- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.021
yanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgul kolay gelsin tatlımAllaha şükür canım olsun o kadar olacak iyi olmaya çalışıyorum bende napiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgul kolay gelsin tatlımAllaha şükür canım olsun o kadar olacak iyi olmaya çalışıyorum bende napiyim
beni çağırmıyorlar bileyanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgul kolay gelsin tatlım
öyle canım mecburen malum düğün hazırlığıyanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgul kolay gelsin tatlım
ay davetiye mi bekliyorsun erkekimbeni çağırmıyorlar bile
evet annem derki çağrılmadığın yere gitmeöyle canım mecburen malum düğün hazırlığı
ay davetiye mi bekliyorsun erkekim
ooo annen büyük konuşmuşevet annem derki çağrılmadığın yere gitme
o nasıl söz bakim sen misafirmisinbeni çağırmıyorlar bile
senin kafa hepten gitmiş o zaman kızöyle canım mecburen malum düğün hazırlığı
ay davetiye mi bekliyorsun erkekim
ivit canımooo annen büyük konuşmuş
ivit yardım etmek ister misinsenin kafa hepten gitmiş o zaman kız
ev sahibi -mahperi- olduğuna göre misafirim tabio nasıl söz bakim sen misafirmisin
benim kafadaki devreler yanık hepten yanmasın o koşturmadaivit yardım etmek ister misin
ivit canım
benim dostlarım benim evimde misafir değil ev sahibidir bu reeldede buradada öyledir krizimev sahibi -mahperi- olduğuna göre misafirim tabi
kız sen dersmi çalışıyorsunbenim kafadaki devreler yanık hepten yanmasın o koşturmada
yok kız kafa bu kadar yerinde değilken ders çalışamam boşa okurum çok başım ağrıyor son zamanlarda :/kız sen dersmi çalışıyorsun
kıyamam kız zaten ben ders çalışmayı hiç sevmem o yüzden sana bu konuda birşey diyemicemyok kız kafa bu kadar yerinde değilken ders çalışamam boşa okurum çok başım ağrıyor son zamanlarda :/
tabi ne sandınay annesinin kızı
canım benim perim annem aradı hastaneye gitmiştibenim dostlarım benim evimde misafir değil ev sahibidir bu reeldede buradada öyledir krizim
ders çalışmayı kim sever ki zaten çok sıkıcılar kız baktıkça vallahi üstüme ağırlık çöküyorkıyamam kız zaten ben ders çalışmayı hiç sevmem o yüzden sana bu konuda birşey diyemicem
o yüz niye üzgün bakim hayırdır biriciğimtabi ne sandın
canım benim perim annem aradı hastaneye gitmişti