Geyiğin Gülleri

aranıza girmek gibi olmasın ama bu sürekli böle sana laf atıyo ösgeeee
hamile bi kadına böle denirmi hiçç aaaaa nekadaaa ayıppp lmaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıssss

gaza verme kızı ekiz

o hamielde biz neyis yüklimi :roflol::roflol::roflol::roflol:

aranıza girmek gibi olmasın ama bu sürekli böle sana laf atıyo ösgeeee
hamile bi kadına böle denirmi hiçç aaaaa nekadaaa ayıppp lmaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

biliyom, da benim ona dediğimi sen biliyonmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçen gün kar varken kaynanasına nasıl gitti ?

yollar nasıl açıldı sanıyon sen?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ağlama lüffen bende akşama kadaa burdayımmm geyçekten diyorum bakkbayanssulusmile

tamam kuzummmm Şeniz Şeniz Şeniz

BEN GELDıM ama kimse yokk
tatlı yedikk geldim
çiçekle güllü gesiyooo
akkabımın ucusu çimentoya girdii zorla çıakrdım tamda çıkmış sayılmas pofff

sabunlu suyla silmen lasım kuzuuuuumm o zaman geçer bence

korkuttuk kızı zayi kaçtı

herhal öle oldu kaydirigubbakcemile3

akşama karnıbahar kızartıcam, yanına da havuç turp salatası yapıcam. bayaadır yemiyodum bu salatayı özledim valla ekşili ekşili cokacimcoook

OHHH ne güsell afiyet olsun ösgemm
ben geç çıkıcam bu akşam kanımca gidip hazırlayamam bişiler dışarda yeris heraldeee

lülüüüümmm

ben gidiyomm bebemmmmmmmm

öpüyom kucaman kucamannnnnnnnnn

pazartesi görüşerik kuzummmmmmmmmmm

opuyorumnanaktan

naberr topikkk :gitme:

ben hiç iyi değilimmmafoldumben

1 iyi 2 kötü haberim varr canım çok sıkkın bugünden beriimafoldumben

sabah uyandım bi kasık ağrım adet sancısı gibi lavaboya gittim kahveli bi idrarr tekrar yattım sancım sıklaştı evet dedim kesin hasta oluyorumakannehir

ve sorası evet haklı çıktım tam 1hafta erken hastalandımm sanırım kullandım ilaçlardan dolayıbilmiyorumkismile

ağlamamak için sıktım kendimi ağlamadım ama çok aşırı canım sıkıldıı:çok üzgünüm:

sora şekerim mesaj attı silik çıktı die içimden silik çıktıysa kesin hamile dedim çok mutlu oldum

haberi vermek için gülşeni aradım akşamdanda arıcaktım geç oldu için arayamamıştım

hastanede yajtıyorum dedii erken doğum tehlikesi varmışş:1shok: içimden bişi koptu öle kötü oldumkii anlatamam o an iyikide hastalanmışım dedim nedense

gidicektim yanına gidemedim çok sancım vardı çünküü ama aklım nedense hep onda eşime diyorumki nie böle oldumkiimafoldumben

sürekli aklımda sanki bişi olucakmış gibii allahım inşallah bişi olmass minik elaa tutun annecine lüffen bırakma sizi çok seviyorussssssmafoldumben

gerçi son aradığımda iyim ilaç etkisini gösteriyo dedii birazcık rahatladım bakalım yarınt tahlillerinde ne çıkıcakk inşallah herşey düzelirrr:Saruboceq:

günaydınnn kuzummmmmm, Şeniz

ya üzülme ama Şeniz Şeniz

güllüşü ben de dün aradığımda doktor ilaçlar etkisini gösteriyor demiş. Bence çok durmaz çıkacak. Elamız tutundu bak annesine Şeniz Şeniz Şeniz

şekerimmm, en kısa sürede bi doktora git canceğiizmm Şeniz

gnaydınnn ösgemmmmmm
efet banda öle söledi akşam aradımda ama nedense bi tuhaf oldum neden böle olduy aaaaa
neyse arıcam az daha zaman geçsin bakalım tahlilleri ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…