- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.641
ulaştı kiii huzurlu geceler bitanemmmKızlar bu mesajım size ulaşıyorsa ne ala , artık bildirimlerde de web yok gerçekten sorun Büyük hepinize Hayır dolu geceler kızlarj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ulaştı kiii huzurlu geceler bitanemmmKızlar bu mesajım size ulaşıyorsa ne ala , artık bildirimlerde de web yok gerçekten sorun Büyük hepinize Hayır dolu geceler kızlarj
şansına küs mervecim ben mahperiyi yedim bile
Kocamdan başkası olmazzzz walla ben hep bu saatlerde yapıyorum.KuzumOoo kokulara bak mis mis ver bi gerdan
Kız bu saattr ne banyosu
Kızlar bu mesajım size ulaşıyorsa ne ala , artık bildirimlerde de web yok gerçekten sorun Büyük hepinize Hayır dolu geceler kızlarj
Ban lı değil miydi oMahperi benim koynumdan çıkıp sana mı geldi aldatildim mi bennn hemen BDV de konu açmaya gidiyorum
Cikita kizacam bak nerdesin kaçma C Cikita Muz gel pisi pisi
Kocamdan başkası olmazzzz walla ben hep bu saatlerde yapıyorum.Kuzum
Aynen walla ya bendede aynı sorun buradaki geyiği sewemedim.bennn
Ouff çok hızlı konuşuyorsunuz telden giriyorum bem az sakin gençler
iftiraaaaa başkasına bakmadımm beeeeeeenMahperi benim koynumdan çıkıp sana mı geldi aldatildim mi bennn hemen BDV de konu açmaya gidiyorum
benim koynumdan çıkıp sana gelmiş benceMahperi benim koynumdan çıkıp sana mı geldi aldatildim mi bennn hemen BDV de konu açmaya gidiyorum
Niye sevmedinAynen walla ya bendede aynı sorun buradaki geyiği sewemedim.bennn
Ban lı değil miydi o
Yok kizz bugün bise yok :) ay utandimmmm haaaSenii senii anlaşıldı neden bu saat olduğu
Yok kizz bugün bise yok :) ay utandimmmm haaa
Herşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girinceNiye sevmedin
Herşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince
Mahperi benim koynumdan çıkıp sana mı geldi aldatildim mi bennn hemen BDV de konu açmaya gidiyorum
Herşey çok hızlı kontrol edemiyoreee tlfndan girince