kızlar tam 1hafta erken adet oldum yani dünnn çok şaşırdım ama sanırımm kullandığım ilaçlardann
yarınada izinliyim doktora gidiyorum tahliller içinn
haftaya pazarteside hsg çektiricem sora aşılama
hayırlısı olsun kuzum Şeniz
ben inanıyorum olcak Şeniz
nekadar geç çıkıyo sabah yaptırdın bugün 2de alman gerekk esasındaa uf yaa
ama hamilesin iştee ben biliyorum :))
oha ya kanı napcaklar iki gün sinir oldum
2. çizgi silik çıktıysa oldu demek şeker haydı gözumuz aydınhihoyyyt:teytey:
hadi hayırlısı şekerrrr umarım hayırlı sonuç alırsınki saten sonuç belli gibi
daha yeni olduğu için tam net çıkamadı idrardaa
hala olmadın ve silik çıktı hamilesin yani
söledinmi annenlereee:lepi:
zaten varya saglık ocakalrına gıcık olurum. boyna yatış.
benmde haftasonum cok yorucuydu. cuma akşam aponun amcasıgil aradı ki gelcez die pzara sabah kahvaltıya. hazırlık felan geldiler 3 kişi ikide cocuk sonra pazar günüsü gezidridik akşama kadar sonra gec oldu kalalım bari dediler. normalde kaplıcaya gelmişler sakaryaya. kaldılar. ay indir kaldır yorgan yastık. apo dioki valla gelenden gidenden 2 sene olmadan nevresimler eskidikaydirigubbakcemile3 sabah kalktım 7de kahvaltı hazırladım baktımki uyanmışlar oturolar kahvaltıya cagırım die. yedik içtik gitiler bende işe geç kaldım böyleceakannehir
bende bilmiyorum
zaten saat 11 e kadar kan alıyorlar
sonucu ertesi gün 2 de veriyorlarmış
kanı verdim çıktım eşim dedi ne zaman alıcaz sonucu diye
yarın 2 deymiş dedim
yuhhh dedi o da kaydirigubbakcemile3
benmde haftasonum cok yorucuydu. cuma akşam aponun amcasıgil aradı ki gelcez die pzara sabah kahvaltıya. hazırlık felan geldiler 3 kişi ikide cocuk sonra pazar günüsü gezidridik akşama kadar sonra gec oldu kalalım bari dediler. normalde kaplıcaya gelmişler sakaryaya. kaldılar. ay indir kaldır yorgan yastık. apo dioki valla gelenden gidenden 2 sene olmadan nevresimler eskidikaydirigubbakcemile3 sabah kalktım 7de kahvaltı hazırladım baktımki uyanmışlar oturolar kahvaltıya cagırım die. yedik içtik gitiler bende işe geç kaldım böyleceakannehir
lülü bn sevındım erken adet olmana 3. gun gidip ulrasyon sonrada aşılama olcaktın erkenden oldu işde neguzel herşeyde hayır vardır bak erken tutcak belkım nıye üzülüyon 10 gün beklıcene şimdiden olcan işte
evet orasıda öle ama üzüldüm sora sevindimmm
hsg den çok korkuyom bisürü bişi okudumm biri ağrılı diyoo biri ağrısızz ay akşam bi kötü oldum bide bu glşenin olayıı
sabaha karşıda bi miğdem bulandı kalktım hep kustum afedersinizz içimden resmen bişi akıyoo iğrençç
diyom hamilemiyim acabada adet görüyom :)))[/B]
bu arada şekeriiimm o test i attın mı çöpe ?
:roflol::roflol::roflol:
bencede öle ya silik cıkıp hamile olanı cok gördümde silik cıkıp hamile olmayanı hiç görmedim :1ninca:
bende kadın douuuma gitim ctesi :1ninca: