- 1 Kasım 2012
- 11.112
- 25.678
- 34
Yanliz geri cekinme bi korunma yontemi degilBizde o şekilde korunuyoruz,bu ay bende şüpheliyim açıkçası
Ben o sekilde hamile kaldim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanliz geri cekinme bi korunma yontemi degilBizde o şekilde korunuyoruz,bu ay bende şüpheliyim açıkçası
Adınızı not aldım bi şey olmaz diyen olursa anında etiketleyecem bir dahakine.Been
Bebegim 3 bucuk aylik ellerinden oper
Içe bosalma olmuş muydu azda olsaYanliz geri cekinme bi korunma yontemi degil
Ben o sekilde hamile kaldim :)
Siz adet dindikden sonra mı yumurtlama günü hamile kaldın ben Adetedim bitikden iki 3 gün sonra birlikteliğim oldu birde adetdikden iki 3 hafta sonra birlikteğim olduBeen
Bebegim 3 bucuk aylik ellerinden oper
Hayir hic olmadiIçe bosalma olmuş muydu azda olsa
Iste sorun da buSiz adet dindikden sonra mı yumurtlama günü hamile kaldın ben Adetedim bitikden iki 3 gün sonra birlikteliğim oldu birde adetdikden iki 3 hafta sonra birlikteğim oldu
Adet dindikden bir kaç gün sonra birlikteğim de boşalma hatayla oldu bir yumurtlama günü birlikte liğimizde oldumu bilmiyorum emin olamıyorum olmadı gibiIçe bosalma olmuş muydu azda olsa
Yumurtlama gününüzü tam olarak bilemeyebilirsiniz, şartlara göre değişebilir.Adet dindikden bir kaç gün sonra birlikteğim de boşalma hatayla oldu bir yumurtlama günü birlikte liğimizde oldumu bilmiyorum emin olamıyorum olmadı gibi
ne zamandır kornuyorsun geri çekilme ile şimdiye kadar kaza kurbanı olmadın sanirimGeri çekilme yönteminde nasıl hamile kalınır ki bende öyle korunuyorum korktum şimdi
3 4 aydırne zamandır kornuyorsun geri çekilme ile şimdiye kadar kaza kurbanı olmadın sanirim
Merhaba bende 2 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyordum 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim arkadaşların dediği gibi bu bir korunma yöntemi değil 3 yıl spiral ile korundum hic birşey olmadı spiralın kaydı diye cıkarıp tekrar takmadım 2 ay böyle korunduk yani korunduğumuzu sanıyorduk sizde hamile olabilirsinizBen geri çekilme yöntemiyle korunuyorum en son 6.10.2020 adet oldum Adetedim 9.10.2020 dindi yapışkan beyaz akıntı geldi 18.10.2020de çenemde sivilce çıktı 18.10.2020de Alt tarafımda vajnal bölgemde zorlama kasık bölgesinde ağrı ara bıçak gibi batma19.10.2020 göğüsler de ağrı hasisiyet sertlik beyaz sulu akıntı 20.10.2020de oldu kasık bölgede dolgunluk dolgunluk olan yerde bıçak gibi batma hafif ağrı karnım acayip şekilde şiş 24.10.2020de çekilme yöntemiyle korunup böyle yaşayıp hamile kalan öğrenen varmı
Peki kaza yasandi mi yoksa hic anlamadiniz mıMerhaba bende 2 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyordum 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim arkadaşların dediği gibi bu bir korunma yöntemi değil 3 yıl spiral ile korundum hic birşey olmadı spiralın kaydı diye cıkarıp tekrar takmadım 2 ay böyle korunduk yani korunduğumuzu sanıyorduk sizde hamile olabilirsiniz
Hayır hiç anlamadık hatta eşim gülerek ne ara yaptıkbiz bu çocuğu diye espiri yaptıPeki kaza yasandi mi yoksa hic anlamadiniz mı