- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.761
nereye kız
Bebeğim alış veriş yapıp yemek yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye kız
Akşamleyın nolucu burdaBende iyiyim Yawrum
@meryemsalih @Cikita Muz @Feraceli @Saksi_Degilim_Ben @hannaz HALLEYS @tweety23 kkrizantem @Denas14__ H E @E-brulim mahperi hatun
Akşam toplanın yolarım unuttuğum hatırladığını çağırsın please
Eytt beee ev hanımı dediğin böyle olur bıde bıze bak pehhhBebeğim alış veriş yapıp yemek yapacağım
kolay gelsinBebeğim alış veriş yapıp yemek yapacağım
Akşamleyın nolucu burda
Eytt beee ev hanımı dediğin böyle olur bıde bıze bak pehhh
kolay gelsin
Haha ay alemsin vay anam vay nereye düştüm benKorkma bebeğim yavaş yavaş alistircam seni
bende seni seviyoreSağol aşkım seviyorum hepinizi
tubiş ne kaaa kaldı hamzamızın gelmesine :)Haha ay alemsin vay anam vay nereye düştüm ben
31. Haftamızdayız teyzesi, Allah nasip ederse 9 haftamız kaldı :)tubiş ne kaaa kaldı hamzamızın gelmesine :)
mart bebişimi olucak ay doğsaydı bi hayırlısıyla31. Haftamızdayız teyzesi, Allah nasip ederse 9 haftamız kaldı :)
Haha ay alemsin vay anam vay nereye düştüm ben
bakma sende burayaKoynumaaaa yaw bir bırakın yemek yapcam bennn
Evet canım benim hayırlısıyla Mart bebişi olacak bak benim bebişte bu bebek gibi yerinde duramıyor teyzesi amin canım benim amin Allah razı olsun ya bişey soracam ama çekiniyorum, senin bebiş var mımart bebişimi olucak ay doğsaydı bi hayırlısıyla
Anaaaaaam utandım kız koş yap yemeğini hadi bakemKoynumaaaa yaw bir bırakın yemek yapcam bennn
bakma sende buraya
senden de razı olsun canım :) bunun neyinden çekiniyon tubam ne var bunda :) yok hayatım henüz bebişim :)Evet canım benim hayırlısıyla Mart bebişi olacak bak benim bebişte bu bebek gibi yerinde duramıyor teyzesi amin canım benim amin Allah razı olsun ya bişey soracam ama çekiniyorum, senin bebiş var mı
Anaaaaaam utandım kız koş yap yemeğini hadi bakem
Benden de sana çok çok muccuuukkksss :)Mucuuuk