- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.561
Çok teşekkür ederim kuzucum. ^.^ benim enerjim çok çabuk düşüyor yaşlıdan farkım yok.Kesin geçer ,enerjinin fulllenir Afiyet olsun şimdiden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kuzucum. ^.^ benim enerjim çok çabuk düşüyor yaşlıdan farkım yok.Kesin geçer ,enerjinin fulllenir Afiyet olsun şimdiden canım
Hayat hepimizi yoruyor,ondandır tatlımÇok teşekkür ederim kuzucum. ^.^ benim enerjim çok çabuk düşüyor yaşlıdan farkım yok.
Hem yoruyor hem hiçbir şey anlamadan akşam oluyor. Tam iş bitti diye seviniyorum bi bakmışım akşam olmuş benim enerji bitmiş.Hayat hepimizi yoruyor,ondandır tatlım
Aaaa ben buraya ilk defa geliyorum, aman aman nereye geldim ben yav Nasılsınız bakalım, geyiklerin sultanları Siz de gelin gardaşlarım yapışık üçüzüz biz ahaha @umudu beklemek ByNkoaLa
Geldimmm
Aaaa ben buraya ilk defa geliyorum, aman aman nereye geldim ben yav Nasılsınız bakalım, geyiklerin sultanları Siz de gelin gardaşlarım yapışık üçüzüz biz ahaha @umudu beklemek ByNkoaLa
Hosbuldumm kuzuummHoş geldiniz kızlaaar. .
Anaaaa burası da neresiiiAaaa ben buraya ilk defa geliyorum, aman aman nereye geldim ben yav Nasılsınız bakalım, geyiklerin sultanları Siz de gelin gardaşlarım yapışık üçüzüz biz ahaha @umudu beklemek ByNkoaLa
Hoşbuldum bende canlarım ciğerlerimAnaaaa burası da neresiii
Ay ay ne güzel bizi unutmuş o zaman ama SSN hatrlamissin balım benimHoşbuldum bende canlarım ciğerlerim
Koalam valla bende kendimi burda buldum ahaha. - Pudra Pembe - kuzum etiketlemiş benide sağolsun. Kalbimi çaldı etiketiyle
Allah kolaylık versin çukulatam Uyutmaya çalıştıkların 2 olsun inşallahhhSuanki modum tam olarak bu
Miray hanimi uyutmaya calisiyorumm
Birimiz etiketlendiğinde diğer iki kişi de etiketlenmiş oluyor otomatikman koalam ahahha üçümüzü etiketlemek isteyenin birimizi etiketlemesi yeterli. Yapışık üçüz olduğumuzdanAy ay ne güzel bizi unutmuş o zaman ama SSN hatrlamissin balım benim
Unutmadim yaaa , anam ne zor nickleriniz varrAy ay ne güzel bizi unutmuş o zaman ama SSN hatrlamissin balım benim
Aaay sirma saclimm valla 1 tanesiyle zor ugrasiyorum miray buyumeden okullu olmadan 2. yi dusunmuyorumAllah kolaylık versin çukulatam Uyutmaya çalıştıkların 2 olsun inşallahhh
Hahahaha aynen vallaBirimiz etiketlendiğinde diğer iki kişi de etiketlenmiş oluyor otomatikman koalam ahahha üçümüzü etiketlemek isteyenin birimizi etiketlemesi yeterli. Yapışık üçüz olduğumuzdan
Hahahaha zor mu kız en basitiUnutmadim yaaa , anam ne zor nickleriniz varr
Oy kiyamamHem yoruyor hem hiçbir şey anlamadan akşam oluyor. Tam iş bitti diye seviniyorum bi bakmışım akşam olmuş benim enerji bitmiş.
Geldim :))