben görüşmeyeli nasıl geçti piknik?
kız kahkaha attım ya koç burcuyum diye kurban zamanı hep espri yaparlar banaben yattım kendime geldim valla yarın gezerim belki bunaldım evdeGüzeldi valla çoluk çocuk kaynana kaynata ne ararsan vardı siz neyaptınız? Topiğinde hayırlı olsun kuzum iyi olmuş..
Ayy kuzum demesemiydim malum önümüz bayram
Hee kiz ama ben pes etmen en sonunda kendi trip atmaktn vazgecyor .day karşılık mı veriyor kız benimkide güzel trip atarmış onuda öğrenmiş bulundum
hoşgeldin kuşum aklıma geldikçe etiketliyorum sevgilimi kaynatıyoruz kazan hazırGeldim kuzum yeni gördüm e ee ne kaynatıyoruz
Dedikodu kazanına ne dersinGeldim kuzum yeni gördüm e ee ne kaynatıyoruz
bizim çenemizle yarışamazlar kiHee kiz ama ben pes etmen en sonunda kendi trip atmaktn vazgecyor .d
Gez canısı gez at bütün sıkıntıları sefan olsunnnkız kahkaha attım ya koç burcuyum diye kurban zamanı hep espri yaparlar banaben yattım kendime geldim valla yarın gezerim belki bunaldım evde
Hos geldn canimmmGeldim kuzum yeni gördüm e ee ne kaynatıyoruz
Aynen oyle valla bize yetisemezler kuzu.bizim çenemizle yarışamazlar ki
Hosbuldum canımHos geldn canimmm
başka türlü bunalırım ben evde kızGez canısı gez at bütün sıkıntıları sefan olsunnn
şanslarını deniyorlar işteAynen oyle valla bize yetisemezler kuzu.
E ee sayfa birikmiş dur bakayım ne yapıyor mus benim perime[/QUOTE][ QUOTE="-Mahperi-, post: 42670753, member: 683017"]hoşgeldin kuşum aklıma geldikçe etiketliyorum sevgilimi kaynatıyoruz kazan hazır
Ben hiç trip atamıyorumCok guzel trip atarm .d oda atar ama pes etmez .d
oo niye kız atsanaBen hiç trip atamıyorum
Antalyadayım ben kuşumKızlar merak ediyorum gerçekten nerelerde oturuyosunuz?