- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.581
MinikimGeldim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MinikimGeldim :))
1 hafta yok olacaksın sanmistim :)
İçerde film izliyor benimki daldı gitti ben de mutfağı toparladım o ara geldim :))1 hafta yok olacaksın sanmistim :)
Wc giderken de alİçerde film izliyor benimki daldı gitti ben de mutfağı toparladım o ara geldim :))
Hiç bırakır mıyım kk yi bensiz
Oradan yazıyorumWc giderken de al
İşte benim minikim yaaOradan yazıyorum
Yani saaaparken bile aklım Burda düşünİşte benim minikim yaa
Ahaha koptumYani saaaparken bile aklım Burda düşün
Inşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^Suanki modum tam olarak bu
Miray hanimi uyutmaya calisiyorumm
Hoş geldin koalammm❤Anaaaa burası da neresiii
☺❤❤Oy kiyamam
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.Geldim :))
Gülmek yakışır yalnız az daha oturursam soğuğu bizzat açıktan alacağım ben kaçıyorumInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^
Hoş geldin koalammm❤
☺❤❤
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.
Yaa kıyamam dikkat et kendine canım. arada ses ver yine de bize.Gülmek yakışır yalnız az daha oturursam soğuğu bizzat açıktan alacağım ben kaçıyorum
Hoş geldin canım
Yüzünde siyah maske kız uyansa korkacakAhaha koptum
Hoş buldummmmm perimmmm nasılsın yaptn mi yemekleriInşallah çabuk uyumuştur kuzucuk. ^.^
Hoş geldin koalammm❤
☺❤❤
Hoş geldin minikimm ❤❤ güldürdün beni çok fena.
O nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktın çok şükür keyfim yerinde sen nasılsın? ^.^Hoş buldum şekerim
Nasılsın
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bile şimdi yeniden yeme planları içindeyim.Hoş buldummmmm perimmmm nasılsın yaptn mi yemekleri
O nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktın çok şükür keyfim yerinde sen nasılsın? ^.^
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bile şimdi yeniden yeme planları içindeyim.
Bende kurabiye var istersenO nasıl bakış öyle bir bakış attın kalbimi yaktın çok şükür keyfim yerinde sen nasılsın? ^.^
Çok şükür keyfim yerinde yaptım yedim midem eritti bile şimdi yeniden yeme planları içindeyim.