Geyiğin Gülleri

bende öbürlerini ters bilmiştim sana da yapabilirm bi güzellik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu sefer tutar belki tubimm Şeniz

SEN HAMİLE OLDUN için hislerin daha kuvvetli olabilirrr

öle mi ki bilmiyorumkismile bilmem bilmiyorumkismile Şeniz :kedi:

kendimde de hiç hissetmemiştim ki, sadece kız bebekleri hiç sevimli gelmemişti bana hep erkek bebek sevmek istiyodum, ama ordan da hiç pay biçmedim CADIARZU

resim yok mu :1no2:

şimdi dicektim nerde resim klava:

ama şeker korkuyom nazar neyim ediceklerrrrrrrrrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol:

ösgemm nasıl diyim prova oldu içinn tam bitmemiş çekmedim daha güsel görün istedim anladınmıı haftaya kesin çekicem

bende dün şekere erkek dedım
çoğunluk bugunde erkek demiş bakalım ne çıkcakk
civciv çıkacak kuş çıkacakkk:teytey:

lülüüü gülşenle ogün gittik canmodaevine gelinlk için.. ordakileri sevmedim hep klasik modellerr ama mecbur diktircem hazır bulamazsın diyolar.. ya orda ya zarifte diktircem deeeeee düğün tarihini ertelediğim için kocayı kaybettimmmmkaydirigubbakcemile3

dün babamın arkadaşına gittik 9 sene üstüne çocukları olduu Allahım yok böyle bir güzellik sanki kartpostal bebeğiii çok sevimli yaaa çok duygulandımm o kadar seviliyokiii boshayallersmile

ben valla korkuyorum sen nasıl ev kurcan bilmiyom bu kararsızlıklaaa

şekerrrrrrrrrrrrrrr neslinin selamı var kutluyo seni çok tebrik ettiii msn de olmadın için yazamadı

ay içimmm bir hoş dudaklarımda aynı tebessüm ahhhhhhhh ne hoşşşşşşşşşşşşşşş

alaycı bakışlar takınıpp yokkkk hayırrrr hayıırrr hayırrr hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr deme banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smiley-cool:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…