Aynen katılıyorum..Ben suan kendıme nede aptalmısım o zamanlar dıyordum.Allaha suan dua edıyorum iyi ki yok artık .Benden uzak eylesinMesajınız baya uzundu telefondan giriyorum tam okuyamadım
Ama tek bir önerim var çok sağlam olsaydı o eski sevgili ESKİ olmazdı.
İnşallahhKişiliği pek oturmamış bu adamın. Çok iyi yapmışsın görüşmemekle. İnşallah ısrarcı olup canını sıkmaz daha fazla
En cok acıtan da o oldu.Ne karaktersızmısss .Şu söz çok doğru :ikinci el dudak kısmından sonrasını okumadım. ne pis bir zihniyeti varmış hödük resmensinir oldum ona mı kalmış sana akıl vermek.
Çok teşekkür ederim. Haklısın hem de çok.:*Benim 2 yillik birlikte olduğum, nisanlandigim, onun iiçin ailemi karsima aldigim eski erkek arkadasim ayrildiktan sonra barisma isteğini red ettiğimde bana "ben seni zaten hic sevmedim, kullandim. Hicbir zamanda benden iyisini ve seni sevenini bulamayacaksin kimse istemez seni" demişti. 1 ay geçti geçmedi hayatimin askiyla tanistim. 3 yildir da ask ve mutluluk dolu bir ilişki yasiyorum. İnsallah evlenecegiz. Bana onu diyen eski erkek arkadasim ise 30 kusur yasina geldi, hala yalniz, hala mutsuz. Takma kafani boyle gereksiz insanların gereksiz cümlelerine bosveeeer :))
Polissss malesefffResmen suan yasadıklarının aynısını yaşadım ve yaşıyorum. mesleği ne acaba ? bir de polis deyinde surda şakadanak bayılayım
aramızdaki tek fark ne biliyor musun sizin ayrılalı 5 ay olmuş bizimki 15 ayPolissss malesefff
aramızdaki tek fark ne biliyor musun sizin ayrılalı 5 ay olmuş bizimki 15 ayevlermzin arasnda 20-30 dk var bizde 2 sene cıktık 3. senemizde ayrıldık banada aynı lafları sarf etti falan filan işte
Karaktersiz gerçekten..Yaptıklarına halen inanamadım.Şaka gibi geliyor.''2.el dudak ısteemez'' yazından sonra devam edemedim bağışla.. Tam bir karaktersizmiş.
suan bile hala mesaj atıyor. tehditler var ama yaptığından yada yapacağından değil nedendir bilinmez bir lafında aşkından ölüyorsa bir lafında çoktan unutmuş oluyorpolislerde aynı sorunlar hep desene .Peki sonra yazdı mı sana tehdıt falan ettımı :)
Annem istemiyordu zaten hep polisler psikopat diyordu ama bu gerçekten öyleymiş.Bana neler diyordu önceden ayrılıgın ilk günleri ne ilktin ne de son olacaksın.Ben onu sonsuzluğa uğurladım da :) .Ama korkmuyor değilim silahı var.Nasıl cesaret edip geldi şaşırdım.Hatta kapıya gelıp babama dıyecektı guya.benı sevdıgını .Kimseye yar etmeyecek .Evde kalmamı saglayacakmış.Kimseyle evlenmemem ıcın.suan bile hala mesaj atıyor. tehditler var ama yaptığından yada yapacağından değil nedendir bilinmez bir lafında aşkından ölüyorsa bir lafında çoktan unutmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?