- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
Halen mesajlar atıyor demek :) .suan bile hala mesaj atıyor. tehditler var ama yaptığından yada yapacağından değil nedendir bilinmez bir lafında aşkından ölüyorsa bir lafında çoktan unutmuş oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halen mesajlar atıyor demek :) .suan bile hala mesaj atıyor. tehditler var ama yaptığından yada yapacağından değil nedendir bilinmez bir lafında aşkından ölüyorsa bir lafında çoktan unutmuş oluyor![]()
Kaçıracağını da söyledi mi benmki söyledi de :) peki bir şey soracabilir miyim bazen gerçekten acaba pişman mıdır geri dönsem mi gibi şeyler düşünürken buluyor musun kendini ?Annem istemiyordu zaten hep polisler psikopat diyordu ama bu gerçekten öyleymiş.Bana neler diyordu önceden ayrılıgın ilk günleri ne ilktin ne de son olacaksın.Ben onu sonsuzluğa uğurladım da :) .Ama korkmuyor değilim silahı var.Nasıl cesaret edip geldi şaşırdım.Hatta kapıya gelıp babama dıyecektı guya.benı sevdıgını .Kimseye yar etmeyecek .Evde kalmamı saglayacakmış.Kimseyle evlenmemem ıcın.
Ayrılığın ilk günleri evet biraz böyle düşünceler aklımdan geçiyordu hatta ilk zamanlar gelseydi barısırdık bıle düşünüyordum.Ama anladım ki onla olmayacak..Eskiden yaşanılan problemler uzerıne hıç bişey kurulamıyor.Evlenseydım onunla ilerde başımı taşlara vuracaktım kesin.İyi ki bitmiş..Benim duygularımı atmama yardımcı oldu sağ olsun.Ve bu ilk ayılığımız değil bu son nokta oldu.Ama kesinlikle düşünmüyorum benden uzak olsun.Kaçırmam merak etme vs dıyordu ama bende tabıkı oyle bırsey yapamazsın dıyınce benı gaza getirme dedi.Bundan hersey beklerım .Kaçıracağını da söyledi mi benmki söyledi de :) peki bir şey soracabilir miyim bazen gerçekten acaba pişman mıdır geri dönsem mi gibi şeyler düşünürken buluyor musun kendini ?
Tehditlerine boyun eğme canım umursama zaten bir süre sonra kendiliğinden susar . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Ayrılığın ilk günleri evet biraz böyle düşünceler aklımdan geçiyordu hatta ilk zamanlar gelseydi barısırdık bıle düşünüyordum.Ama anladım ki onla olmayacak..Eskiden yaşanılan problemler uzerıne hıç bişey kurulamıyor.Evlenseydım onunla ilerde başımı taşlara vuracaktım kesin.İyi ki bitmiş..Benim duygularımı atmama yardımcı oldu sağ olsun.Ve bu ilk ayılığımız değil bu son nokta oldu.Ama kesinlikle düşünmüyorum benden uzak olsun.Kaçırmam merak etme vs dıyordu ama bende tabıkı oyle bırsey yapamazsın dıyınce benı gaza getirme dedi.Bundan hersey beklerım .
Evet ,karaktersızmıs ıstetam isabet olmuş ayrılman,adamın kafa yapısına bak ya![]()
İnşallah canım :)Tehditlerine boyun eğme canım umursama zaten bir süre sonra kendiliğinden susar . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Evet korkuyorum o yuzden .Ve işe giderken hep bizim eve yakın biryerden geçiyor..Birgün denk gelmekten korkuyorum.tam bir maganda..bi süre dikkat edin kendinize yalnız dolaşmayın..
Evet korkuyorum o yuzden .Ve işe giderken hep bizim eve yakın biryerden geçiyor..Birgün denk gelmekten korkuyorum.
Aminntek çıkmamaya çalışın siz de..Allah fırsat vermesin kötü insanlara..
Bir derdim var'a tıkla sag ust kosede yenı konu ac yazıyor oradan yapıyorsun canımarkadaşım kusura bakma konuna dalıyorum ama bişey sorcaktm, ben bu sitede yeniyim nasıl konu açılıyor anlayamadım yardımcı olur musunuz?
: D Kıro ya işte öküz .2.el dudak ne demek .Kendini ne sanıyor.Birde evın ınunde selfıe cekıp atmıs bıde verdıgı poz kendını bişey sanarcasınakızlar 2. el erkek dudağı hastası dediler sanırım senin öküze? :)
: D Kıro ya işte öküz .2.el dudak ne demek .Kendini ne sanıyor.Birde evın ınunde selfıe cekıp atmıs bıde verdıgı poz kendını bişey sanarcasına
Aynen :) Teşekkür ederim :*bu tip erkekler sevgililik kavramını alışamamışlar senin ondan ayrılmanı hazmedemediği için böyle yaparak sözde kendini kötü hissettirecek.. neyse artık kurtulmuşsun sevin bence bundan sonra da hayatına girecek erkeği iyi seç bilhassa böyle yobazlıkları olmamasına dikkat et az çok kendini belli eder bunlar. :)
çokkk teşekkür ederimmm :)Bir derdim var'a tıkla sag ust kosede yenı konu ac yazıyor oradan yapıyorsun canım