- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
hayır arkadaşlar para mevzusu dediğim gibiymiş gerçekten cebinde parası olduğunda harcıyordu bunu farkettim
dün birlikteyken birkaç mevzu yüzünden bitti .
hayırlısı buymuş yapacak birşey yok
yüzük meselesine gelince bende hediyeleri gei yollamam ama bundan evvel 2 tane beyaz altın gelmişti evlenme teklifinde onlarıda geri yolladım . tabiki bunuda yollayacağım ha ısrarla adresini vermezse kenarda bekler çöpe attıgımda helal olmayacagını dusunuyorum.
LULLABY haklı olmakla alakası yok para mevzusuda değildi dediğim gibi aramızda yaşadığmız bazı şeylerden dolayı bitti.yoksa ilişkimizin biteceği gibi birşeyde yoktu.
ben bir haftradır mevladan hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki
Ben öyle düşünmüyorum, ama neyse canını sıkmak istemiyorum olan olmuş.
Soruna gelince madem hiç yüzün yüzüğü göresin gelmiyor, bana da vermek istemiyorsun (şaka şaka)
Öyleyse sat yüzüğü, çocuk esirgeme kurumuna ya da bunun gibi gideceğine emin olduğun bir kuruma bağışta bulun eski sevgilin adına.
ona da bildir, yüzüğün üstüne yattın gibi bilmesin, hem denize çöpe atmaktan iyidir, çöpten bulan adam anca şarap alır onla kendine.
deli misin kızım ya ne geri yollican
bozdur ye Allah allah....
Ben bu durumun ilişkinin içindeydim benden daha iyi kimseniin bilebileceğini sanmıyorum . ben herşeye ne çok olumlu ne olumsuz yaklaşırım. olduğu gibi ele almak daha güzel. haklı olduğumu bıldıgım ıcın peşinden gitmedim yani doğru kararlar almaya calısıyorum son derece dikkat ediyorum kişilerin doğrularına değil kafamdaki doğruya bakarım ben.
çocuk esirgeme kurumuna şuanda bağışlayamam neticede geri gelse naptın dese kalırım oylece.
bekleyeceğim belli bir süre gelip almazsa ailesi ile irtibata gecmem gerekecek
bilmem kaç bin mesajı siz boyle saçma yazılar yazarakmı doldurdunuz!
''empati''kurmanız tavsiye edilir kimse kimsenin değerli eşyasını yiyemez ayrılsakta aramızda bir saygı var.
düşmanımın bile olsa yemeyeceğimden emin olmalısınız.
Neden bütün yorumlara sert ve hakarete varan cevaplar da bulunuyorsunuz? Lullaby arkadaşımız gayet mantıklı bir öneri de bulunmuş. Ona da sert bir yorumda bulunmuşsunuz... Kişilerin doğrularına değil kendi kafanızdaki doğruya bakıyorsanız niçin bizden fikirler istiyorsunuz? Burası büyük bir platform ve herkes görüşünü belirtmekte serbest. Her görüşünü belirteni azarlamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Biraz daha ılımlı olursak daha iyi paylaşımda bulunabiliriz.
Sağlıcakla kalın
ortak tanıdık yok anesini fln tanıorum ama nerde oturuyo bilmiorum evide banaçok uzak yollama şansım yok gitsem bulamam bi iki kez gittim .
ne yapayım şimdi bir süre bekleip sonramı arayıp sorayım adresini?maali değeri iki bin tl fln. kesinlikle yüz tl bile olsa yemem geri yollarım
Bence arkadaş kendi kararını vermiş, daha fazla fikre ihtiyacı yokmuş gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?