adam psikopat. birdaha ararsa savcılığa şikayet edeceğim beni rahatsız etme de.İyi geceler hepinize..Benim ki dert mi sıkıntı mı bilmem ama anlatmak istiyorum.İçim çok sıkılıyor..
Bir garip hissediyorum..
Eski ve ilk olan sevgilim mesaj attı illaki görüşmek istiyor..Ve benim halen onu sevdiğimi ,ama söyledim sevmediğimi'' yalan söylediğimi'' sanıyor.Baya bir ısrar etti neler dedi .Sevgi bitmez öyle şarjmı ki bitsin .tekrar deneyelim.bende sevgili isemiyorum.inat etme yazık etme ikimize.ikimizde hatalar yaptık .buluşalım hersey farklı olacak.Dedii..bende hiç bişey değişmeyecek cunku benım ıcımde hıcbısey yok artık.
olur gelir diyordu.istemıyorum ddedım halde artık sevgılı olmucaz adını koyucaz.Sonra tamam sadece bulusup konusalım dedı bak ben senı sevıyorum senınde sevdıgını dusunuyorum.gelmezsen evıne gelırım bak yarın falan bole tehdıt ettı..Allah bile affedyor dedı konusmalarda.
Benım ıcımde hıc bıse yok dedım halde yıne ıkımızı kurtarmaya calısıyorum dedı.gel yuzume de bunları o zaman ınanıcam dııyor.Ben onu artık sevmediğimi ve istemediğimi söylediğim halde mesajları kesilmedi ve beni tehdit etti.Görüşelim bir kaç saatliğine konuşalım herşeyi.İkimize yazık etmeyelim.Seni seviyorum. Bu şekilde işte ve bugun geldii evımın onunee resimini cekıp attı.
Bende mecbur yalan atmak zorunda kaldım evde yatılı mısafırlerımız vardı.Inanmadı tabı konum gönder cama cık falan cok ısrar ettı aradı .sonra ben sınırlendım tabı yaptıkları cok sacma .Aklına sımdımı geldıı kafana taslar sımıdı mı dustu..5 ay oldu ayrılalı.Ve en son da dayanamadı gıttı ve cıkıyorum artık hayatından .sana bır tavsıyem son kıyagım olsunn benle yasadıklarını kımseye bahetme sonrakılere anlatmaa sadece elını tuttum de dedı.ve hiç bir erkek 2.el dudak ısteemez dedı.Benim tepemın tası attı sınırlerım bozuldu adileşme gözümde dedim.Bana sonra ben buraya senı dusunerek geldım ama sen neyse.Anladım kı kımseyı dusunmucen.Son bı helallık alacaktm amacım buydu dedi.Amacın bu olsaydı terbıyesızce konusmazdın dedım.
sen benı mecbur ettın ınsan gıbı konusalım dedım kapına kadar geldım ben ustumden sorumlulugu attım bana bahanen kalmadı dedı.artık yazma bana vs dedım .Allah benden daha ıyılerını cıkarsın .Bıran once gıtsın dıe hakkım sana helal olsun dedım .bana o lafı dıyebıldıgı halde..Allah ıslah etsın.Bana ne dıyor helal olsun hakkım sana .keşke bir camdan baksaydın.Numaranı degıstırmene gerek yok merak etme rahatsız etmem dedı.
Bunları anlatmak ıstedım annem bıle bılıyor dedım mecbur.geldını falan.Psikopata baglamıs mı ne anlamadım.Kafayı takmıs.İçim cız etti ama baana oyle terbıyesızce bırsey dıyebılmesı nasıl bır ınsanı sevmısım .Koskaca 2 yıl gectı .ıyı kotu nasıl boyle yapabılıyor..Ben hep affeden olmustum eskı konularım resmen onla alakalı actıgım hersorun sıkıntıı.İçimde ona karsı sevgı yok bomboş...İçim sıkılıyor nasıl böyle bir insanla 2 yılımı harcamısım 3.yıla gırerken ayrıldım..
off tam psikopat çıkmış herifAnnem istemiyordu zaten hep polisler psikopat diyordu ama bu gerçekten öyleymiş.Bana neler diyordu önceden ayrılıgın ilk günleri ne ilktin ne de son olacaksın.Ben onu sonsuzluğa uğurladım da :) .Ama korkmuyor değilim silahı var.Nasıl cesaret edip geldi şaşırdım.Hatta kapıya gelıp babama dıyecektı guya.benı sevdıgını .Kimseye yar etmeyecek .Evde kalmamı saglayacakmış.Kimseyle evlenmemem ıcın.
Teşekkür ederim yorumunuz için .Dikkat edicem çıkmıyorum dışarı .Birde sen salıya kadar burda olcaksın bılıyorum alıyorum haberını falan dedı.Benim başımda da vardı böyle bi tane hatta konu açmıştım diye hatırlıyorum. Arıyordu beni "şu an camın kenarında bekliyorum kendimi atıcam sensiz yaşayamam" filan diyordu. Tehditleri bana değil kendine yönelikti yani. Sonuç olarak hiçbir şey olmadı. Onu umursamadığımı anladı ve benden uzaklaştı.
genede kuru sıkı oluyor bunlar. Havlayan köpek ısırmaz misali. Ama senin durum daha farklı kendine dikkat et. Hatta bulabilirsen çantanda biber gazı taşı derim.
Ayrıca ikinci el dudak ne ya? Kendisi kaçıncı el acaba. Hey yarabbim
Teşekkür ederim canım çıkmıyorum dışarı artık sınavlara kadar .canım korkma hiç birşey olmaz. korktuğunuda hiç belli etme. insan gibi olsaydı zaten ayrılık kararı almazdın kaldı ki ayrılırken bile insan değil.. iyi ki inmemişsin üzülen taraf sen olacaktın. kendi senden daha iyisni bulabilecekmi acaba ? tüm hatalarına rağmen affetmişsin. hep affettiğin, alttan aldığın için suan sana bunları yapıyo. eğer gercekten sendede bittiyse engelle numarasını, bi süre tek başına cıkma bir yere.
Teşekkürler canım .Bir daha ararsa mecbur öyle yaparım.adam psikopat. birdaha ararsa savcılığa şikayet edeceğim beni rahatsız etme de.
birde 2ci el dudak ne ya. geri zekalımı bu. manyağa bak
2 sene cıktık canım 5 ay oldu ayrılalı.Bir daha rahatsız edermıs gıbı gelıyor eger yaparsa o zaman yapcamNe olmuş da iki sene sonra aklına dusmussun..
İki senedir nerdeymis beyefendi(!) madem seviyormus?
İkinci el ikinci dudak mevzu, ancak onun seviyesindeki erkekcikler sorun eder, sevenin umuru olmaz ondan öncesi..
Canım sen de dik dur, prim verme suna bir daha yaparsa direk polise git, bak nasıl sıkışıyor kuyruğu..
Anca boyle gücünün yettigine kabadayilik yapar bunun gibiler..
Ne olmuş da iki sene sonra aklına dusmussun..
İki senedir nerdeymis beyefendi(!) madem seviyormus?
İkinci el ikinci dudak mevzu, ancak onun seviyesindeki erkekcikler sorun eder, sevenin umuru olmaz ondan öncesi..
Canım sen de dik dur, prim verme suna bir daha yaparsa direk polise git, bak nasıl sıkışıyor kuyruğu..
Anca boyle gücünün yettigine kabadayilik yapar bunun gibiler..
Canım benim basımda da vardı bi tane boyle.. Biz de iki sene çıktık ayrılalı bir sene oldu, hazirandan beri mesaj atıp ariyip duruyordu.. Barisalim affet diye.. Külliyen yalan hersey..2 sene cıktık canım 5 ay oldu ayrılalı.Bir daha rahatsız edermıs gıbı gelıyor eger yaparsa o zaman yapcam
Valla kendide polis oldugu için gitsende takarlarmı hıc mı hıc bılmıyorum.Canım benim basımda da vardı bi tane boyle.. Biz de iki sene çıktık ayrılalı bir sene oldu, hazirandan beri mesaj atıp ariyip duruyordu.. Barisalim affet diye.. Külliyen yalan hersey..
İstese o da beni boyle rahatsız ederdi, çünkü bizde de yaşanmışlıklar var, ama yapamadı.
Çünkü yaparsa benim neler yapabilcegimi biliyor, yapamıyor.
Sen de sakin boyun eğme suna. Yaparsa da direk selam sabah vermeden polise. Gitsin polise anlatsın derdini.
Ayy şaka yaa.. Yok boyle birşey, isterse savcı hakim olsun sen yine de şikayetini yaparsin kuzum savcılığa vs idari makamlara.Valla kendide polis oldugu için gitsende takarlarmı hıc mı hıc bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?