- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.061
sende kuzum içini ferah tutsağol canım iyiki varsınız
görüşürüz kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende kuzum içini ferah tutsağol canım iyiki varsınız
görüşürüz kuzum
düşüncesiz bir insan olunca insan yapıyormuş demek o düşünmeden hareket ederse bende düşünmeden hareket ederim bu kadar basit biriciğimbunu sana yapmaya hakkı yoktu
ne kadardır birlikteydiniz?düşüncesiz bir insan olunca insan yapıyormuş demek o düşünmeden hareket ederse bende düşünmeden hareket ederim bu kadar basit biriciğim
bir kaç aydır bitanem ama arkadaşlığımız yeni değildi beni bilir tanır bilinçsiz hareket etme payı çok düşük yanine kadardır birlikteydiniz?
Anlıyorum kuzum hayırlısı dile hep sonuçta dünyaya ziyan olmaya gelmedik kimseninde kulu kölesi olamayız Allah varkenbir kaç aydır bitanem ama arkadaşlığımız yeni değildi beni bilir tanır bilinçsiz hareket etme payı çok düşük yani
hayırlısı olsun zaten bitanem insan sevsede kendini bile bile ateşe atamıyor balım alttan alıp herşeyi görmezden gelemem o zaman ben nolucam sürekli hastanedemi alıcam soluğuAnlıyorum kuzum hayırlısı dile hep sonuçta dünyaya ziyan olmaya gelmedik kimseninde kulu kölesi olamayız Allah varken
insanın severken mantıklı düşünmesi pek mümkün olmuyor yaptığın büyük olgunlukhayırlısı olsun zaten bitanem insan sevsede kendini bile bile ateşe atamıyor balım alttan alıp herşeyi görmezden gelemem o zaman ben nolucam sürekli hastanedemi alıcam soluğu
sevgi azalıyor vatanseverim insan düşünüyor seven erkek böylemi yapar diye içine bir soğukluk ister istemez giriyor ilk başlarda pişman oldum yaptığıma özledim çok özledim ama şimdi iyiki yapmışım diyorum aklıma hastane günlerim düşünce çıldırıyorum zateninsanın severken mantıklı düşünmesi pek mümkün olmuyor yaptığın büyük olgunluk
aslında ne basit şeyler dimi ne gereksiz? kırdın üzdün noldu yani. bugün dedem öleli 1 yıl oluyor çok hassasım:)sevgi azalıyor vatanseverim insan düşünüyor seven erkek böylemi yapar diye içine bir soğukluk ister istemez giriyor ilk başlarda pişman oldum yaptığıma özledim çok özledim ama şimdi iyiki yapmışım diyorum aklıma hastane günlerim düşünce çıldırıyorum zaten
ölüm var işte onu bile bile kırıp incitmek benim aklım almıyor Rabbim mekanını cennet eylesin kuzumaslında ne basit şeyler dimi ne gereksiz? kırdın üzdün noldu yani. bugün dedem öleli 1 yıl oluyor çok hassasım:)
evet aynen herkes böyle düşünse keşke. regl olduğum için sınırlı dualar edebiliyorum o yüzden üzgünüm ya.ölüm var işte onu bile bile kırıp incitmek benim aklım almıyor Rabbim mekanını cennet eylesin kuzum
olsun Rabbim kalbini gönlünü biliyor dimi geçince oturur okur yollarsın sıkma canını senevet aynen herkes böyle düşünse keşke. regl olduğum için sınırlı dualar edebiliyorum o yüzden üzgünüm ya.
canım benim sağololsun Rabbim kalbini gönlünü biliyor dimi geçince oturur okur yollarsın sıkma canını sen
bende okumalarımı yaparken okuyayım rahmetliye sıkma canını sen ama önce karnımı doyurmam gerek mutfağa doğru yolculuğa çıkmam gerek kahvaltılıklar yanıma uçmuyor maalesef benim gitmem gerekcanım benim sağol
çok teşekkür ederim canım düşünmen bile yeter seviliyorsun sana afiyet olsunbende okumalarımı yaparken okuyayım rahmetliye sıkma canını sen ama önce karnımı doyurmam gerek mutfağa doğru yolculuğa çıkmam gerek kahvaltılıklar yanıma uçmuyor maalesef benim gitmem gerek
Aslında ben yokğğum.Denas14__ nerdesin mahperi gelmiş bak
nirdisinAslında ben yokğğum.
Görünmez oldum heryerdeyimnirdisin
ay korktum haha ikiside gitti sen geldin denasımGörünmez oldum heryerdeyim
Arkana bak. Ceeeee-eee
Bana sen yetersin bebeğimay korktum haha ikiside gitti sen geldin denasım