- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.301
Resmi yetmediyse klibini de izleteyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yillardir? Minik kusum senin yasin daha kac Iyi peki azisinle size mutluluklarBen kendisini yillardir taniyorum Ebrum biliyorum benim icin sarkilari onemli kisiligi onemli
dış görünüşü içini yansıtıyor zaten mahperi hatunYillardir? Minik kusum senin yasin daha kac Iyi peki azisinle size mutluluklar
Balim hos degil bu yaptigin ben dinledigimi bilmeyecek kadar saf degilim yasim 20 dunku cocuk degilim ben tum kliplerini sarkilarini iyi bilirim zerrede sogumadim sogumamdaResmi yetmediyse klibini de izleteyim :)
Peki özür dilerim gülümBalim hos degil bu yaptigin ben dinledigimi bilmeyecek kadar saf degilim yasim 20 dunku cocuk degilim ben tum kliplerini sarkilarini iyi bilirim zerrede sogumadim sogumamda
aa trip atıyor kızım bişe demedik sana şaka yapıyoruz hemen alınıyorsun çok ayıpBalim hos degil bu yaptigin ben dinledigimi bilmeyecek kadar saf degilim yasim 20 dunku cocuk degilim ben tum kliplerini sarkilarini iyi bilirim zerrede sogumadim sogumamda
hayırlı cumalar ebrumHayirli cumalar kizlar
iyiyim canım sağol
Allah iyilik versin canimiyiyim canım sağol
denas uyuyordur vatanseverde çalışıyor
amin canım :)Allah iyilik versin canim
Hayat Denasa güzel
Kiyamam ya anneligin cilvesi, olacak o kadar...amin canım :)
yok kız kızı çok yoruyor onu
yok yok çok iyi maşallah teyzesiKiyamam ya anneligin cilvesi, olacak o kadar...
Meyram rahatsiz falan degil ama degil mi?
Teyzesi onu yaradana kurban olsunyok yok çok iyi maşallah teyzesi
Uyuyor muduriyiyim canım sağol
denas uyuyordur vatanseverde çalışıyor
Bitaneeemmmmmmm
kızın yoruyor seni yorulmuşsundur diye şey ettiydimUyuyor mudur
vayyy ebruya bitanem bana surat yazdım bunu daBitaneeemmmmmmm
Yok kız sanada yazıyordum valla :) telden çok zor bea anla gülüm:)kızın yoruyor seni yorulmuşsundur diye şey ettiydim