- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.521
Günaydınn, hayırlı sabahlar :))))Herkese iyi sabahlar gününüz aydın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn, hayırlı sabahlar :))))Herkese iyi sabahlar gününüz aydın olsun
Kim bilir yarın belki yarından da yakın napıyor acabaTabikide canim hersey kismet kismetin smdi nerde ne yapiyor km bilir belki yakininda belki uzagnda ama seni bulacak elbet ne yapiyorsa cabuk bulsun seni bakim
Geçmiş olsun canıMorardı hafif acıyor anlamadım ki : ((((
ama ama yapma hünkarım bu deli periyi affetAffetmiyirum
sen kendini atarsan bende durmam kiGoruyon bak hainleri kustum hepsine yukseklik korkum oldugu icin kndimi zemin kattan atip intihar idicim bensiz kalin
ama ama yapma hünkarım bu deli periyi affet
kız ne oldu ne böceği esesim çok geçmiş olsun şimdi nasılsınElimi böcek ısırdı
böyle ağlamaya devam edersen sel olur buralar hepiciğimiz boğulur gideriz yaBilemiyorum yurecikim cok kirildi bule ağlıyorum geceden beri
Lunamm hoşgeldinnaberrr
geç kaldın geeeeeeeeeeeçBn burayi niden gormedim insan bir hber eder
böyle ağlamaya devam edersen sel olur buralar hepiciğimiz boğulur gideriz ya
halvet mi gençliğime acı hünkarımBak benmle bogulmayi bile goze almiyon son şansın kaldi ya halvete gelirsin yada bogarim sizi gozyaslarmla
hoşbuldum mahperimmLunamm hoşgeldin
evden pek çıkmayacağım için yılanları sorun etmiyorum ben aldım adlım dün, ben çok kabarıyorum bişey ısırınca sürecem mecbur ama çok kötü kokuyo yaKoy gbi bi yerde sen sinek ilacni al baci dusta ztn guneste su isinir ne cok gittm koye ben hey gidi gunler hey yilanlari unutmamak lazm arkadas olcaktk bz nerdeyse koyde
kkrizantem kimse bana pas vermiyor
bilmembiri pas mı dedi