- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.141
nereye gidiyosunTirbiyesiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gidiyosunTirbiyesiz
oyyy yerim ya hu
ne sorunu olcak yavrum
meyve tıkınıyodum
Bendeeİyi geceler tatlim memnun oldummm
nereye gidiyosun
piiiihhh git hadi gitYok yok düşündüğün gibi değil evi toparlamam gerek çocuğu uyutmam gerek o işe daha var gece uzun
iyi geceler fazla yorma enişteyikkrizantem tatlım sana da iyi geceler
piiiihhh git hadi git
Görüşürüz canım hoşça kal .
iyi geceler fazla yorma enişteyi
Görüşürüz canım hoşça kal .
Kıskanç şey
Hadi bakalim.hayirlisiyla bulunur yabanci damatlar :)))düştük vallahi koala gibi yapışcam ilk bulduğum adama
tüyo al sen bu kadın fenaaa
ülke içini bitirdik uygun kısmet bulunamadı
diğer ülkeye geçebiliriz canımcım
kız meyve kestane arası verdimdi ondan sessiz kaldım amma çok konuşmuşsunuz
en çokda sen
elini ovuşturan smileyHadi bakalim.hayirlisiyla bulunur yabanci damatlar :)))
Yaaa ben kedilere bayiliyorum yaaaa bir bulub da yavru kedi alamadim (( çok kiska dim şimdi ((
sağ mi sol mu bir sağ bir solelini ovuşturan smiley
İnan sokak kedisi bile alirim 1.yakalayamiyorum o muhitin insanlari nasil davraniyorlarsa yaklaşmiyorlar uzaktan gorunce hatta kaçiyorlar.2.bazilarinin da anneleri oluyor kiyamiyorum (( gerçekten bulamiyorum.eskiden 3kedi buyuttum farkli nedenlerden başkalarina vermek mecburiyyetinde oldu babamEki Görüntüle 1745944 buda diger kedim :)) bunu bebisken aldimda digeri geldiginde 6 aylik mi neyydi
Sokakta kedi kayniyo oysaki nasil bulamadin kiz :))
Hmmm ozaman olmaz :) benim kedimde onu mincirir sona :))Ama burda başına birşey gelirse karışmam
Kızım kuyruk çekip mıncırıyor
ikisini birdensağ mi sol mu bir sağ bir sol
Gonullu hayvan verme sitelerine bile uyeyim hep ariyorum şehir dişi veren olmuyor.verenler de buyuk kediler oluyorEki Görüntüle 1745944 buda diger kedim :)) bunu bebisken aldimda digeri geldiginde 6 aylik mi neyydi
Sokakta kedi kayniyo oysaki nasil bulamadin kiz :))