- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.801
gorilde maymungillerden kızım hahasonunda o olacak zaten goril alma bee maymun al ben maymun seviyorum
manyaklaştım iyice bu krizantem delirtti beniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gorilde maymungillerden kızım hahasonunda o olacak zaten goril alma bee maymun al ben maymun seviyorum
yok ya o daha büyük sevimli değil maymun istiyorum ben küçük tatlı şiringorilde maymungillerden kızım haha
sende benim tikkatimi çekiyosun hanım hanııımmmsaksı napıyon beya dikkatimi çeken üyelerdensiniz emme fırsat olmadı bi türlü iki çift laf edelim :)
feraceliiimmm ne zaman yokluğumu farkedeceksin diye şeeettim benNapyon kız hiç görünmüyon
hahaCaannıımmm benim hoş geldin, güzel nickli bağyaan
Gelmeye çalşıcam Akşamları ders çalışıyomda bakalım kaçak yaparım olmadıSen gel anlatırım ben sana
yok ya o daha büyük sevimli değil maymun istiyorum ben küçük tatlı şirin
olabilir iyi olur nasılsınız bakalım :)sende benim tikkatimi çekiyosun hanım hanııımmm
konuşalım tanışalım kaynaşalım :)
feraceliiimmm ne zaman yokluğumu farkedeceksin diye şeeettim ben
haha
nickimin güzelliği dillere destandır biliyosun
napıyosun bebeğim nasılsın :)
ayyy yerimmmmmmmmm bu harika birşeyyy Rabbim nasıl yaratmışşşş
Senin nickin bizim evin meşhur esprisi hamd olsun iyiyim güzellik sen nasılsın :)sende benim tikkatimi çekiyosun hanım hanııımmm
konuşalım tanışalım kaynaşalım :)
feraceliiimmm ne zaman yokluğumu farkedeceksin diye şeeettim ben
haha
nickimin güzelliği dillere destandır biliyosun
napıyosun bebeğim nasılsın :)
sonunda o olacak zaten goril alma bee maymun al ben maymun seviyorum
Heh sanki daha önce çok akıllıydın da sanki o delirtti
iyiyim canım sen nasılsın? :)olabilir iyi olur nasılsınız bakalım :)
biliyorum nickimi evrenselleştirdik sayenizdeSenin nickin bizim evin meşhur esprisi hamd olsun iyiyim güzellik sen nasılsın :)
Hııııı beni kandıramazsın, sende bende deliyiz kimseye çamur atmayalım şimdiHALLEYS ben çok akıllıydım bir keree o benim devrelerimle oynadı
biliyorum ondan etiketli yanıtladım kızım bak ben çok akıllı bir kızdım herkes bilir herkes şahit şurada kaç bin tane kadınız yalansa yalan diyin (demeyin nolur bee) o kadın beni çıldırttıOlmamış cevabım bu cevap sana gelsin kardeşim mahperi hatun sanki daha önce çok akıllıydın da seni krizantem delirtti
Senin hislerini yerim ben :) evet evet doğru hissediyorsun :)))iyiyim canım sen nasılsın? :)
hakkında bildiklerim
evlisin çocuk yok ve daha düşünmüyosunuz
biliyorum nickimi evrenselleştirdik sayenizde
bende iyiyim çok şükür bin şükür :)
bana dua ettiğini hissediyorum evet evet hissediyorum hemde ismen :)))
ben de iyiyim çok şükür :) evet iyi bildin önce dinleyip sonra biliyormuş gibi anlatan falcılar var ya öyle oldu biraz D:iyiyim canım sen nasılsın? :)
hakkında bildiklerim
evlisin çocuk yok ve daha düşünmüyosunuz
biliyorum nickimi evrenselleştirdik sayenizde
bende iyiyim çok şükür bin şükür :)
bana dua ettiğini hissediyorum evet evet hissediyorum hemde ismen :)))
Haha önceden deliydi şimdi manyadı kendine gel gııııızbiliyorum ondan etiketli yanıtladım kızım bak ben çok akıllı bir kızdım herkes bilir herkes şahit şurada kaç bin tane kadınız yalansa yalan diyin (demeyin nolur bee) o kadın beni çıldırttı
ayy ben sevindirik oldum yaa ne güzel yazmışsın öylee utanırım beeeen
düşün artık son noktadayımHaha önceden deliydi şimdi manyadı kendine gel gııııız