- 7 Eylül 2015
- 12.207
- 31.230
-
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.001
Nolsun canım kızımı uyutuyorum :) kolay gelsin..
iyiyim canım, çalışıyorum, senden naber
Benimkide öyleydi çok severdioy oy Rabbim sağlık versin kuzucuğuna
büyüyoruz biz de dün 5 aylık kontrolümüz vardı. bayılıyo doktorlara bi cilve bi cilvee
ah yavrum yaa kıyamam minnacıkken neler çekiyolarBenimkide öyleydi çok severdi8 aylıkken ateşlendi düşmeyince iğne, kan alındı iğne, b12 si düşük çıktı iğne, derken çocuk görünce direk sinirlenip ağlıyor
Keşke ama mümkün olmuyor işteah yavrum yaa kıyamam minnacıkken neler çekiyolarhiç hasta olmadan büyüseler bi an önce keşke...
Günaydın canımmmmm nabersin
günaydın naber bebişin çok tatlı tam ısırmalık
teşekkür ederim canım eksik olma :) iyiyim bende çalışıyorum öyle işte
İyi ol canım :)teşekkür ederim canım eksik olma :) iyiyim bende çalışıyorum öyle işte
Ehehe iyiyiz canım keyifler de yerinde :))iyi akşamlar kızlarbu gün Vatanseverr arkadaşım demese bir geyik topiğim olduğunu unutmuşum sağol meleğim sayende aklıma düştü herkes nasıl keyifler yerindemi
iyi akşamlar kızlarbu gün Vatanseverr arkadaşım demese bir geyik topiğim olduğunu unutmuşum sağol meleğim sayende aklıma düştü herkes nasıl keyifler yerindemi
şu an buradamısın acabaaben akşam 6dan sonra yokum
evet kuzummmmmmşu an buradamısın acabaa
heyoo yakaladım seniiievet kuzummmmmm
evet süper olduheyoo yakaladım seniii
çok şükür Rabbime kuşum kafa baya dalgın olsada keyfim yerindeevet süper oldunaber kızzz
Allaha şükür canım olsun o kadar olacakçok şükür Rabbime kuşum kafa baya dalgın olsada keyfim yerindesen nasılsın bakimm