- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.661
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsinHerşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsinHerşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince
Ayy uykum çok var ama her an kaçabilirim
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin
iyi geceler canım meyrayı öp yerimeBu hı beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım
Sağol gülüm görüşürüziyi geceler canım meyrayı öp yerime
çok ayıpYapıştır gitsin derken önüne geleni şey et gibi oldu
Peki canım kızmıyorsun dimi bana
iyi geceler bitanemmBu hız beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım
Bu hız beni aşar hanımlar iyi geceler diliyorum hepinize azcık sessiz olun uyuyacağım
Ayyy niye kızıyım ki ??
yardım lazım mıİyi geceler balum hanımlar bende bir süre kaçıyorum çocuğu uyatmam gerek bir de malum çocuk çalışmalarım var iş yüküm çok
hayırlı geceler hayatımmmmİyi geceler balum hanımlar bende bir süre kaçıyorum çocuğu uyatmam gerek bir de malum çocuk çalışmalarım var iş yüküm çok
çok ayıp
ne yardımı oyardım lazım mı
sananene yardımı o
meryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin
Aynen walla yameryemcim ben bilgisayrdan zor takip ediyorum sen gördüğüne yapıştır gitsin
ahhahaha çok sevdim ben seni yaaAyibin yolu kayippp
yardım lazım mı
Bugün senin akıl başka şeylere calisiyooooYapıştır gitsin derken önüne geleni şey et gibi oldu