Geri çekilme yöntemiyle

Tuanam21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
955
560
103
Selam kızlar doğru yeremi konuyu açtım bilmiyorum sizlere sormak istediğim geri çekilme yöntemiyle hamile kalan varmı? Spiralimi yeni çıkarttım yaramıyo bana hap da sağlık sorunları nedeniyle kullanamıyorum. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben değil ama o şekilde hamile kalan çok insan var. kesinlikle güvenilir bir doğum kontrol yöntemi değil. sorununuzu bir kadın doğum doktoruna anlatırsanız belki başka bir yöntem önerebilir size.

ben değil ama o şekilde hamile kalan çok insan var. kesinlikle güvenilir bir doğum kontrol yöntemi değil. sorununuzu bir kadın doğum doktoruna anlatırsanız belki başka bir yöntem önerebilir size.

Bi aşılama kalıyo geriye onuda ben yapamam tabi bid prezervatif var onud eşim istemiyo hamilelik istiyorum ama biraz daha zamanı var kafamkarıştı :)

valla o zaman eşiniz sizin sağlınız için takacak. siz sağlık sorunu diyosunuz o keyif diyo.. valla resti çekin korunma yok ilişki yok

valla o zaman eşiniz sizin sağlınız için takacak. siz sağlık sorunu diyosunuz o keyif diyo.. valla resti çekin korunma yok ilişki yok
Hahah :)) valla canım bu konuda erkekler pek laftan anlamıyo malesef neyse artık bakıcaz hamile kalma oranın fazla yüksek olduğunu düşünmüyorum Saol canım genede

ben varım canm ilk gebeliğim böyle olmustu sok olduk eşimle.2aylıkken düşü o bebeğim maleef şimdi bilerek ve isteyerek ikinciye hamileyim 7 bucuk aylık olduk dogumu beklıoz hayrlısıyla.yanı güvenilir bir yöntem değil dr lar bir korunma yöntemi olarak bile görmüolar.1,5 sene hep aynı yöntemı kullandık aslında olacagı varmıs işte

Benim iki gebeliğimde o şekilde
Oldu
Benim eşim ilaçla korunmama karşıydı ama bu sonuncuda ikna etmiştim tam bekliyorum adet olayım
Ki dr a gideyim korunmak için ama dr a gittigimde hamile oldugımu ögrendim bence cocuk istiyısanız yapın sonrada spirale devam:)

Eşimle 5 senedir evliyiz 1 kızımız var ve ben şimdi 6 haftalık hamileydim.senelerdir geri çekme yöntemiyle korunuyoruz.istediğimiz an hamile kaldım şükürler olsun.bence bu konu erkeğin maheretiyle ilgili,ve tabiki bencil olmayışı ile...ben doğum kontrol hapı spiral hiç bir şey kullanmadım.bu yavru doğduktan sonra da aynı yönteme devam :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun bebeginiz Bu hamilelikler kesinlikle iceri bosalma olmadanmi oluyor biri aydinlatsin bni lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…