Geri gelen eski sevgili

Benim başımda da vardı böyle bi tane hatta konu açmıştım diye hatırlıyorum. Arıyordu beni "şu an camın kenarında bekliyorum kendimi atıcam sensiz yaşayamam" filan diyordu. Tehditleri bana değil kendine yönelikti yani. Sonuç olarak hiçbir şey olmadı. Onu umursamadığımı anladı ve benden uzaklaştı.
genede kuru sıkı oluyor bunlar. Havlayan köpek ısırmaz misali. Ama senin durum daha farklı kendine dikkat et. Hatta bulabilirsen çantanda biber gazı taşı derim.

Ayrıca ikinci el dudak ne ya? Kendisi kaçıncı el acaba. Hey yarabbim

canım korkma hiç birşey olmaz. korktuğunuda hiç belli etme. insan gibi olsaydı zaten ayrılık kararı almazdın kaldı ki ayrılırken bile insan değil.. iyi ki inmemişsin üzülen taraf sen olacaktın. kendi senden daha iyisni bulabilecekmi acaba ? tüm hatalarına rağmen affetmişsin. hep affettiğin, alttan aldığın için suan sana bunları yapıyo. eğer gercekten sendede bittiyse engelle numarasını, bi süre tek başına cıkma bir yere.

adam psikopat. birdaha ararsa savcılığa şikayet edeceğim beni rahatsız etme de.
birde 2ci el dudak ne ya. geri zekalımı bu. manyağa bak

off tam psikopat çıkmış herif

Teşekkür ederim yorumunuz için .Dikkat edicem çıkmıyorum dışarı .Birde sen salıya kadar burda olcaksın bılıyorum alıyorum haberını falan dedı.

Teşekkür ederim canım çıkmıyorum dışarı artık sınavlara kadar .

Ne olmuş da iki sene sonra aklına dusmussun..
İki senedir nerdeymis beyefendi(!) madem seviyormus?
İkinci el ikinci dudak mevzu, ancak onun seviyesindeki erkekcikler sorun eder, sevenin umuru olmaz ondan öncesi..
Canım sen de dik dur, prim verme suna bir daha yaparsa direk polise git, bak nasıl sıkışıyor kuyruğu..
Anca boyle gücünün yettigine kabadayilik yapar bunun gibiler..

2 sene cıktık canım 5 ay oldu ayrılalı.Bir daha rahatsız edermıs gıbı gelıyor eger yaparsa o zaman yapcam

2 sene cıktık canım 5 ay oldu ayrılalı.Bir daha rahatsız edermıs gıbı gelıyor eger yaparsa o zaman yapcam
Canım benim basımda da vardı bi tane boyle.. Biz de iki sene çıktık ayrılalı bir sene oldu, hazirandan beri mesaj atıp ariyip duruyordu.. Barisalim affet diye.. Külliyen yalan hersey..
İstese o da beni boyle rahatsız ederdi, çünkü bizde de yaşanmışlıklar var, ama yapamadı.
Çünkü yaparsa benim neler yapabilcegimi biliyor, yapamıyor.
Sen de sakin boyun eğme suna. Yaparsa da direk selam sabah vermeden polise. Gitsin polise anlatsın derdini.

Valla kendide polis oldugu için gitsende takarlarmı hıc mı hıc bılmıyorum.

hic bir sey yapamaz, bence sen de bunu biliyorsun, ama bu tehdidimsi seyler, sana takilmis ilmasi hosuna gidiyor anladigim.
2yillik iliskiden sonra, o kisinin ne yapip yapamayacagini cok iyi bilmen lazim. ve ben gercekten birsey yapacagini, ya da senin bundan dolayi cok korktugunu sezinlemedim.
bosver biten bitmis, iyisini yapmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…