Geyiğin Gülleri

bugün cok garip bi rüya gördüm
bi oğlum varmı ama varya benm şimdiki yaşımdan bile büyük. o halini görüom yani
böle yeşil gözlü kumral.
daha önce hiç görmediğim biri. uzaktan bakıomki oğlumda orda oturuo diye. acaip böle etkeilendim. böle çok seviom gibi oğlumya göya.
sona uyandım aklımdan gitmio yüzü. yeşil bide kazak giymişti.

YEşil görmek iyidirrr ama bimiyomki neydi acabaa hayra çıksın tubii

bende geçen gece dua okuyup yattımm hep kabus göryom die dua okdum halde bir bebeği ayaklarımla öldürdüğümü gördümm güyam maçtayıs o bebekler allaha küfrediyolar die ayaklarımla öldürüyorum
sabah kalktığımda nefret etmiştim hepsinden

hayır olsun tubimmm, bak dün çok konuştuk ya aklında kalmış demekki bebik işi,

hayra yoralım ve bekleyelim bebikimizi aklinialirimsmile

oyyy allammmmmmmmmmm
yağmurda ıslandım ya nası yağıyo karşıya geçcem dıye almadım şemsiye

ösgem sana bişey sorcam
süt içiyormusun ve günde kaç bardak

canımmm, şimdi günde bi koca bardak yatmadan önce içiyorum. ama 1 bardak süt tahminen yeterli olmuyo gün içinde yoğurt (veya ayran) ve de peynirini de yemen gerekiyo.

ben evlendikten sonra her gün deli gibi süt içiyodum ama gün sekmiyodu. ki koskoca sürahi gibi bardakla içiyodum yine de yetmiyodu kaydirigubbakcemile3

hamile olduğumu öğrendiğimde tiksinmiştim bilmiyorumkismile 4. aya kadar içemedim hiç ama bütün gün peynir ayran yoğurt la geçiştirdim.

İçebiliyosan erkenden başla, ama bak içemiyosan yani miden bulanırsa felan ertele biraz.

şimdi senin hamile olduğunu duyanlar yok şunu ye bunu ye şunu iç, bunu yeme içme etme yapma felan dicekler. kafan çorba gibi olcak

bana öyle demişlerdi ordan biliyom kaydirigubbakcemile3

yok işte günde 3 lt su kesinlikle içilecek dedi doktor. dedimki :bbo: ben hayatta o kadar su içemem 3 lt ne demek dedim. mecburen içeceksin yoksa idrar yolu enfeksiyonu çıakbilir dedi. ilk başlarda çok zorladım su içmeye kendimi. ama şimdi görsen kaydirigubbakcemile3 rahat 4 lt felan olyuodur kaydirigubbakcemile3 kendi isteiğimle susuyorum bi de öyle alışıyo vücut istiyo hep olumunekankayizsmile

aynı şey yemek için de geçerli. yok sabah bunu yiceksin bunu yemek zorundasın, yok işte her öğünden sonra meyve yiceksin felan. bilmiyorumkismile

ya benim midem küçücük diyodum nasıl yicem öyle bilmiyorumkismile

şimdi ağzımı durduramıyorum o ayrı kaydirigubbakcemile3
çünkü canın istiyo :kedi:

ilk üç ay çok önemli değil yani deli gibi yemene gerek yok. eğer miden bulanmıyosa yemene devam et. ama yiyemediğin şeyler için kendini sakın zorlama.

ilk üç ay sadece ani hareketler yapmamaya özen göstermen lazım. aniden oturup aniden kalmaman gerek. gece bi taraftan bi tarafa aniden dönmemen lazım. bi şeye uzanmasan iyi olur :) bırak kocişin alsın :))

ama 3. aydan sonra beslenmeyi iyice düzene sokman lazım fıstım. kesinlikle kahvaltıyı atlamaman gerek. öğle yemeğin ve akşam yemeğin de öyle.

o kadar abartılı şeyler de yiyip şişirme kendini.

mesela ben şimdi haftada 1 kez balık, 1 kez et, 1 kez de tavuk yiyorum. onun dışındaki günler de de sebze bakliyat felan.

her sabah kahvaltıyı mutlaka yapıyorum. kahvaltıdan sonra vitamin ve demir içmem gerekiyo. işe gelir gelmez onları içiyorum ve hemen peşinden bi tane portakal mutlaka yiyorum. çünkü; demir c vitaminiyle daha iyi emiliyor yerimseniben

öğle yemeğinden sonra bi ayran yoğurt ya da meyve yiyorum. arada bitki çayları felan canım isterse ki bu aralar hep istiyo kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğini yiyorum. 1 saat sonrasında çok açık bi çay içiyorum çünkü çayı içmeyince başağrısı oluyo :hulya:

sonra 9 gibi meyvelerimi yiyorum yavaş yavaş. gece de yatmadan önce bi koca bardak süt

arada yiyip içtiklerim de olmuyo diil

kaydirigubbakcemile3

bu arada farkettim ki destan yazmışım anam ne doluymuş içim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ANA ÖSGEM NETTıN KUZUM nası okuyacam bunu benn :)

kızlar topikte sivrisinek var dikkat edinn sokmasın sizii

saol ösgem uzun uzun yazmışsın
ben normalde süt içmeyi sevmezdim ama
bebek için dedim ve dün gece yatmadan bir bardak sütü diktim tepeme
eşim bile şaşırdı kaydirigubbakcemile3
sabahta içtim bir bardak
öğlen yemekte de yoğurt varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…