- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.641
Kız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun. kesin ondan kanım kaynadı.Ulaaaaa ! Noli burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun. kesin ondan kanım kaynadı.Ulaaaaa ! Noli burda
Yerim seniii eee biz 3lü setiz doğruBirimiz etiketlendiğinde diğer iki kişi de etiketlenmiş oluyor otomatikman koalam ahahha üçümüzü etiketlemek isteyenin birimizi etiketlemesi yeterli. Yapışık üçüz olduğumuzdan
Valla kişisine göre değişir kuzu sana hangi tarifeden uygulayayimKız sende de var mı delilik? Sen de eğlenceli bir kişiliğe benziyorsun. kesin ondan kanım kaynadı.
Ayy aynen yasa acayip zevkliAhahahah adamın devrelerini yakarız biz resmen ya hayat çekilmiyor ama başka türlü biraz eğlenmek lazım gülmek için saçmalamak lazım. Birini sinir etmek çok zevkli çok eğlenceli.
Valla kişisine göre değişir kuzu sana hangi tarifeden uygulayayim
Seni burada birakamiyorm hahahahah
Canimm ciktiii uykusu var ve uyumamak icin inat etti uykusuzluktan dolayida huysuzdu kisaca aglaya aglaya uyudu ama uyudu sonundaInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^
Mavisim sen bana hala kusmusunBurdayim
Yok minik geçti tribimMavisim sen bana hala kusmusun
Allah çevremizdekilere sabır versin. Haksız da olsam bazen direniyorum neyin direnişi bu bilmiyorum ahahahah.
O göz bir kere açıldı mı kapatamayanlara daGunaydinnnnnnn veee tekrardan benim gibi uyucaklara iyiii uykular
Gelsin bacım gelsin kocasını işe geç bırakıp hiç bişey olmamış gibi haklı olmaya calisanlarada ay çok efor kaybettim özür dileticem diyeO göz bir kere açıldı mı kapatamayanlara da
Ahaha bir her koşulda haklıyız zatenGelsin bacım gelsin kocasını işe geç bırakıp hiç bişey olmamış gibi haklı olmaya calisanlarada ay çok efor kaybettim özür dileticem diye
Ay o kuyruk asla aşağıda kalmazAhaha bir her koşulda haklıyız zaten
Aynen öyle,hem zaten hep haklıyım ki ben,niye yani haklısın diyeyimAy o kuyruk asla aşağıda kalmaz