Getcontac uygulaması

uzumlukekkk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
187
105
İyi akşamlar bu getcontac uygulamasıni kullanman var mı? Arkadaşlarim yüklemiş bende onlardan gördüm yükledim bir numara aralıklı olarak beni sorguluyor öğrenmek için para bile yükledim uygulamaya anonim kullanıcı olarak gözüküyor onun ismini nasıl bulabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi

Ne uğraşacaksın boşversene seni kim ne diye kaydetmiş diye sürekli aratan biri dedikoducudur zaten, ki para verip yine sonuç alamamışsın uygulamanın para için yaptığı çok belli

Bi arada profiline kimler bakmış diye fake uygulamalar vardı para tuzağı onun gibi bişi

Yani bende öyle düşündüm para tuzağı gibi ama öyle değilmiş bakılınca bildirim geliyor diyorlar ve insan istemeden takıntı haline getiriyor merak ediyor

Her ay belli bir ücret ödüyormussun anonim şekilde numaranı sorgulayanları öğrenmek için ve iptal ettirilmesi zor oluyormuş üyeliğinin bende merakıma yenik düşüp indirmiştim uygulamayı pişmanlık sebebim en iyisi hesabınızı silin ordan eğer silerseniz etiketlerinize bakamazlar veya gizleyim etiketlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…