- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 31
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.181
Burdayiizzzzzherkes nerdeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayiizzzzzherkes nerdeeee
Yok ben disari salmam araba falan ezer hemde icime sinmez ya fare falan yer disardaBak ben kedilerimi hep alistirmişdim hatta tek basina birakiyordum dişariya sonra kedileri geliyordular.o yuzden hep yavru istiyorum
Benimkide sevmiyor ama bebiş bize surpriz oldu eğer surpriz 1ay daha geç olsaydi bir şekilde bulucam demişdim ama surprizin buğuyu geldi şimdilik :)))Kocam izin verse daha bi 10 tane daha alcam da izin yok ikinciyi bile agla sizla aldirdim
ev kedileri yemez fare merak etme. Ama diğer konularda tabii ki haklisin :*Yok ben disari salmam araba falan ezer hemde icime sinmez ya fare falan yer disarda
napıyorsun bakimmmBurdayiizzzzz
BeniMki seviyoda bakimi zr biyerde e bide asilari falan hep masraf o yuzden 2 tane yetti 2 3 sene sonrada bebis yaparim oooohhh tadindan yenmez ..Benimkide sevmiyor ama bebiş bize surpriz oldu eğer surpriz 1ay daha geç olsaydi bir şekilde bulucam demişdim ama surprizin buğuyu geldi şimdilik :)))
inşallahhh canım benimİviiit inşAllah hayirlisi olur tatlim :*
gelinliğimlen kedi sevicem ben ama yavru kedi olsun büyükleri öyle kucaklayamıyorumDuğunde derdin kedi mi?? O duğunde ben varsam zaten kedileri kaçiririm getirme kiZ helçinn
çeyizlerimi görmeye getir o zamanHmmm disarda biraz huysuzlar ama ev ziyaretine gelirsem getiririmm :))
Benimkiler evden disari cikmiyolar :)
Duğunumuz var halay çekicez bu arada gelin de kedi derdinde duğune kedi gelsin diyor özet geçtim baknapıyorsun bakimmm
Uş yerim senin gelinliğini siparişe bak :)))inşallahhh canım benim
gelinliğimlen kedi sevicem ben ama yavru kedi olsun büyükleri öyle kucaklayamıyorum
çeyizlerimi görmeye getir o zaman
inşallahhh canım benim
gelinliğimlen kedi sevicem ben ama yavru kedi olsun büyükleri öyle kucaklayamıyorum
çeyizlerimi görmeye getir o zaman
Ay ne guzel işte bebişle taniştirirsin kedileri yabancilari hep izledim bebişi hastaneden getirince ilk yaptiklari evcil hayvanlariyla tanistiriyorlar inan oyle bir koruyorlar ki internet izlemediysen izle çok duygulu :))) yaa ben de isterdimmm ama kismettttBeniMki seviyoda bakimi zr biyerde e bide asilari falan hep masraf o yuzden 2 tane yetti 2 3 sene sonrada bebis yaparim oooohhh tadindan yenmez ..
Yaaaa çok tatlilaaarrrrEki Görüntüle 1745953 ahanda bu 8 kilo
Kizimda 6 kilo hangisi olsun
Izledikce cocukuk dogurasim gelioAy ne guzel işte bebişle taniştirirsin kedileri yabancilari hep izledim bebişi hastaneden getirince ilk yaptiklari evcil hayvanlariyla tanistiriyorlar inan oyle bir koruyorlar ki internet izlemediysen izle çok duygulu :))) yaa ben de isterdimmm ama kismetttt
ne kadanda tok gözlü bi gelin oldum damat çok şanslıUş yerim senin gelinliğini siparişe bak :)))
elçincim bunlar ben kadar var canım daha küçüğü yok muyduEki Görüntüle 1745953 ahanda bu 8 kilo
Kizimda 6 kilo hangisi olsun
düğün mü var acil kilo vermeliyimDuğunumuz var halay çekicez bu arada gelin de kedi derdinde duğune kedi gelsin diyor özet geçtim bak
MAaalesef elimde bunlar var sana kizimi veriirrim o biraz uysal bu resimdeki oglum biraz asine kadanda tok gözlü bi gelin oldum damat çok şanslı
elçincim bunlar ben kadar var canım daha küçüğü yok muydu
ya da ben bunlar küçükken evlensem iyiymiş
ve evet geç kalmışım evliliğe bak bi kez daha anladım kediler sayesinde
Dogur ya me bekliuorsun kediler de varIzledikce cocukuk dogurasim gelio
Kaç kilon?? Ben de aliyim yoksa çocuk mağazaina gidicem bu gidişledüğün mü var acil kilo vermeliyim
69 oldum benden duymuş olmaKaç kilon?? Ben de aliyim yoksa çocuk mağazaina gidicem bu gidişle
Acaba mine kadanda tok gözlü bi gelin oldum damat çok şanslı
elçincim bunlar ben kadar var canım daha küçüğü yok muydu
ya da ben bunlar küçükken evlensem iyiymiş
ve evet geç kalmışım evliliğe bak bi kez daha anladım kediler sayesinde