Uzun zamandır çiçek almadım. Buraya yazayım da geldiğinde paylaşayım hdkjfgkfgh
Hayalleriminde ötesinde alan hızıyla gerçekleşmesi için neler mümkün?
Söz büyüdür. Kendinize iyi gelecek bir esma, tılsım, mantra bişey bulun. O kadar inanın ki size iyi geleceğine. Bir liste yapıp hayalini kurduğunuz şeylerin sırayla üstünü çizmeye gayret edin. Hayatın bana bonkör davrandığını itiraf etmeliyim.
Ben nasıl bu kadar şanslı oldum? Bakınız durumu değerlendirip kendime yine soruyla karşılık veriyorum. Ben şanslıyım, ben çok şanslıyım, allahım ben nasıl bu kadar şanslı oldummmm. Hopp duygu durum değişiyor.
Bilmem hiç denk geldi mi? İnstagramda sürekli yantra-mantra mucizesi diye yüzlerce, binlerce paylaşım var. Dikkat ediyorum paylaşımlara. Bu oldu, şu oldu, mucize gerçek oldu gibi. Nasıl oluyor peki? Sana bi kolye, bileklik gönderiyor bu sana iyi gelecek, al bu sözleri de söyle tamamdır. Onu alan, talep eden insan o kadar inanıyor ki iyi geceleğine.. Plasebo etkisi. Bingo! halbuki hayatında belki zaten bişeyler oluyordu ama seçmiyordu görmeyi. Ama bişeylerin değişeceğine inandığı için adım attı ya daha dikkatli bilinç. en ufak bir mululuğu o mantraya- kolyeye bağlıyor.
Bunda da bir yanlış yok. Ama demek istediğimi fark edin lütfen.
Kendinize bonkör olun. En çok kendinize özen gösterin. Yıllardır cildimle uğraşıyorum daha iyi görünsün ama ucuz yer olsun çok harcama yapmiyim derken daha çok harcama yaptım. Sonra dedim dur yahu! İyi araştır, emin ol ve hareket et. Aynen böyle yaptım ve bana hafif gelen, bunlar dilediğim işçiliği yapar dediğim yeri seçtim. Yolu çok ters vs ama o yolun hediyesi bana mutluluk oluyor. Yük olarak algılamıyorum yolu, bunu seçmiyorum.
Görsel olarak bi iyileşme yaşadığımda kendimi daha iyi hissediyorum mesela. Gitmeyen 5 kilo için bi diyetisyene gittim ve inandım kendime. Bu kez yapabilirim diye. Diyetisyen " zaten boy ve kilo durumunuz normal, ayda 2 kilo verirsiniz" dedi. 2 haftada 4 kilo verdim şok oldu kadın. Ve gayet korudum bu durumu.
Ne dedik,
her insan biriciktir. Bir başkası kitap almaktan, daha çok okumaktan, eşi dostuyla kahve içmekten belki yalnız kalmaktan besleniyor. İnanın şuan kendimi prenses gibi hissediyorum. Çok çokk daha iyi olacak eminim. İnsan kendine vermediği değeri kimseden alamaz. Kendinize değil paranıza kıyın ( iyi geleceği düşüncesi hafif hissettiriyorsa ) .. Ne istediğinizi, neyi arzuladığınızı hissedin, görün. Ve adım atın. Çünkü siz buna değersiniz.