gerizekali ben

ben yanlis anlattim.adamin benden once hayatinda cok kadin vardi.ben temizleyecegim hayatimi dedi.sadik bir adam yani kalkip aldatacak bir adam degil ayni zamanda etrafinda durustluguyle taninan bi adam.bana en basta soyledi aslinda ustu kapali anlatti nasil biri oldugunu ya ben sanki anlamamis gibi mal gibi davrandim.abuk subuk bur suru laf ya yazik ettim ve cok uzgunum ben.bu ilk vukuatim degil boyle.cenemi tutamiyorum tutsam ne olacak ki donmeyecek artik ve ben samimiyeyle soyluyorum parasinda degilim onu durumu anlayin diye belirttim.cayci da olsa olurdum.ben bunlari hissederken adama adam onun karaktersiz oldugunu dusundugunu saniyor.hakaret ettim ya biir suru.sormadim adama direk kurdum kurdum saydirdim bi mesaj atmadi diye..bilmiyorum bilmiyorum..

iki gun sonra da yapacak bi sey yok artik bitti..

seviyor musun? ama cocugu kariyerini ya da babasini degil...

Hayatindaki kadinlari temizlemek icin zaman istemese sacma o belli. Bide bana su babasinin ismini soylesem tanirsinizda biraz tuhaf geldi pek inanmadim.

Hayatında birçok kadın varsa , zengin ve ünlü bir ailenin oğluysa terketmek olmaz , zaman ver ... yakında seni de haremine dahil edip , yeni bir sevgili bulur ..artık 3.kadın mi , 5.kadın mi olursun bilemem

Hayatindaki kadinlari temizlemek icin zaman istemese sacma o belli. Bide bana su babasinin ismini soylesem tanirsinizda biraz tuhaf geldi pek inanmadim.
onu gecin.inanmayin da sorun o degil.hayatimdaki kadinlari temizlerimden kasit ararlar senin yaninda iste uc ay onceki bes ay onceki kadin.ama sen bana guven ben konusurum.aramamalarini soylerim

Hayatında birçok kadın varsa , zengin ve ünlü bir ailenin oğluysa terketmek olmaz , zaman ver ... yakında seni de haremine dahil edip , yeni bir sevgili bulur ..artık 3.kadın mi , 5.kadın mi olursun bilemem
oyle biri degil.sevdigi zaman diger herkesi siler.ama ben sevmesine firsat vermeden adama hakaretler hakaretler

Bence yüksek şurâdan, bolca akıl fikir .....
off ben niye boyleyim bilmiyorum normalde o kadar nazik ve kibarimdir ki adam da sasirdi.sen beni nasil sasirttin boyle ben hic beklemezdim dedi.ya ben nasil yaptim bilmiyorum.cok kotuyum su an .bi daha donerse kontrollu olacagim Allahim soz ya bi an kiskanclikla nevrim dondu resmen

İnstagramda bi kadınla flörtleşmesi bence yeterince makul bi ayrılık sebebi.

isim ver.
çapkınım, sıranı bekle demiş işte.

seviştiği zengin adam taksi parasını ödedi diye sevinen fakir ama gururlu kızın kuzeni misin acaba?

İnstagramda bi kadınla flörtleşmesi bence yeterince makul bi ayrılık sebebi.
adam hem zengin hem meşhur.

aldatması flört, aramaması meşgul, ekmesi seviyor olur :)

kaçırmak istemiyor bu kısmeti.

zengini ayartana kadar oyalanmıştır :)

Haftada kaç kez dizi izliyosun?

KIZLAR KESKE O KISMI YAZMASSYDIM.YANI BUNA TAKILIP BENIM SOYLEDIKLERIMI NASIL DUZELTEBILECEGIMI ES GECIYORSUNUZ.YARDIM ISTEDIM SIZDEN.DALGA GECMENIZI DEGIL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…