Gericiliğin freni yok: Kızın elini erkek tutuyor, halk oyunu değil bu zina...

Bitmicek ki bu tarz söylemler.. Allahın izniyle oğlumu yüzmeye yazdırdım. Bu mayısta başlayacak.önümüzdeki sene ilk okul ve halk oyunlarına gidecek.o kadar güzel ki bizim oyunlarimiz

Bitmicek ki bu tarz söylemler.. Allahın izniyle oğlumu yüzmeye yazdırdım. Bu mayısta başlayacak.önümüzdeki sene ilk okul ve halk oyunlarına gidecek.o kadar güzel ki bizim oyunlarimiz
Ben seviyorum halk oyunlarını, hele Karadeniz'lilerin oyunlarına bayılırım, ki o kadar çok Karadeniz düğününe katıldım ki, o kadar çok horon seyrettim ki birgünden birgüne de kadın erkek karışık oynanan oyunlarda bir Allah'ın kulunun yanındakine kötü gözle baktığını görmedim, bu söylem gerçekten haddini aşıyor, insanlar çocuklarını folklora gönderiyor, niye zihinlerini böyle şeylerle bulandırıyorlar milletin?
İnsanların namusuna kadar dil uzatan böyle bir zihniyeti kabul etmiyorum, bu adam hakkında toplu dava açsak yeridir yeminle

Bi kere siyasi bi partinin düzenlediği konsere gittik arkadaşımla sevgilisi çok isteyince. Konser bizi açmayınca çıktık yürürken düğün salonu gördük daldık içeriye. Tokatlilarmis ilginç oyunlar ogrendiydik :)) Şimdi biz double ahlaksızlık mi yapmış olduk müdür bey? Tanımadığımız düğüne gidip el çırptıydık da. El ele de tutuşmuş olabiliriz bilemedim.

Ateşler yağdı üzerinize

Cumhuriyetimize sahip cikmazsak ulkemiz bunlarin gibi gerici yobaz sac telinden tahrik sapik zihniyetli ondan bundan tahrik olan bu zihniyetdeki mahluklara kalir bunlar iyi Günlerimiz millet uzaya cikmis bilimde teknolojide ilerlemis bizdekinler hala nerelerde neyi tartisiyor yazik ulkemize nereye gifiyoruz böyle

Şimdi arkadaşlar kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama harama haram , helale helal demek durumundayız.Sırf birileri yanlış görüyor diye dinimi saptıramam.Uzun uzun vaaz verecekte değilim,kültürel olarak bize yanlış gelmemesi dinen sakıncası olmadığı anlamına gelmez.Ha bana sorarsanız ben de tahrik olduklarını düşünmüyorum ama evet günah.

Öğrenim hayatım boyunca halk oyunu oynadım.Hiç aklımıza gelmeyecek işler bunlar.

Düğünlerde de halay çekiliyor.O zaman oda toplu zina...

O kafaların içinde ne taşıyorsunuz acaba Gübremi ???
hayır böyle adamdan da korkulur ki
adama selam verse çevresinde herhangi bir bayan kimbilir ne anlayacak

Evet günah
Karma okullar da günah
Buna yönetici olarak göz yummakta günah
Buda bunları söyleyeni haklı çıkarır dine göre
Çözüm öneriniz nedir

Ben böyle çıkıp ortaya bir laf atayım , ortalığı karıştırayım kafalarını anlamıyorum .

Senin çocuğun var mı abi ?
Varsa , sen oynatmazsın .
Biri sebebini sorarsada benim inancıma uygun değil dersin .

Herkesin yaşamı üzerinden ; çok bozuk bir ağız ve ağır ithamlarla fetva vermek , sanmıyorum ki horon tepmekten daha evla olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…