- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.281
Oldu cnm yazın konuşuyordukfazla olmasada bir kaç muhabbetimiz oldu galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu cnm yazın konuşuyordukfazla olmasada bir kaç muhabbetimiz oldu galiba
ne zamandır girmiyorum bu topiğe sanırım kız yoksa tanıdım seniOldu cnm yazın konuşuyorduk
Bence tanımadın söyle bakalım ben kimim :)))ne zamandır girmiyorum bu topiğe sanırım kız yoksa tanıdım seni
ben seni ismen bilirim tek ama hatırımda kalan bi banlandığındı kızın birinin resmini paylaşmıştın her topikte can sıkıntısından onu hatırlıyorum hala :)Bence tanımadın söyle bakalım ben kimim :)))
Evet TT :))))çirkin bi kızın resmini her topiğe atmistim can sıkıntısından :))))ben seni ismen bilirim tek ama hatırımda kalan bi banlandığındı kızın birinin resmini paylaşmıştın her topikte can sıkıntısından onu hatırlıyorum hala :)
tanıdığıma inandın mı şimdiEvet TT :))))çirkin bi kızın resmini her topiğe atmistim can sıkıntısından :))))
Evet neden gelmiyorsun buralaratanıdığıma inandın mı şimdi
Günaydin ahsenim, hayirdir niye iyi degilsin de sadece öyle gibisin? :)iyi geceler dilerimm çok şükür Ebrumm iyi gibi gibiyim sen nasılsın
Ne bilim kiz cikip gidiyor aklimdan akilmi kaldi bendeEvet neden gelmiyorsun buralara
Bilsem niye oyleyim cok sukur problemimde yok arada ruh halim dalgalaniyor sanirim hastaligimdan yoksa ben iyiyim o uyuz olmasaGünaydin ahsenim, hayirdir niye iyi degilsin de sadece öyle gibisin? :)
Bende söyle böyleyim kuzum :))
Gecmis olsun kardesim, cabuk atlatirsin insallah. Havalar sogudu kendini sicak tut.Bilsem niye oyleyim cok sukur problemimde yok arada ruh halim dalgalaniyor sanirim hastaligimdan yoksa ben iyiyim o uyuz olmasa
hep azisin yüzünden mahperi hatunGecmis olsun kardesim, cabuk atlatirsin insallah. Havalar sogudu kendini sicak tut.
Bu azis bizim kizin aklini aldihep azisin yüzünden mahperi hatun
akşam koymuş resmini profilini 2 saat dil döktüm değiştir diye sabaha ancak değiştirdiBu azis bizim kizin aklini aldi
Nerden cikti bu azis?akşam koymuş resmini profilini 2 saat dil döktüm değiştir diye sabaha ancak değiştirdi
seni bizden almaya çalışıyor daha napsın bırak aziside bizimle ilgilenAaa ni var azisimde yaa takti bu da vallahi kkrizantem
Ilgileniyorum sizlede rahat birak azisimi cadiiseni bizden almaya çalışıyor daha napsın bırak aziside bizimle ilgilen
cikkss azisimde azisim derim ben yineAhsen ben sana bir azis göstereyim de bakalim bir daha azisleri gözün görüyor mu
Bak bu da azisIlgileniyorum sizlede rahat birak azisimi cadii
cikkss azisimde azisim derim ben yine
Ben kendisini yillardir taniyorum Ebrum biliyorum benim icin sarkilari onemli kisiligi onemliBak bu da azis