- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.661
Gune erken baslamak güzel.
Mesala ben bu saate yemek yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızartma,pilav dışında bir yemek erken yapmak en güzeliGune erken baslamak güzel.
Biber dolmasi ver mercimek corbasi yapicigiiimKızartma,pilav dışında bir yemek erken yapmak en güzeli
Çorbayı az sulu yap bence,koyulup mama kıvamına gelmesin Hamarat hanimBiber dolmasi ver mercimek corbasi yapicigiiim
Oyle yapicam ama sinir oluyorum öyle olunca ehehehÇorbayı az sulu yap bence,koyulup mama kıvamına gelmesin Hamarat hanim
OoyyyYok minik geçti tribim
Gunaydin caniiiimmm :)
Aaa canim nedemek hosgeldiniz :))Merhaba aranıza katılabilirmiyim
Ben deli tarafını isterim.Valla kişisine göre değişir kuzu sana hangi tarifeden uygulayayim
Zeki insanlar gece uyuyamazmış hep bundan oluyor. Zeki olmakta çok zor. şaka bi yana sabah geç kalkınca haliyle gece uyuyamıyorum.
Ahahahahah ben bunu önceden çok yapardım da bıraktım bi gün biri beni dövecek diye korktum.Ayy aynen yasa acayip zevkli
Birgün kardeşlermle grubmz var dedmki ablaniz olarak size bunu söylemek zorundayım hickimseue souleyemedim.ama galiba uç ay omrim kalmis kalbmde değişik bi tur hastalık çıkmış çocuklarım size emalet annemlern haberi yok dedm
Erkek kardeşim aramış hemen nasıl aglamakli geliyor sesi ahahahha
Saka diyince senin azına tukururm ben kalpten gidiyordum burada dedi
Ne kadarlık senin minik kuzum? Uyku çok tatlı bir şey niye direniyorlar anlamıyorum.Canimm ciktiii uykusu var ve uyumamak icin inat etti uykusuzluktan dolayida huysuzdu kisaca aglaya aglaya uyudu ama uyudu sonunda
Ben o tadı hiç yaşayamadım. Güne erken başlamak çok zor. bu saatte ne yemeği kız?Gune erken baslamak güzel.
Tabii ki hoş geldin aramıza. ^.^Merhaba aranıza katılabilirmiyim
Şşşştt napıyorsun kuzucuk bakışların düzelmiş bugün
Biber dolmasiyla , mercimek corbasi pisirdim beaŞşşştt napıyorsun kuzucuk bakışların düzelmiş bugün
Normalde uyur cokda iyi uyur ama dun aksam huysuzlugu tuttu teyzesiiNe kadarlık senin minik kuzum? Uyku çok tatlı bir şey niye direniyorlar anlamıyorum.
Günaydın canım
Koyulunca da az suyla açarsınOyle yapicam ama sinir oluyorum öyle olunca eheheh
Civik yaptim bisiy olmaz don gelse dondurmazKoyulunca da az suyla açarsın
akşama kadar kıvamını bulur oCivik yaptim bisiy olmaz don gelse dondurmaz
Aaa canim nedemek hosgeldiniz :))
Yarismaya nerden katiliyosunuz