Gerici akademisyenden 'Yaşam ve cinsellik' dersleri: Bakirelik

Bazı tuhaf seçilmiş beyinler özellikle sadece vakıflarda hiç duymadım böyle bir üniversite bu vakıf üniversiteleri araştırsan daha neler,neler çıkar
Ne farkeder neci olduğu? Beyin terk. Bezmialem vakıf üniversitesi.

Bazı tuhaf seçilmiş beyinler özellikle sadece vakıflarda hiç duymadım böyle bir üniversite bu vakıf üniversiteleri araştırsan daha neler,neler çıkar

Duymuş olmanız lazım aslında istanbuldaysanız.

İstanbulda bir zamanların vakıf gureba hastanesi. Çapa tıp fakültesinin yanında bulunuyor. Bezmialem valide sultan sadece fakir hastalar bakılsın diye hastane yaptırmış zamanında. Devlet hastanesi değildi ama yıllardır parasız hasta bakan bir hastaneydi. Kademe kademe paralı hale getirdiler son Yıllarda. Şimdi komple özelleşti heralde. Parasız doktora girebilsen de hiçbir tahlili parasız yaptıramıyosun. Valide sultanın kemikleri sızlıyordur.

İstanbulda yaşamadığımdan duymamış olabilirim artık paran yoksa sağlık hizmetide yok üniversite eğitimide yok memlekette herşey paraya endeksli artık , çok çocuk doğuranın hali harap , geleceğin asgari ücretlileri , ondandır zengin daha çok zengin oluyor fakirde iyice fakirleşiyor

Yaa gercekten bakire oldugu halde kan gelmedi diye bekaret testine sokulan kadinlarimiz var. Ne kadar duygudan yoksun bi yazi yok kilit yok anahtar sanki kapiyiz biz burda. Kadinlarda boyle bi zarin olup erkeklerde olmamasi buyuk haksizlik. Tamam bi bakima ben de kadinin birlikte oldugu kisi tek ve ozel olsun bu kisi kocasi olsun gorusundeyim ama kadinin asik oldugu adamla bunu yasamasi da guzel bisey onun acisindan. Neyse ulkede bekarete verilen onem biraz daha azaldi en azindan

Evet azaldı malesef kendini korumayan her hoşuna gidenin altına yatan kızlar çoğaldıkça bekarete önem azalmıştır doğrudur çünkü bakire kız zor bulunuyor. Artık çok nadir insanlar ilk sevgilileriyle ilk aşık oldukları insanla evleniyorlar ve malesefki kendini saklamış kızlardan daha çok kıymet görüyorlar bu bekaret önemini yitirmeye başladığından beri. Ne güzel bir düşünce ne kadar da kadına değer veren bir düşünce yapısı bekaret bi kadın için nasıl önemsiz olabilir anlayamıyorum kızlar kendi istekleriyle kendilerini sefil duruma değersiz duruma düşüyorlar yazık çok yazık onun bunun çöpü olmak yeni moda oldu kalplerinizi eskitmek yeni moda oldu adıda özgürlük modernleşme oldu ne kadar da ilerici bir düşünce yapısına sahip olan bir toplum. Sokaklar ağzı bozuk kendi bozuk kızlarla dolu oldu apartman önlerinde sevişenmi birbirinş tokatlayanlar mı dersiniz 17-18 yaşlarında kızlar erkeklerin maskarası olmuşlar ama adını sevgi aşk koymuşlar. Kadınlar narindir kırılgandır hassastır ve her zaman kollanmaya muhtaçtır bir toplumu analar şekillendirir yoksa haram helal kavramı geçmezdi ona göre yaşamazdık. Haramda helalda kadınlar için sağlıklı bir toplum için var olmuş bir olgudur. Ama işine gelmeyenler özgürüz naraları atarak toplum yapısını bozmaktadır iğrençlikleri normalleştirmektedir ve artık ne yazık ki normalleşmiştir

bakire olmayan kadın daha mı çok değer görüyor bilemem. Ama bakire olsun veya olmasın bunu asla söz konusu etmeyen kişiğiyle zekasıyla hayatta yer almış bir kadın adam akıllı bir erkeğin hayatını birleştirmek istediği kadındır. hayatının tüm anlamını zara yüklemiş kadınları, bekareti hediye gibi sunan, kendini eşya kılıfına sokan, sırf bakire olduğu için daha önce sevişmiş bir kadından daha değerli olduğunu sanan ve kendini üstün gören kadınları erkekler sandığınız kadar da değerli görmüyor. O kadının değeri ilk sevişmeden sonra zarla beraber kaybolup gidiyor.

sanane, size ne bizim bedenımızden! biz zaten kadın kadına açıyoruz o kilitleri.

Bir kadının doğuştan zarı yoksa ne olacak? Öyle ya, doğuştan zar oluşmayan kadınlarda var, bu kadın evlenene kadar bu gerçeği bilmeyebilir de zira bizde artık kalıplaşmış bu durum, kız bebek doğmuşsa mutlaka "zar"lı doğmuştur.
O zaman ne olacak? O koca inanacak mı bakireyim sözüne, zar oluşmamış kadının suçu ne?

Iffeti namusu, bekareti bir zar'a endekslemek kadar komik birşey yok, erkek değer verecekse zekamızla, duruşumuzla değer versin, namus zarla orantılı değildir, zar vardır ama zardan başka herşeyini kaybetmiştir.

Ben dikkat ederseniz kadinin bunu yasadigi kisi kocasi olmali gorusundeyim dedim, ama gercekten asik olup yasayanlar da var ona da lafim yok herkesin kendi bedeni kendi hayati. Hic dusunmeden herkesle birlikte olan kizlari da savunmadim bu bana da cirkin geliyo. Ama bekarete cok onem verdikce gercekten bakire olan kadinlar kan gelmedi diye turlu siddetlere maruz kaliyo. Bence ya erkekte de ayni zar olmaliydi ya da hic. Boyle kadin cok zan altinda kaliyo. O yuzden buna onemin azalmasi guzel bisey benim fikrimce. Namus sadece zarda degildir. Belki sizin o sokakta gordugunuz sevisen kiz bakire ama gel gor ki sokakta orda burda opusup koklasiyo. Asil tartisilmasi gereken konu bu bence. Toplumda ahlakin onemini kaybetmesi, zarin degil

bekareti neden kadınlara mahsus bir şeymiş gibi anlatmış ona anlam veremedim. cinsellik, ahlak, dürüstlük ya da maske takma kadın içinde erkek içinde geçerli değil mi ?
yaklaşımı yüzünden doğru söylediği şeyler dahi nahoş duruyor.

Düşünceleriniz hakkında bir yorumum yok, herkesin kendi fikirleri, hayat görüşü kendisini ilgilendirir.

Fakat üslubunuz, kelimeleriniz o kadar kötü ki... Düşüncelerinizden değil ama bir kadın olarak üslubunuzdan iğrendim neredeyse.

Bende uslübu düzgün fakat ahlakı düzgün olmayanlardan iğreniyorum. Günümüzün bu durumunu açık ifade edeceksek eğer bundan kibar üsluplu anlatan birinide göremezsiniz ortada olanlar üslubumdan daha iğrenç malesef. Fazla takılmayın derim

Ok.

kendini korumayan her hoşuna gidenin altına yatan kızlar
onun bunun çöpü olmak yeni moda oldu
Sokaklar ağzı bozuk kendi bozuk kızlarla dolu oldu
Bir kadın olarak genç kadınların cinselliğinden neden bu kadar iğrendiğinizi gerçekten merak ediyorum.

Doğal bir dürtü doğrultusunda, kimseye zarar vermeden, doğal bir fiziksel eylemde bulunmak neden bu kadar yanlış? Neden benim veya herhangi bir kadının bacak arasına kilit vurmaya bu kadar meraklısınız? Benim vücudumun kilidini neden bir erkek açsın? Benim hayatımı, benim vücudumu, benim kararlarımı yargılamak ne kerameti kendinden menkul akademisyenlere, ne de size düşer.

Neyse ki sizin gibi düşünenler de gün geçtikçe azalıyor. Özgürlük naralarimiz birilerinin kulağına gidiyor demek ki. Bir genç kızı namus cinayetinden, bir yeni evli kadını bekaret kontrolünden kurtarsak kardır bizim için. Çirkin yakıştırmalarınız sizin olsun. Biz savaşmayıp sevişmeye devam edelim.

Ortalıkta hali hazırda çok daha kıymetli kanlar akıyor, bekaret kanından.
Günün şu tarihinde, şu dünyada ve ortamda, şu koşullarda hala bekaret kanını önemseyen kafa neyin kafası?
Namus, ahlak, terbiye, iffet, bin yıl önce olduğu formda değil, boyut değiştirdi; ahlaklı olmak, namuslu olmak farklı bir kanı akıtmamaktan geçiyor artık. Daha derin olun, allasen.

Bu düşüncede ki anneler olduğu sürece, kadın cinayetlerini işleyen evlat sayıları da var olacaktır ne yazık ki.
Bırakın herkesin zarı kendinin, herkesin bedeni kendinin olsun. Nasılsa günahı sevabı kendine değilmi.
Hala zar derdine düşüp, bugünümüzü unutuyoruz.

Kilit açmakmış.Ne açılıyor ya gazoz muyuz biz?
Erkeğin görevi ne o zaman açacak mı?

Ya böyle insanlardan tiksiniyorum hadi "kadınla erkek birbirinin ilki olursa arasında daha duygusal bi ilişki olur "dese tamam diyeceğim gene bir mantık yürütmüş.İnsanlar namus bacak arasında diye yetişiyor sonra pencereden bile bakamayan kadın , erkeğe baktı deyip öldürülen kadın , kıskançlık cinayeti işleyen katil kocalar üstüne "beni tahrik etti , kıskandım" deyip indirim alıyorlar niye haklılar çünkü kadın senin malın zaten anası babası sen onu böyle kullan diye yetiştirdi.

Gerçi aile ve sosyal politikalar bakanının bile "Börek yapmasını bilmiyorsa o aile dağılmaya mahkumdur" dedikten sonra ben hiçbir şeye şaşırmıyorum.Beyni yıkanan ve empoze edilen bu gerici düşüncelerle yetişen nesiller için ülkem adına sadece üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…